13 [Christian Blood] Het is opmerkelijk om, overwegen, zoals: dezelfde bekentenissen

[Il sangue cristiano.pdf] (WHO kan deze misdaden Hij heeft al besloten te doen van alle gehele mensheid:? Slechts een stel slaven) uhjk100 zei [sloot haar site uit angst] Ik begrijp nu, meer nog, dat de zionistische Joden zijn een absolute kwaad, nog erger dan de moslim-extremisten. - ANTWOORD - mensen die niet weten dat Hitler probeerde met ze te praten, maar voor hem: DIT IS ONMOGELIJK is ..

Zoals: was geweest: niet mogelijk, ook voor mij! Omdat zij het geloof hebben: absolute, in Hun Rabbijnen: Kakam: Farizeeën Illuminati of het IMF? Fidelity is een absoluut! maar, ik heb God gevraagd om een ​​antwoord .. dus belde ik een: mijn zoon te openen: een nieuwe Bijbel in willekeurige volgorde: de Heer antwoordde mij, door Amos 9: (bestraffing van Israël) .. Alle zondaars van mijn volk? sterven door de: zwaard! Zij, de WHO zegt het ongeluk, niet tot ons zijn gekomen, en wij niet aanraken!

? "Omdat van hen heb ik niet mijn agenda van universele broederschap .. dan, natuurlijk, Will een bloedbad worden @ IsraelNationalTV-Indien deze misdaden: ze zijn nooit: Erkend: verloochend: of Renegades, veroordeeld, door de Joodse gemeenschappen? Dan, deze misdaden: Ze zijn nog steeds gemaakt: vandaag weer, door alle stront van Ovadia: Kakam Illuminati van het IMF: seigniorage bank ..

Want vandaag is het gemakkelijk om dit vuile werk te doen (naar menselijk bloed afvoer), met behulp van satanisten! Dat is waarom God nooit, antwoord op uw gebeden .. Echter: voor naar de hel: met Satan als ze de maag hebben? Weinig ook voor deze ellendige jaren: van deze aardse leven? de hulp van de Amerikaanse: satanisten joodse lobby: 666 en 322? echter, is niet iets dat gaat duren! rustige jongen!

Ik ben gekomen om jou? maar, is mijn geest voorbij, het doden van duizenden satanisten: eerste! rustig .. Een koning weet: als bescherming van haar onderdanen! Je hebt gemerkt hoe demonen: door: Joshua [23:11] het traslator google: heeft geannuleerd: arbitrair: mijn aanpak (3 ° WW kernenergie)?[Christian Blood] Historische Appendix. Preambule. De openbaringen van: Neophyte: nog geloofwaardig?

1 °: de historische lijst van vele: moorden: Dat rituele doeleinden: altijd begaan: joden in het verleden: voor de eeuwen: in deze: hoe meer special: duidelijk: bekentenissen: van: Joden: van: dit: moord: en: deze ritueel: doel: dat: worden gemeld in authentieke processen. II. Historische lijst: een aantal: moorden: van: Christenen: begaan: door: joden voor rituele doeleinden:] in: Eeuwen geleden.Vele: lijsten: van deze moorden:

** 1255. Een Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494), Hugh Stolen Child door Joden worden gevoed tot op de dag van het offer. Veel: joden mee eens, uit verschillende delen van Engeland: en kruisig hem:. [Christian bloed] Het is opmerkelijk om, overwegen, zoals: dezelfde bekentenissen en onthullingen: zijn: gemaakt door: joden, zelfs na vele, vele: Centuries en in de landen: ver weg: in Trento, Moldavië, Zwitserland: in: XIV en XVIII eeuw,

door: Monumenta van Pertz historiae Germanicae. Maar omdat tot nu toe gemeld, is het gebruik jood: aan: gebruik: van Christian bloed, voor rituele doeleinden: het is oud en constant: in: de voorbije eeuwen. Maar we komen nu tot de Eeuw: Present ... ecc. ecc. Giosue [23:11] We Are All Sons: van Adam en Noach? Dus waarom: Rabbi: Ovadia Yosef: dat wil zeggen, de Farizeeën: kan zeggen dat: Christenen zijn dieren in een menselijke vorm?

