13 [Christian Blood] Det er bemerkelsesverdig å vurdere, for eksempel:

[Il Sangue cristiano.pdf] (WHO kan gjøre disse forbrytelsene han har allerede besluttet å gjøre av alle hele menneskeheten:? Bare en haug med slaver) uhjk100 SAID [stengt sitt nettsted for frykt] forstår jeg nå enda mer, at det sionistiske Jødene er en absolutt onde, enda verre enn de muslimske ekstremistene. - SVAR - folk vet ikke at Hitler forsøkte å snakke med dem, men for ham: DETTE ER UMULIG vært ..

Slike som: var blitt: umulig, også for meg! Fordi de har tro: absolutt, i deres rabbinere: Kakam: fariseerne Illuminati eller IMF? Fidelity er en absolutt! men, har jeg bedt Gud for et svar .. så ringte jeg en: min sønn til å åpne: en ny Bibel på måfå: Herren svarte meg, gjennom Amos 9: (straffe Israel) .. Alle syndere av mitt folk? die av: sverd! De, WHO si ulykke, vil ikke komme ned til oss, og vi ikke kontakt!

? "På grunn av dem jeg sviktet min agenda om universell brorskap .. da, selvfølgelig, vil være en massakre @ IsraelNationalTV-Hvis disse forbrytelsene: De har aldri vært: Anerkjent: disavowed: eller Renegades, fordømt, av den jødiske samfunn? Da disse forbrytelsene: De er likevel gjort: i dag igjen, for all dritt av Ovadia: Kakam Illuminati av IMF: seigniorage banking ..

Fordi i dag er det lett å gjøre denne skitne arbeid (for å drenere blod fra mennesker), ved hjelp av satanister! Derfor har Gud aldri kan svare på dine bønner .. Men: Hvis de har i magen: for å gå til helvete: med Satan? Få også for denne elendige år: av disse jordiske liv? hjelp av den amerikanske: satanister jødiske lobbyen: 666 og 322? er imidlertid ikke noe som kommer til å vare! stille gutt!

Jeg kommer til deg? men, har min ånd passert, drap Tusenvis av satanister: først!stille .. En konge vet hvordan de skal: Som beskytte sine undersåtter! Du har lagt merke til hvor demoner: by: Joshua [23:11] det traslator google: har kansellert: vilkårlig: min tilnærming (3 ° WW kjernefysiske)? [Christian Blood] Historisk Appendix. Innledningen. Åpenbaringene av: neophyte: er fortsatt troverdig?

1 °: den historiske liste over mange: mord: Det rituelle formål: alltid begått: jøder i det siste: for Centuries: i dette: de mer spesielle: klar: Confessions: av: jøder: av: dette: drap: og: dette ritual: formål: at: er rapportert i autentiske prosesser. II.Historisk liste: noen: mord: av: Kristne: begått av: Jøder for rituelle formål:] i: århundrer siden. Mange: lister: denne attentater:

** 1255. En Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh Stolen Child av jøder fôres opp til dagen offer. Mange: jøder enig, fra ulike deler av England: og korsfeste ham. [Christian blod] Det er bemerkelsesverdig å vurdere, for eksempel: de samme bekjennelser og åpenbaringer: har vært: laget av: jøder, selv etter mange, mange: Århundrer og i land langt unna: i Trento, Moldova, Sveits: i: XIV og XVIII Centuries,

av: Monumenta av Pertz historiae Germanicae. Men fordi så langt rapportert, bruk jøden: å: bruk: Christian blod, for rituelle formål: det er gamle og konstant: i: Århundrer gått. Men vi kommer nå til Century: Present ... ECC. ECC. Giosuè [23:11] We Are All Sons: Adam og Noah? Så hvorfor: Rabbi: Ovadia Yosef: dvs. fariseerne: kan si at: kristne er dyr i menneskelig form?

