13 [Christian veren] On outoa pitää, kuten: sama tunnustuksia ja paljastuksia on tehty

[IL sangue cristiano.pdf] (joka voi tehdä nämä rikokset? Hän on jo päättänyt tehdä kaiken koko ihmiskunnan: yksi vain joukko orjia) uhjk100 sanoi [sulki sivuston pelossa] Ymmärrän nyt, vielä enemmän, että sionistinen Juutalaiset ovat välttämätön paha, pahempi kuin äärimuslimit. - VASTAUS - Ihmiset eivät tiedä, että Hitler yritti puhua heille, mutta hänelle: This Is ollut mahdotonta ..

kuten: oli ollut: mahdotonta, myös minulle! Koska heillä on uskoa: absoluuttinen, heidän rabbit: Kakam: fariseukset Illuminati tai IMF? Fidelity on ehdoton! mutta, olen pyytänyt Jumalalta vastausta .. niin, kutsuin: poikani avata: uusi Raamatun sattumanvaraisesti: Herra vastasi minulle kautta Amos 9: (rangaistus Israelin) .. Kaikki syntiset minun kansani? kuolla: miekka! ne, jotka sanonta epäonnea, ei tule alas, ja me älä koske!

"Koska niistä? Olen epäonnistunut minun asialistalla universaalin veljeyden .. sitten tietenkin tulee verilöyly! @ IsraelNationalTV-Jos nämä rikokset: niitä ei ole koskaan: tunnustettu: disavowed: tai Renegades, tuomitsi, jonka juutalaisten yhteisöjen? Sitten nämä rikokset: myydään edelleen: tänään uudelleen, kaikki paska on Ovadia: Kakam Illuminati IMF: seignorage pankki ..

koska nykyään se on helppo tehdä likainen työ (valua ihmisverta) käyttäen satanistit! Siksi Jumala ei voi koskaan, vastaus rukouksiin .. Kuitenkin: jos heillä on vatsa: Saat mennä helvettiin: Saatanan kanssa? myös tähän muutaman kurja vuosi: näitä maallisen elämänsä? Help amerikkalaisen: satanistit juutalaislobbyn: 666 ja 322? ei kuitenkaan ole jotain, joka tulee kestämään! hiljainen poika!

Olen tullut luoksenne? mutta, minun henkeni on kulunut, tappaen tuhansia satanistit: ensin! hiljainen .. Kuningas osaa: sillä suojella aiheita! Olette huomanneet, kuinka demonit: by: Joshua [23.11] traslator Google: on peruutettu: mielivaltaisesti: minun lähestymistapa (3 ° WW ydinvoima)? [Christian veren] HISTORICAL LIITE. Johdanto. Paljastukset: aloittelija: vielä uskottava?

1 °: historiallinen lista Monet: murhia: että rituaali tarkoituksiin: aina sitoutunut: juutalaiset aiemmin: vuosisatojen: tässä: erikoisempia: selvä: tunnustuksiin: on: juutalaiset: on: tämä: murha: ja: tämä rituaali: tarkoitus: että: raportoidaan aitoja prosesseja. II. Luettelo historiallisista: jotkut: salamurhiin: on: Kristityt: sitoutunut: by: juutalaisten rituaali tarkoituksiin:] in: vuosisatoja sitten. Monet: luettelot: tämän murhat:

** 1255. Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh Lapsi varastaa juutalaiset ovat kyllästyneet siihen päivään uhrauksen. Monet: juutalaiset samaa mieltä, eri puolilta England: ja Ristiinnaulitse:. [Christian veri] On outoa pitää, kuten: sama tunnustusten ja ilmestyksiä: on: tehnyt: juutalaiset, vaikka monen, monen: vuosisatoja ja maissa: kaukana: Trento, Moldova, Sveitsi: in: vuosisatojen XIV ja XVIII,

mennessä: Monumenta on Pertz historiae Germanicae. Mutta, koska tähän mennessä raportoitu, käytä juutalainen:: käytä: Christian verta, rituaali tarkoituksiin: se on vanha ja vakio: in: vuosisatoina. Mutta nyt tullut luvulla: läsnä ... ECC. ECC. Giosuè [23.11] Olemme kaikki pojat: Aadamin ja Nooan? Miksi: Rabbi: Ovadia Yosef: eli fariseukset: voi sanoa, että: kristityt ovat eläimiä ihmisen muodossa?

