13 [Christian blod] Det er bemærkelsesværdigt at overveje, såsom

[Il sangue cristiano.pdf] (som kan gøre disse forbrydelser Han har allerede besluttet at gøre for alle hele menneskeheden:? Kun én flok slaver) uhjk100 sagde [lukket sit websted for frygt] Jeg forstår nu, endnu mere, at zionistiske Jøder er et absolut onde, endnu værre end den muslimske ekstremister. - SVAR - folk ikke ved, at Hitler forsøgte at tale med dem, men for ham: DETTE ER været umuligt ..

såsom: var været: umuligt, også for mig! Fordi de har tro: absolut, i deres Rabbinere: Kakam: Farisæerne Illuminati eller IMF? Fidelity er en absolut! men, jeg har bedt Gud om et svar .. ja, jeg kaldte en: min søn til at åbne: en ny bibel tilfældigt: Herren svarede mig, gennem Amos 9: (afstraffelse af Israel) .. alle syndere i mit folk? dø af: sværdet! de, som siger den ulykke, vil ikke komme ned til os, og vi ikke røre ved!

? "På grund af dem jeg ikke min dagsorden af ​​Universal broderskab .. så naturligvis vil være en massakre @ IsraelNationalTV-Hvis disse forbrydelser:! De aldrig har været: anerkendes: tog afstand: eller overløbere, fordømt af det jødiske samfund? Derefter disse forbrydelser: de er stadig lavet: Igen i dag, med alle lort af Ovadia: Kakam Illuminati af IMF: møntningsgevinst bank ..

for i dag er det let at gøre det beskidte arbejde (at dræne humant blod), ved hjælp af satanister! Det er derfor, Gud kan aldrig svaret på dine bønner .. Men: hvis de har maven: For at gå til helvede: med Satan? også for dette par elendige år: af disse jordiske liv? Ved hjælp af American: Satanister jødiske lobby: 666 og 322?er imidlertid ikke noget, der vil til at vare! stille dreng!

Jeg kommer til dig? men, har min ånd gået og dræbte tusinder af satanister: først!rolig .. en konge ved, hvordan man: som beskytte sine fag! Du har lagt mærke til, hvordan dæmoner: Af: Joshua [23,11] den traslator Google: har aflyst: vilkårligt: ​​min tilgang (3 ° WW kernekraft)? [Christian blod] HISTORISKE APPENDIKS.Præambel. Åbenbaringer: neophyte: er stadig troværdige?

1 °: den historiske liste af Mange: mord: det rituelle formål: altid begået: jøder i fortiden: i århundreder: i dette: de mere specielle: klar: bekendelser: af: Jøder: af: dette: mord: og: dette ritual: Formål: at: der er rapporteret i autentiske processer. II.Liste historisk: nogle: mord: af: Kristne: begået: af: jøder til rituelle formål:] i: århundreder siden. Mange: lister: i denne mord:

** 1255. En Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh Child stjålet af jøder er fodret op til den dag af offer. Mange: Jøder er enige om, fra forskellige dele af England og korsfæste ham. [Christian blod] Det er bemærkelsesværdigt at overveje, såsom: det samme tilståelser og afsløringer: er: Made by: Jøder, selv efter mange, mange: århundreder og i lande: langt væk: i Trento, Moldova, Schweiz: i: århundreder XIV og XVIII,

af: Monumenta af Pertz historiae Germanicae. Men, fordi hidtil rapporteret, brug jøde: for: brug: af Christian blod, til rituelle formål: den er gammel og konstant: i: århundreder. Men vi kommer nu til det århundrede: i dag ... ECC. ECC. Giosue [23,11] Vi er alle sønner: Adam og Noah? Så hvorfor: Rabbi: Ovadia Yosef: dvs farisæerne: kan sige, at: Kristne er dyr i menneskelig form?