Hva Lies Beneath: alt dette? evitente er: den jødiske lobbyen: 666 av 322: IMF: De stjal symboler av jødedommen og kristendommen! gå imot satanister? Det er som å gå mot deg selv! Men også dersom denne historien: Var til røttene av den jødiske religion, UMIDDELBART skadet:: horrible: av Talmud: er mer enn: 3000 år, og kan dateres tilbake Fordi: om frafall for oral tractions:

det som var ressurspersonene deretter innlemmet i Talmud? Men vi må ikke være redd for sannheten, og vi bør ikke være redd for å amputere kreft: for det første som kom være død av hele kroppen. for gjør Luciferian: Grove: kult: dvs. nye Babels tårn: NWO. Giosuè [23.11] @ IsraelNationalTV - Vær ytterst forsiktig, for ditt liv, å elske Herren din Gud [12] hvorfor, hvis, gjør frafall (Talmud: fariseerne) ..

så, [13] da, vet du .. Vil du være omkommet: og du vil være borte (3 ° kjernefysisk WW): fra dette: gode landet som Herren din Gud har gitt deg .- SVAR-goddammit!taler ille om Israel? (Selv om: det er en styggedom Masonic grunnlagt av satanister av IMF: .. selv om det er slik: alle andre falske Demokratier: av bank seigniorage): for en kristen? er som å kutte av armen!

Hvordan har jødedommen religiøs bevegelse? mange! Så hvorfor dette hate absurd: synagogen av Satan (Illuminati fariseerne): mot: Kristne fra begynnelsen?Ville du forventer, at er avsluttet: 3. WW Nuclear? Men dette er nettopp problemet: "hvis det blir: 3 ° etter WW! Kjernefysisk" én stat av Israel "

5 [Christian Blood] ** 1261. En Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838.): En jente på syv år Drowned kvalt og deretter blødde.
** 1283. I Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) et barn solgt: av sykepleier henne: jødene og drepe dem.
** 1285. I Monaco (Raderus Bavaria: Holy Volume 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) et barn blør i hjel. Hans blod blir brukt: et middel for jødene. Folket brenne huset der jødene hadde tatt tilflukt. ** 1286. På Oberwesel på Rhinen (2 ° Bolland, Vol Aprle av 697..: Monum XVII, 77: Baronius 1287, 18 nr.) Wernher, en gutt på 14 år martyr: for tre dager, med gjentatte snitt.
** 1287. I Bern (.. Andre Bolland, Vol. april) Rodolfo gutt skutt og drept i påske:

6 [Christian Blood] ** 1292. I Colmar (Ann. Hum. Il, 30) et barn som ovenfor. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) et barn ofret: derfor sendt: jødene i Brunn, var to jøder ressursen personer straffet: de andre, lagre for et gebyr. ** 1294. I Bern (Ann. Hum. II, 32) drept et annet barn.
** 1202. En Remken: den samme (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. På Weissensee i Thüringen (Baron 64) Conrad scholar, sønn av en soldat blødde i hjel, gravert med årer. ** 1345. I Monaco (Rader 351) Blessed Errico: brutalt drept. ** 1401. En Diessenhofen av Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki..: Kl Bolland Vol. 2 april) en liten gutt på fire år kjøpt for tre floriner, og blødde fra jødene.

7 [Christian Blood] ** 1407. Her er enda et barn drept: whence et opprør: populær og utvisningen av jødene (ibid.). ** 1410. [I Thüringen (Baronius tredje) blir jaktet jøder for forbrytelser mot: Christian barn. ** 1429. En Rovensbourg (Baronius tredje:. Bolland .. tredje vol 978 av april) Louis von Bruck, en kristen gutt er ofret av jødene, mens han tjente dem ved bordet, er pinsen: hans kropp er funnet: og hedret av kristne: * * 1454. i Castilla (. Simon Habiki cit) et barn blir revet i stykker: hans hjerte og tilberedt for mat. For dette og andre lignende forbrytelser, da jødene er utvist fra Spania i 1459.