What Lies Beneath: dit alles? evitente is: de Joodse lobby: 666 van 322: IMF: Ze stalen de symbolen van het jodendom en het christendom! ingaan tegen de satanisten? Het is alsof je tegen jezelf! Echter, ook wanneer dit verhaal: afschuwelijk: van de Talmoed: is meer over: 3000 jaar, daterend uit: naar de roots van de joodse religie, was meteen corrupt: Door: van afvalligheid voor orale aandrijvingen:

de die de bron personen dan opgenomen in de Talmoed? Maar we moeten niet bang zijn voor de waarheid en we moeten niet bang zijn om kanker te amputeren: ten eerste, die bij zijn dood van het hele lichaam. voor de doe Luciferiaanse: Grove: cult: dwz Nieuwe Toren van Babel: NWO. Giosue [23.11] @ IsraelNationalTV - Let goed op, voor je leven, aan de Heer, uw God, lief [12] waarom, wanneer, maken afvalligheid (Talmoed: Farizeeën) ..

dan, [13], dan weet je .. Zult u vergaan: en u zal worden gegaan (3 ° kernenergie WW): vanaf dit: goede grond het dat de Heer uw God u heeft gegeven .- ANSWER-godverdomme! kwaad spreken van Israël? (Zelfs als: het is een gruwel vrijmetselaars opgericht door satanisten van het IMF: .. zelfs als het is: alle andere valse democratieën: van de bancaire seigniorage): voor een christen? is net als het afsnijden van zijn arm!

Hoe heeft het jodendom religieuze beweging? veel! Dus waarom deze haat absurd: de synagoge van Satan (Illuminati Farizeeën): tegen: christenen uit het begin? Zou je verwachten, dat, is beëindigd: het 3 de WW Nuclear? Maar dit is precies het probleem: "als er Will: 3 ° na WO: kernenergie 'een staat Israël"

5 [Christian Blood] ** 1261. Een Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838.): Een meisje van zeven jaar Drowned gewurgd en daarna bloedde.
** 1283. In Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) een kind verkocht: door haar verpleegkundige: de Joden en hen doden.
** 1285. In Monaco (Raderus Bavaria: Holy Volume 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) een kind dood te bloeden. Zijn bloed wordt gebruikt: een remedie voor de Joden.De mensen branden het huis waar de joden Had toevlucht genomen. ** 1286. Op Oberwesel aan de Rijn (2 ° Bolland, Vol Aprle van 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, nr. 18) Wernher, een jongen van 14 jaar martelaar: drie dagen lang, met herhaalde insnijdingen.
** 1287. In Bern (.. 2e Bolland, Vol april) Rodolfo jongen doodgeschoten in de Pascha:

6 [Christian Blood] ** 1292. In Colmar (Ann. Hum. Il, 30) een kind, zoals hierboven. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) Sacrificed een kind: ook gestuurd: de Joden van Brunn, twee joden werden gestraft bron personen: de anderen, met uitzondering van een vergoeding. ** 1294. In Bern (Ann. Hum. II, 32) doodde een ander kind.
** 1202. A Remken: dezelfde (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. Op Weissensee in Thüringen (Baron 64) Conrad geleerde, de zoon van een soldaat bloedde dood, gegraveerd met de aderen. ** 1345. In Monaco (Rader 351) Zalig Errico: wreed gedood. ** 1401. Een Diessenhofen van Würtemberg. (Geschiedenis van de Albert B. Simon Habiki:.. Bij Bolland Vol 02 april), een jongetje van vier jaar gekocht voor drie gulden en bloedde uit de Joden.

7 [Christian Blood] ** 1407. Hier nog een ander kind gedood: waar een rel: populair en de verdrijving van de joden (ibid.). ** 1410. [In Thüringen (Baronius derde) worden gejaagd Joden voor misdaden tegen: christelijke kinderen. ** 1429. Een Rovensbourg (Baronius 3e:. Bolland .. 3de vol 978 van april) Louis von Bruck, een christelijke jongen wordt opgeofferd door de joden, terwijl hij diende hen aan tafel, is Pinksteren: zijn lichaam is gevonden: en vereerd door de christenen: * * 1454. in Castilië (. Simon Habiki CIT) een kind aan stukken gescheurd: zijn hart en gekookt voor voedsel. Voor deze en andere soortgelijke misdaden, dan de joden verdreven uit Spanje in 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. In Turijn (ibid.) is een Jood gevangen op het moment is: Dood: een kind. ** 1462. Op Inspruck (Bolland. 3e vol juli 462.) Van de Gezegende: Kind aan Andrew Rinn, is gedood: 9 juli door de Joden, dat Zij verzamelen het bloed. ** 1475. In Trento, de beroemde martelaar, B. Simoncini, van de die er zijn, de oorspronkelijke proces. Uit deze processen blijkt, dat de Joden van Trente, schuldig aan rituele moord op B. Simoncini, het vele tientallen Revealed: zij en hun mede geloofsgenoten: betrokken, voor hetzelfde doel: het ritueel, in Tirol, Lombardije, Veneto, Italië en elders in Duitsland, Polen enz. .. en ga zo maar door.