What Lies Beneath: alt dette? evitente er: den jødiske lobby: 666 af 322: IMF: de stjal symbolerne på jødedom og kristendom! gå imod satanister? Det er ligesom at gå mod dig selv! Men også hvis denne historie: Horrible: af Talmud: er mere end: 3000 år, der går tilbage: til rødderne af den jødiske religion, blev straks korrupte: grund: for frafald for oral kontraktioner:

som derefter blev indarbejdet i Talmud? Men bør vi ikke være bange for sandheden, og vi skal ikke være bange for at amputere kræft: For det første, der kom være død af hele kroppen. til gør Luciferian: Grove: CULT: dvs New Tower Babel: NWO. Giosue [23,11] @ IsraelNationalTV - Vær meget forsigtig, for dit liv, at elske Herren din Gud [12] hvorfor, hvis, at frafald (Talmud: farisæerne) ..

da, [13] så, du ved .. Du vil blive omkom: og du vil være væk (3 ° nukleare WW): Fra dette: god jord, som Herren din Gud har givet dig .- SVAR-goddammit! tale dårligt om Israel? (Selv om: det er en vederstyggelighed frimurerisk grundlagt af satanister af IMF: .. selvom det er ligesom: alle andre falske demokratier: af bank møntningsgevinst): for en kristen? er som at afskære hans arm!

Hvordan har jødedommen religiøs bevægelse? mange! Så hvorfor denne had absurd: De Satans synagoge (Illuminati farisæerne): imod: kristne fra begyndelsen? Vil du forvente, at, er slut: den 3. WW Nuklear? Men dette er netop problemet: "Hvis der vil være: 3 ° efter WW:! Nukleare" en stat i Israel "

5 [Christian blod] ** 1261. En Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838).: En pige på syv år kvalt og druknede derefter blødte.
** 1283. I Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) et barn sælges: af hendes sygeplejerske: jøderne og dræbe dem.
** 1285. I Monaco (Raderus Bayern: hellig bind 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) et barn er ved at forbløde. Hans blod bliver brugt: et middel mod jøderne. De mennesker brænder huset, hvor jøderne havde søgt tilflugt. ** 1286. På Oberwesel på Rhinen (2 ° Bolland, vol. Aprle med 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, nr. 18) Wernher, en dreng på 14 år martyr: i tre dage, med gentagne indsnit.
** 1287. I Bern (.. 2. Bolland, vol. april) Rodolfo dreng skudt i påsken:

6 [Christian blod] ** 1292. I Colmar (Ann. Hum. Il, 30) et barn som ovenfor. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) en ofrede barn: sendte derfor: jøderne i Brunn, to jøder blev straffet: de andre, med undtagelse af et gebyr. ** 1294. I Bern (Ann. Hum. II, 32) dræbt et andet barn.
** 1202. A Remken: det samme (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. På Weissensee i Thüringen (Baron 64) Conrad lærd, søn af en soldat blødte ihjel, graveret med venerne. ** 1345. I Monaco (Rader 351) Velsignet Errico: grusomt dræbt. ** 1401.En Diessenhofen af ​​Wurtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki:.. Ved Bolland Vol. 2 April) en lille dreng på fire år købt for tre floriner, og blødte fra jøderne.

7 [Christian blod] ** 1407. Her endnu et barn dræbt: hvorfra et oprør: populær og udvisningen af ​​jøderne (ibid.). ** 1410. [I Thüringen (Baronius tredje) jages jøder for forbrydelser mod: kristne børn. ** 1429. En Rovensbourg (Baronius 3.:. Bolland .. 3. Vol. 978 ud af april) Louis von Bruck, en kristen dreng er ofret af jøderne, mens han tjente dem ved bordet, er pinsen: hans krop er fundet: og æret af kristne: * * 1454. i Castilla (. Simon Habiki cit.) et barn er revet i stykker: hans hjerte og kogte til mad. Af denne og andre lignende forbrydelser, jøderne så er fordrevet fra Spanien i 1459.