Åtte [Christian Blood] ** 1457. I Torino (ibid.) er en jøde fanget øyeblikket er: å Slay: et barn. ** 1462. At Inspruck (Bolland. tredje vol juli 462). Blessed One: Barn født Andrew Rinn, er drept: July 9 ved jødene, at de samler blodet. ** 1475. I Trento, den berømte martyr, B. Simoncini, av de som det er, den opprinnelige prosessen. Fra disse prosessene, ser det, at jødene i Trent, skyldig i rituelle mord på B. Simoncini, åpenbarte det mange titalls: De og deres co-religiøse: begått, for samme formål: den rituelle, i Tyrol, Lombardia, Veneto, Italia og andre steder i Tyskland, Polen etc. .. og så videre.

9 [Christian Blood] ** 1480. I Treviso (Baronius s. 569) er å begå en forbrytelse lik den forrige Trent.
** 1480. På Motta in Venice (Bolland. vol. 2 april) et barn blir ofret på langfredag.
** 1486. I Regensburg (Rader 3 ° 174) seks barn: Ofre for jødene ....
** 1490. En vakt ved Toledo (3 april Bolland. A) et barn korsfestet.
** 1494. En Tyrman i Ungarn (838 Bolland. 2 april) et barn stjålet og blødde.

10 [Christian Blood] ** 1503. En Waltkirch i Alsace (Bolland. vol 2. april 830.): Et barn på fire år, solgt av sin far til jødene, for ti gylden, med den forståelse at hadde han tilbake i live etter å ha blødde. Men jødene drepte ham blødning.
** 1505. En Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) gjorde lignende.
** 1520. En Tyrnau og gulaktig rød (Bolland. vol. 2. april 839), deretter jødene utvist fra Ungarn.
** 1540. En Sappenfeld i Bayern (2331 Rader, 3, 179) Michael. Fire år, torturert i tre dager.

11 [Christian Blood] ** 1547. En Rave i Polen (Simon Habiki sitert. Sønn av en skredder med to jøder ofret.
** 1569. En Witów i Polen (ibid.) John på to år, solgte for to merkene av James Leizyka jøde. og grusomt drept. Og andre lignende fakta, som skjedde til Bielke og andre steder. ** 1574. En Punia: Litauen (ibid.) Elizabeth of Drept jøde Joachim Smierlowiez syv år på tirsdag: den første palmesøndag: hans blod samles: i en krukke.
** 1590. En Szydlow (ibid.) trovatone et barn forsvant, blødde liket for incisions og punkteringer.

12 [Christian Blood] ** 1595. I Augustine (ibid.) et barn, solgt til jøder, for å være blødde.
** 1597. At Sryalow (ibid.) drept et barn. Dryss med sitt blod det nye jødiske synagogen: å innvie det.
** 1650. En Caaden (Tenziel, januar 1694) et barn på fem og et halvt år: Matthias Tillich Called: 'Det er myrdet: 11. mars. Dette inkluderer andre tilsvarende historiske begivenheter fant sted i Steycrmarck Det, Karnten, Crain, osv. ..
** 1655. En Tunguch i Tyskland (Tentzel, 1693 juni) en myrdet Child.

13 [Christian Blood] ** 1669. I Metz (Process: Paris 1670: Feller, avis, 1788, 2. 428) tre år med et barn stjålet av jøden, Raphael Levi, og grusomt myrdet. Hans lik ble funnet forferdelig lemlestet. Den Offender ble brent levende av dommen of Parliament: 16 juni 1670 i Metz. Merk: I prosessen, som ble på 17 - 12-1401, for mordet, beskrevet ovenfor, jøden: beskyldte tilstått at hvert sjuende år alle jøder i nød: Christian blod. En annen, avslørte at: kristne drept: Han må være mindre enn tretten år: Et tredje svar: at de brukte Deres blod i påske, og at det gjorde: en tørr del: Redusert det til pulver: og som, hvis brukt den til sine religiøse seremonier: (Spørsmål Juive side 59, 60.).