9 [Christian Blood] ** 1480. In Treviso (Baronius p. 569) is het plegen van een misdaad vergelijkbaar met de vorige Trent.
** 1480. Bij Motta in Venetië (Bolland. vol. 02 april) een kind geofferd wordt op Goede Vrijdag.
** 1486. In Regensburg (Rader 3 ° 174) zes kinderen: Slachtoffers van de Joden ....
** 1490. Een Guard in Toledo (3 april Bolland. A) een kind gekruisigd.
** 1494. Een Tyrman in Hongarije (838 Bolland. 2 april) een kind Gestolen en bloedde.

10 [Christian Blood] ** 1503. Een Waltkirch in de Elzas (Bolland. vol 02 april, 830.): Een kind van vier jaar, verkocht door zijn vader aan de joden, voor tien gulden, met dien verstande dat, had hij levend terug na het bloedde. Maar de Joden doodde hem bloeden.
** 1505. Een Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) deed hetzelfde.
** 1520. Een Tyrnau en geelachtig rood (Bolland. vol. 02 april, 839), dan de Joden verdreven uit Hongarije.
** 1540. Een Sappenfeld in Beieren (2331 Rader, 3, 179) Michael. Vier jaar, Tortured voor drie dagen.

11 [Christian Blood] ** 1547. Een Rave in Polen (Simon Habiki aangehaald. De zoon van een kleermaker door Sacrificed twee joden.
** 1569. Een Witow in Polen (ibid.) John van twee jaar, verkocht voor twee merken van James Leizyka jood. en wreed gedood. En andere soortgelijke feiten, dat gebeurde elders Bielke en. ** 1574. Een Punia: Litouwen (ibid.) Elizabeth van vermoorde Joden Joachim Smierlowiez zeven jaar, op dinsdag: de eerste Palm Zondag: zijn bloed verzameld: in een pot.
** 1590. Een Szydlow (ibid.) trovatone een kind verdwenen is, het lijk bloedde voor de incisies en gaatjes.

12 [Christian Blood] ** 1595. In Augustinus (ibid.) een kind verkocht aan joden, te worden ontlucht.
** 1597. Op Sryalow (ibid.) doodde een kind. Bestrooi met zijn bloed het nieuwe Joodse Synagoge: om het te wijden.
** 1650. Een Caaden (Tenziel, januari 1694) een kind van vijf en een half jaar: Matthias Tillich genaamd: 'er is vermoord: 11 maart. Dit geldt ook voor andere vergelijkbare historische gebeurtenissen vonden plaats in Steycrmarck Dat, Kärnten, Crain, enz. ..
** 1655. Een Tunguch in Duitsland (Tentzel, juni 1693) een vermoord kind.

13 [Christian Blood] ** 1669. In Metz (Process: Parijs 1670: Feller, krant, 1788, 2 e 428) drie jaar van een kind gestolen door de Jood, Raphael Levi, en wreed vermoord. Zijn lijk werd gevonden gruwelijk verminkte. De dader werd levend verbrand door de zin van het Parlement: 16 juni 1670 in Metz. Opmerking: In het proces, die later in 17 - 12-1401, voor de moord, hierboven beschreven, de jood: beschuldigde bekent dat om de zeven jaar alle Joden in nood: Christian bloed.Een ander, bleek het volgende: christenen vermoord: hij moet minder dan dertien jaar: Een derde zei: dat ze hun bloed gebruikt in de Pascha, En dat deed: een droge deel: teruggebracht tot poeder: en dat, indien gebruikt voor hun religieuze riten: (Vraag Juive pagina 59, 60.).