8 [Christian blod] ** 1457. I Torino (ibid.) er en Jøde fanget i øjeblikket, er: at dræbe: et barn. ** 1462. På Inspruck (Bolland. 3. Vol. juli 462.) Den Velsignede One: barn født til Andrew Rinn, er dræbt: 9. juli af jøderne, at de indsamler blodet.** 1475. I Trento, den berømte martyr, B. Simoncini, som der er, den oprindelige proces. Fra disse processer, ser det ud til, at jøderne i Trent, skyldig i rituelle mord på B. Simoncini, det afsløret mange snesevis: de og deres trosfæller: begået, til samme formål: ritualet, i Tyrol, Lombardiet, Veneto, Italien og andre steder i Tyskland, Polen mv. og så videre.

9 [Christian blod] ** 1480. I Treviso (Baronius s. 569) begår en forbrydelse svarende til den tidligere Trent.
** 1480. På Motta i Venedig (Bolland. bd. APRIL 2) et barn er ofret på langfredag.
** 1486. I Regensburg (Rader 3 ° 174) seks børn: ofre for jøderne ....
** 1490. En vagt ved Toledo (April 3 Bolland. 1) et barn korsfæstet.
** 1494. En Tyrman i Ungarn (838 Bolland. April 2) et barn stjålet og blødte.

10 [Christian blod] ** 1503. En Waltkirch i Alsace (Bolland. vol. 2 April, 830.): Et barn på fire år, solgt af sin far til jøderne, for ti gylden, med den forståelse, at havde han vendt tilbage i live efter at have blødte. Men jøderne dræbte ham blødning.
** 1505. En Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) gjorde lignende.
** 1520. En Tyrnau og Biring (Bolland. bd. April 2, 839), så jøderne fordrevet fra Ungarn.
** 1540. En Sappenfeld i Bayern (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Fire år, tortureret i tre dage.

11 [Christian blod] ** 1547. En Rave i Polen (Simon Habiki citeret. Som søn af en skrædder af to ofrede jøder.
** 1569. En Witów i Polen (ibid.) John på to år, blev solgt til to mærker af James Leizyka Jøde. og grusomt dræbt. Og andre lignende forhold, der skete for Bielke og andre steder. ** 1574. En Punia: Litauen (ibid.) Elizabeth af myrdede Jøde Joachim Smierlowiez syv år, tirsdag: den første Palmesøndag: hans blod indsamlet: i en krukke.
** 1590. En Szydlow (ibid.) et barn forsvandt trovatone, liget blødte for indsnit og punkteringer.

12 [Christian blod] ** 1595. I Augustin (ibid.) et barn, sælges til jøder, der skal udluftes.
** 1597. På Sryalow (ibid.) dræbt et barn. Drys med hans blod den nye jødiske synagoge: at indvie det.
** 1650. En Caaden (Tenziel, januar 1694) et barn af fem og et halvt år: Matthias Tillich hedder: Der er myrdet: 11. marts. Dette omfatter andre lignende historiske begivenheder, der fandt sted i Steycrmarck, Kärnten, Crain, mv.
** 1655. En Tunguch i Tyskland (Tentzel, juni 1693) et barn myrdet.

13 [Christian blod] ** 1669. I Metz (Process: Paris 1670: Feller, avis, 1788, 2. 428) tre år af et barn stjålet af Jøde, Raphael Levi, og grusomt myrdet. Hans lig blev fundet forfærdelig lemlæstet. Den dømte blev brændt levende af sætningen af ​​Europa-Parlamentet: 16 juni 1670 i Metz. Bemærk: I den proces, der blev i 17 - 12 - 1401, for mordet, beskrevet ovenfor, er jøde: anklagede indrømmede, at hvert syvende år alle jøder i nød: Christian blod. En anden, afslørede, at: kristne myrdet: han skal være mindre end tretten år: En tredje sagde, at de brugte deres blod i påsken, og at det gjorde: en tør del: reducere den til pulver: og at hvis der brugte det til deres religiøse ceremonier: (Spørgsmål Juive side 59, 60.).