14 [Christian Blood] Det er bemerkelsesverdig å vurdere, for eksempel: de samme tilståelser og åpenbaringer har blitt gjort av jøder, selv etter mange århundrer og i land langt unna: i Trento, Moldova, Sveits: i det fjortende og XVIII, avhengig om du allerede sett den, og vi får se. Mange andre fakta tilsvarende de som: allerede rapportert: Vi kan samle: av andre historikere og særlig ved Pertz er Monumenta historiae Germanicae. Men fordi så langt rapportert, bare: å sette i punkt: At bruken jøde: bruk av kristent blod, for rituelle formål: det er gammelt og konstant i de siste århundrene. Men vi kommer nå til Century: Present .......

5 [Christian Blood] ** 1261. En Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838.): En jente på syv år Drowned kvalt og deretter blødde.
** 1283. I Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) et barn solgt: av sykepleier henne: jødene og drepe dem.
** 1285. I Monaco (Raderus Bavaria: Holy Volume 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) et barn blør i hjel. Hans blod blir brukt: et middel for jødene. Folket brenne huset der jødene hadde tatt tilflukt. ** 1286. På Oberwesel på Rhinen (2 ° Bolland, Vol Aprle av 697..: Monum XVII, 77: Baronius 1287, 18 nr.) Wernher, en gutt på 14 år martyr: for tre dager, med gjentatte snitt.
** 1287. I Bern (.. Andre Bolland, Vol. april) Rodolfo gutt skutt og drept i påske:

6 [Christian Blood] ** 1292. I Colmar (Ann. Hum. Il, 30) et barn som ovenfor. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) et barn ofret: derfor sendt: jødene i Brunn, var to jøder ressursen personer straffet: de andre, lagre for et gebyr. ** 1294. I Bern (Ann. Hum. II, 32) drept et annet barn.
** 1202. En Remken: den samme (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. På Weissensee i Thüringen (Baron 64) Conrad scholar, sønn av en soldat blødde i hjel, gravert med årer. ** 1345. I Monaco (Rader 351) Blessed Errico: brutalt drept. ** 1401. En Diessenhofen av Würtemberg. (History of the Albert B. Simon Habiki..: Kl Bolland Vol. 2 april) en liten gutt på fire år kjøpt for tre floriner, og blødde fra jødene.


7 [Christian Blood] ** 1407. Her er enda et barn drept: whence et opprør: populær og utvisningen av jødene (ibid.). ** 1410. [I Thüringen (Baronius tredje) blir jaktet jøder for forbrytelser mot: Christian barn. ** 1429. En Rovensbourg (Baronius tredje:. Bolland .. tredje vol 978 av april) Louis von Bruck, en kristen gutt er ofret av jødene, mens han tjente dem ved bordet, er pinsen: hans kropp er funnet: og hedret av kristne: * * 1454. i Castilla (. Simon Habiki cit) et barn blir revet i stykker: hans hjerte og tilberedt for mat. For dette og andre lignende forbrytelser, da jødene er utvist fra Spania i 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. I Torino (ibid.) er en jøde fanget øyeblikket er: å Slay: et barn. ** 1462. At Inspruck (Bolland. tredje vol juli 462). Blessed One: Barn født Andrew Rinn, er drept: July 9 ved jødene, at de samler blodet. ** 1475. I Trento, den berømte martyr, B. Simoncini, av de som det er, den opprinnelige prosessen.Fra disse prosessene, ser det, at jødene i Trent, skyldig i rituelle mord på B.Simoncini, åpenbarte det mange titalls: De og deres co-religiøse: begått, for samme formål: den rituelle, i Tyrol, Lombardia, Veneto, Italia og andre steder i Tyskland, Polen etc. .. og så videre.