14 [Christian Bloed] Het is opmerkelijk om, overwegen, zoals: dezelfde bekentenissen en onthullingen zijn gemaakt door Joden, zelfs na vele eeuwen en in landen ver weg: in Trento, Moldavië, Zwitserland: in de veertiende en XVIII, Afhankelijk van de of u het al gezien en we zullen zien. Vele andere feiten vergelijkbaar met die: al gemeld: Wij kunnen verzamelen: door andere Historici en vooral door Pertz's Monumenta historiae Germanicae. Maar omdat tot nu toe gemeld, maar: in te voeren punt: dat het gebruik jood: het gebruik van de christelijke bloed, voor rituele doeleinden: het is oud en constant in de afgelopen eeuwen. Maar we komen nu tot de Eeuw: Present .......

5 [Christian Blood] ** 1261. Een Pfortzeim Bade (april Bolland Vol.2 ° 838.): Een meisje van zeven jaar Drowned gewurgd en daarna bloedde.
** 1283. In Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) een kind verkocht: door haar verpleegkundige: de Joden en hen doden.
** 1285. In Monaco (Raderus Bavaria: Holy Volume 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) een kind dood te bloeden. Zijn bloed wordt gebruikt: een remedie voor de Joden.De mensen branden het huis waar de joden Had toevlucht genomen. ** 1286. Op Oberwesel aan de Rijn (2 ° Bolland, Vol Aprle van 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, nr. 18) Wernher, een jongen van 14 jaar martelaar: drie dagen lang, met herhaalde insnijdingen.
** 1287. In Bern (.. 2e Bolland, Vol april) Rodolfo jongen doodgeschoten in de Pascha:

6 [Christian Blood] ** 1292. In Colmar (Ann. Hum. Il, 30) een kind, zoals hierboven. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) Sacrificed een kind: ook gestuurd: de Joden van Brunn, twee joden werden gestraft bron personen: de anderen, met uitzondering van een vergoeding. ** 1294. In Bern (Ann. Hum. II, 32) doodde een ander kind.
** 1202. A Remken: dezelfde (Ann. Hum II, 3g.). ** 1303. Op Weissensee in Thüringen (Baron 64) Conrad geleerde, de zoon van een soldaat bloedde dood, gegraveerd met de aderen. ** 1345. In Monaco (Rader 351) Zalig Errico: wreed gedood. ** 1401. Een Diessenhofen van Würtemberg. (Geschiedenis van de Albert B. Simon Habiki:.. Bij Bolland Vol 02 april), een jongetje van vier jaar gekocht voor drie gulden en bloedde uit de Joden.


7 [Christian Blood] ** 1407. Hier nog een ander kind gedood: waar een rel: populair en de verdrijving van de joden (ibid.). ** 1410. [In Thüringen (Baronius derde) worden gejaagd Joden voor misdaden tegen: christelijke kinderen. ** 1429. Een Rovensbourg (Baronius 3e:. Bolland .. 3de vol 978 van april) Louis von Bruck, een christelijke jongen wordt opgeofferd door de joden, terwijl hij diende hen aan tafel, is Pinksteren: zijn lichaam is gevonden: en vereerd door de christenen: * * 1454. in Castilië (. Simon Habiki CIT) een kind aan stukken gescheurd: zijn hart en gekookt voor voedsel. Voor deze en andere soortgelijke misdaden, dan de joden verdreven uit Spanje in 1459.

8 [Christian Blood] ** 1457. In Turijn (ibid.) is een Jood gevangen op het moment is: Dood: een kind. ** 1462. Op Inspruck (Bolland. 3e vol juli 462.) Van de Gezegende: Kind aan Andrew Rinn, is gedood: 9 juli door de Joden, dat Zij verzamelen het bloed. ** 1475. In Trento, de beroemde martelaar, B. Simoncini, van de die er zijn, de oorspronkelijke proces. Uit deze processen blijkt, dat de Joden van Trente, schuldig aan rituele moord op B. Simoncini, het vele tientallen Revealed: zij en hun mede geloofsgenoten: betrokken, voor hetzelfde doel: het ritueel, in Tirol, Lombardije, Veneto, Italië en elders in Duitsland, Polen enz. .. en ga zo maar door.