14 [Christian blod] Det er bemærkelsesværdigt at overveje, såsom: det samme bekendelser og afsløringer er blevet foretaget af jøder, selv efter mange århundreder og i lande langt væk: i Trento, Moldova, Schweiz: i det fjortende og XVIII, afhængigt af om du allerede set den, og vi vil se. Mange andre forhold, der svarer til dem: de allerede er indberettet: vi kan indsamle: af andre historikere og især ved Pertz er Monumenta historiae Germanicae. Men, fordi hidtil rapporteret, bare: at sætte i punkt: at brugen jøde: brugen af ​​kristne blod, til rituelle formål: Det er gamle og konstant i de seneste århundreder. Men vi kommer nu til det århundrede: i dag .......

5 [Christian blod] ** 1261. En Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838).: En pige på syv år kvalt og druknede derefter blødte.
** 1283. I Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) et barn sælges: af hendes sygeplejerske: jøderne og dræbe dem.
** 1285. I Monaco (Raderus Bayern: hellig bind 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) et barn er ved at forbløde. Hans blod bliver brugt: et middel mod jøderne. De mennesker brænder huset, hvor jøderne havde søgt tilflugt. ** 1286. På Oberwesel på Rhinen (2 ° Bolland, vol. Aprle med 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, nr. 18) Wernher, en dreng på 14 år martyr: i tre dage, med gentagne indsnit.
** 1287. I Bern (.. 2. Bolland, vol. april) Rodolfo dreng skudt i påsken:

6 [Christian blod] ** 1292. I Colmar (Ann. Hum. Il, 30) et barn som ovenfor. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) en ofrede barn: sendte derfor: jøderne i Brunn, to jøder blev straffet: de andre, med undtagelse af et gebyr. ** 1294. I Bern (Ann. Hum. II, 32) dræbt et andet barn.
** 1202. A Remken: det samme (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. På Weissensee i Thüringen (Baron 64) Conrad lærd, søn af en soldat blødte ihjel, graveret med venerne. ** 1345. I Monaco (Rader 351) Velsignet Errico: grusomt dræbt. ** 1401.En Diessenhofen af ​​Wurtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki:.. Ved Bolland Vol. 2 April) en lille dreng på fire år købt for tre floriner, og blødte fra jøderne.


7 [Christian blod] ** 1407. Her endnu et barn dræbt: hvorfra et oprør: populær og udvisningen af ​​jøderne (ibid.). ** 1410. [I Thüringen (Baronius tredje) jages jøder for forbrydelser mod: kristne børn. ** 1429. En Rovensbourg (Baronius 3.:. Bolland .. 3. Vol. 978 ud af april) Louis von Bruck, en kristen dreng er ofret af jøderne, mens han tjente dem ved bordet, er pinsen: hans krop er fundet: og æret af kristne: * * 1454. i Castilla (. Simon Habiki cit.) et barn er revet i stykker: hans hjerte og kogte til mad. Af denne og andre lignende forbrydelser, jøderne så er fordrevet fra Spanien i 1459.

8 [Christian blod] ** 1457. I Torino (ibid.) er en Jøde fanget i øjeblikket, er: at dræbe: et barn. ** 1462. På Inspruck (Bolland. 3. Vol. juli 462.) Den Velsignede One: barn født til Andrew Rinn, er dræbt: 9. juli af jøderne, at de indsamler blodet.** 1475. I Trento, den berømte martyr, B. Simoncini, som der er, den oprindelige proces. Fra disse processer, ser det ud til, at jøderne i Trent, skyldig i rituelle mord på B. Simoncini, det afsløret mange snesevis: de og deres trosfæller: begået, til samme formål: ritualet, i Tyrol, Lombardiet, Veneto, Italien og andre steder i Tyskland, Polen mv. og så videre.