9 [Christian Blood] ** 1480. I Treviso (Baronius s. 569) er å begå en forbrytelse lik den forrige Trent.
** 1480. På Motta in Venice (Bolland. vol. 2 april) et barn blir ofret på langfredag.
** 1486. I Regensburg (Rader 3 ° 174) seks barn: Ofre for jødene ....
** 1490. En vakt ved Toledo (3 april Bolland. A) et barn korsfestet.
** 1494. En Tyrman i Ungarn (838 Bolland. 2 april) et barn stjålet og blødde.

10 [Christian Blood] ** 1503. En Waltkirch i Alsace (Bolland. vol 2. april 830.): Et barn på fire år, solgt av sin far til jødene, for ti gylden, med den forståelse at hadde han tilbake i live etter å ha blødde. Men jødene drepte ham blødning.
1505 **. En Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) gjorde lignende.
** 1520. En Tyrnau og gulaktig rød (Bolland. vol. 2. april 839), deretter jødene utvist fra Ungarn.
** 1540. En Sappenfeld i Bayern (2331 Rader, 3, 179) Michael. Fire år, torturert i tre dager.

11 [Christian Blood] ** 1547. En Rave i Polen (Simon Habiki sitert. Sønn av en skredder med to jøder ofret.
** 1569. En Witów i Polen (ibid.) John på to år, solgte for to merkene av James Leizyka jøde. og grusomt drept. Og andre lignende fakta, som skjedde til Bielke og andre steder. ** 1574. En Punia: Litauen (ibid.) Elizabeth of Drept jøde Joachim Smierlowiez syv år på tirsdag: den første palmesøndag: hans blod samles: i en krukke.
** 1590. En Szydlow (ibid.) trovatone et barn forsvant, blødde liket for incisions og punkteringer.

12 [Christian Blood] ** 1595. I Augustine (ibid.) et barn, solgt til jøder, for å være blødde.
** 1597. At Sryalow (ibid.) drept et barn. Dryss med sitt blod det nye jødiske synagogen: å innvie det.
** 1650. En Caaden (Tenziel, januar 1694) et barn på fem og et halvt år: Matthias Tillich Called: 'Det er myrdet: 11. mars. Dette inkluderer andre tilsvarende historiske begivenheter fant sted i Steycrmarck Det, Karnten, Crain, osv. ..
** 1655. En Tunguch i Tyskland (Tentzel, 1693 juni) en myrdet Child.

13 [Christian Blood] ** 1669. I Metz (Process: Paris 1670: Feller, avis, 1788, 2. 428) tre år med et barn stjålet av jøden, Raphael Levi, og grusomt myrdet. Hans lik ble funnet forferdelig lemlestet. Den Offender ble brent levende av dommen of Parliament: 16 juni 1670 i Metz. Merk: I prosessen, som ble på 17 - 12-1401, for mordet, beskrevet ovenfor, jøden: beskyldte tilstått at hvert sjuende år alle jøder i nød: Christian blod. En annen, avslørte at: kristne drept: Han må være mindre enn tretten år: En tredje sier: at de brukte Deres blod i påske, og at det gjorde: en tørr del: Redusert det til pulver: og som, hvis brukt den til sine religiøse seremonier: (Spørsmål Juive side 59, 60.).

13 [Christian Blood] Det er bemerkelsesverdig å vurdere, for eksempel: de samme tilståelser og åpenbaringer har blitt gjort av jøder, selv etter mange århundrer og i land langt unna: i Trento, Moldova, Sveits: i det fjortende og XVIII, avhengig om du allerede sett den, og vi får se. Mange andre fakta tilsvarende de som: allerede rapportert: Vi kan samle: av andre historikere og særlig ved Pertz er Monumenta historiae Germanicae. Men fordi så langt rapportert, bare: å sette i punkt: At bruken jøde: bruk av kristent blod, for rituelle formål: det er gammelt og konstant i de siste århundrene. Men vi kommer nå til Century: Present