9 [Christian Blood] ** 1480. In Treviso (Baronius p. 569) is het plegen van een misdaad vergelijkbaar met de vorige Trent.
** 1480. Bij Motta in Venetië (Bolland. vol. 02 april) een kind geofferd wordt op Goede Vrijdag.
** 1486. In Regensburg (Rader 3 ° 174) zes kinderen: Slachtoffers van de Joden ....
** 1490. Een Guard in Toledo (3 april Bolland. A) een kind gekruisigd.
** 1494. Een Tyrman in Hongarije (838 Bolland. 2 april) een kind Gestolen en bloedde.

10 [Christian Blood] ** 1503. Een Waltkirch in de Elzas (Bolland. vol 02 april, 830.): Een kind van vier jaar, verkocht door zijn vader aan de joden, voor tien gulden, met dien verstande dat, had hij levend terug na het bloedde. Maar de Joden doodde hem bloeden.
** 1505. Een Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) deed hetzelfde.
** 1520. Een Tyrnau en geelachtig rood (Bolland. vol. 02 april, 839), dan de Joden verdreven uit Hongarije.
** 1540. Een Sappenfeld in Beieren (2331 Rader, 3, 179) Michael. Vier jaar, Tortured voor drie dagen.

11 [Christian Blood] ** 1547. Een Rave in Polen (Simon Habiki aangehaald. De zoon van een kleermaker door Sacrificed twee joden.
** 1569. Een Witow in Polen (ibid.) John van twee jaar, verkocht voor twee merken van James Leizyka jood. en wreed gedood. En andere soortgelijke feiten, dat gebeurde elders Bielke en. ** 1574. Een Punia: Litouwen (ibid.) Elizabeth van vermoorde Joden Joachim Smierlowiez zeven jaar, op dinsdag: de eerste Palm Zondag: zijn bloed verzameld: in een pot.
** 1590. Een Szydlow (ibid.) trovatone een kind verdwenen is, het lijk bloedde voor de incisies en gaatjes.

12 [Christian Blood] ** 1595. In Augustinus (ibid.) een kind verkocht aan joden, te worden ontlucht.
** 1597. Op Sryalow (ibid.) doodde een kind. Bestrooi met zijn bloed het nieuwe Joodse Synagoge: om het te wijden.
** 1650. Een Caaden (Tenziel, januari 1694) een kind van vijf en een half jaar: Matthias Tillich genaamd: 'er is vermoord: 11 maart. Dit geldt ook voor andere vergelijkbare historische gebeurtenissen vonden plaats in Steycrmarck Dat, Kärnten, Crain, enz. ..
** 1655. Een Tunguch in Duitsland (Tentzel, juni 1693) een vermoord kind.

13 [Christian Blood] ** 1669. In Metz (Process: Parijs 1670: Feller, krant, 1788, 2 e 428) drie jaar van een kind gestolen door de Jood, Raphael Levi, en wreed vermoord. Zijn lijk werd gevonden gruwelijk verminkte. De dader werd levend verbrand door de zin van het Parlement: 16 juni 1670 in Metz. Opmerking: In het proces, die later in 17 - 12-1401, voor de moord, hierboven beschreven, de jood: beschuldigde bekent dat om de zeven jaar alle Joden in nood: Christian bloed.Een ander, bleek het volgende: christenen vermoord: hij moet minder dan dertien jaar: Een derde zei: dat ze hun bloed gebruikt in de Pascha, En dat deed: een droge deel: teruggebracht tot poeder: en dat, indien gebruikt voor hun religieuze riten: (Vraag Juive pagina 59, 60.).

13 [Christian Blood] Het is opmerkelijk om, overwegen, zoals: dezelfde bekentenissen en onthullingen zijn gemaakt door Joden, zelfs na vele eeuwen en in landen ver weg: in Trento, Moldavië, Zwitserland: in de veertiende en XVIII, Afhankelijk van de of u het al gezien en we zullen zien. Vele andere feiten vergelijkbaar met die: al gemeld: Wij kunnen verzamelen: door andere Historici en vooral door Pertz's Monumenta historiae Germanicae. Maar omdat tot nu toe gemeld, maar: in te voeren punt: dat het gebruik jood: het gebruik van de christelijke bloed, voor rituele doeleinden: het is oud en constant in de afgelopen eeuwen. Maar we komen nu tot de Eeuw: Present .......