9 [Christian blod] ** 1480. I Treviso (Baronius s. 569) begår en forbrydelse svarende til den tidligere Trent.
** 1480. På Motta i Venedig (Bolland. bd. APRIL 2) et barn er ofret på langfredag.
** 1486. I Regensburg (Rader 3 ° 174) seks børn: ofre for jøderne ....
** 1490. En vagt ved Toledo (April 3 Bolland. 1) et barn korsfæstet.
** 1494. En Tyrman i Ungarn (838 Bolland. April 2) et barn stjålet og blødte.

10 [Christian blod] ** 1503. En Waltkirch i Alsace (Bolland. vol. 2 April, 830.): Et barn på fire år, solgt af sin far til jøderne, for ti gylden, med den forståelse, at havde han vendt tilbage i live efter at have blødte. Men jøderne dræbte ham blødning.
** 1505. En Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) gjorde lignende.
** 1520. En Tyrnau og Biring (Bolland. bd. April 2, 839), så jøderne fordrevet fra Ungarn.
** 1540. En Sappenfeld i Bayern (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Fire år, tortureret i tre dage.

11 [Christian blod] ** 1547. En Rave i Polen (Simon Habiki citeret. Som søn af en skrædder af to ofrede jøder.
** 1569. En Witów i Polen (ibid.) John på to år, blev solgt til to mærker af James Leizyka Jøde. og grusomt dræbt. Og andre lignende forhold, der skete for Bielke og andre steder. ** 1574. En Punia: Litauen (ibid.) Elizabeth af myrdede Jøde Joachim Smierlowiez syv år, tirsdag: den første Palmesøndag: hans blod indsamlet: i en krukke.
** 1590. En Szydlow (ibid.) et barn forsvandt trovatone, liget blødte for indsnit og punkteringer.

12 [Christian blod] ** 1595. I Augustin (ibid.) et barn, sælges til jøder, der skal udluftes.
** 1597. På Sryalow (ibid.) dræbt et barn. Drys med hans blod den nye jødiske synagoge: at indvie det.
** 1650. En Caaden (Tenziel, januar 1694) et barn af fem og et halvt år: Matthias Tillich hedder: Der er myrdet: 11. marts. Dette omfatter andre lignende historiske begivenheder, der fandt sted i Steycrmarck, Kärnten, Crain, mv.
** 1655. En Tunguch i Tyskland (Tentzel, juni 1693) et barn myrdet.

13 [Christian blod] ** 1669. I Metz (Process: Paris 1670: Feller, avis, 1788, 2. 428) tre år af et barn stjålet af Jøde, Raphael Levi, og grusomt myrdet. Hans lig blev fundet forfærdelig lemlæstet. Den dømte blev brændt levende af sætningen af ​​Europa-Parlamentet: 16 juni 1670 i Metz. Bemærk: I processen, der blev i 17 - 12 - 1401, for mordet, beskrevet ovenfor, er jøde: anklagede indrømmede, at hvert syvende år alle jøder i nød Christian blod. En anden, afslørede, at: kristne myrdet: han skal være mindre end tretten år: En tredje sagde, at de brugte deres blod i påsken, og at det gjorde: en tør del: reducere den til pulver: og at hvis der brugte det til deres religiøse ceremonier: (Spørgsmål Juive side 59, 60.).

13 [Christian blod] Det er bemærkelsesværdigt at overveje, såsom: det samme bekendelser og afsløringer er blevet foretaget af jøder, selv efter mange århundreder og i lande langt væk: i Trento, Moldova, Schweiz: i det fjortende og XVIII, afhængigt af om du allerede set den, og vi vil se. Mange andre forhold, der svarer til dem: de allerede er indberettet: vi kan indsamle: af andre historikere og især ved Pertz er Monumenta historiae Germanicae. Men, fordi hidtil rapporteret, bare: at sætte i punkt: at brugen jøde: brugen af ​​kristne blod, til rituelle formål: Det er gamle og konstant i de seneste århundreder. Men vi kommer nu til det århundrede: i dag .......