What Lies Beneath: kaikki tämä? evitente on: juutalainen lobby: 666 322: IMF: ne oli symbolit juutalaisuus ja kristinusko! mennä vastaan ​​satanistit? Se on kuin menossa vastaan ​​itse! Kuitenkin myös jos tämä tarina: kauheaa: jolloin Talmud: on enemmän yli: 3000 vuosi vuodelta: juurille juutalaisen uskonnon, oli heti vioittunut: koska: luopumuksen suun tractions:

joka sitten sisällytettiin Talmud? Kuitenkin, meidän ei pitäisi pelätä totuuden ja meidän on uskallettava amputoitava syöpään: ensinnäkin, että tuli olla kuolema koko kehon. DO luciferilaista: Grove: CULT: eli New Tower Babel: NWO. Giosuè [23,11] @ IsraelNationalTV - Huolehdi, henkesi, rakastamaan Herraa sinun Jumalasi [12] miksi, jos tekevät luopumus (Talmud: fariseukset) ..

sitten, [13] silloin, tiedät .. et olisi kuollut: ja sinun on mennyt (3 ° ydinvoima WW): tästä: hyvää maata, jonka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut .- vast Jumalauta! puhua pahaa Israelille? (Vaikka: se on kauhistus vapaamuurarien perustama satanistit ja IMF: .. vaikka tuntuu: kaikki muut vääriä demokratioissa: Pankkisektorin rahanlyöntimaksuja): on kristitty? on kuin katkaisemalla hänen kätensä!

Miten juutalaisuus uskonnollinen liike? monia! Joten miksi tämä vihaavat absurdi: saatanan synagoogasta (Illuminati fariseukset): vastaan: kristityt alusta?Voisitteko odottaa, että kun on päättynyt: 3. WW Nuclear? Mutta tämä on juuri ongelma: "tuleeko: 3 ° jälkeen WW: ydinvoima" yhden Israelin valtion! "

5 [Christian veren] ** 1261. Pfortzeim Bade (huhtikuu Bolland. Vol.2 ° 838): tyttö seitsemän vuoden kuristi ja hukkui sitten veri.
** 1283. Mainz (Baronius 61: Acta Colmar. Monument. XVII, 210) lapsi myyty: hänen sairaanhoitaja: juutalaisille ja tappaa heidät.
** 1285. Monacossa (Raderus Baijeri: Holy Volume 2 °, p.331: Monum. XVII, 415) lapsi on verenvuoto kuolemaan. Hänen verensä on käytössä: lääke juutalaisia.Ihmiset polttaa talon, jossa juutalaiset olivat lähteneet pakoon. ** 1286. At Oberwesel Reinin (2 ° Bolland., Vol.. Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, nro 18) Wernher, poika 14 vuotta marttyyri: kolme päivää, toistuvia viillot.
** 1287. Bernissä (2. Bolland., Vol.. Huhtikuu) Rodolfo poika ammuttiin kuoliaaksi pääsiäistä:

6 [Christian veren] ** 1292. Colmar (Ann. Hum. Il, 30) lapsen yllä. ** 1293, Crems (Monum. XI, 658) lapsi uhrasi: siis lähetetty: juutalaiset Brunn kaksi juutalaista miestä rangaistaan: muut, lukuun ottamatta maksua. ** 1294. Bernissä (Ann. Hum. II, 32) tappoi toisen lapsen.
** 1202. Remken: sama (Ann. Hum. II, 3G). ** 1303. On Weissensee Thüringen (Baron 64) Conrad tutkija, poika sotilaan vuotanut kuiviin, kaiverrettu laskimot. ** 1345. Monacossa (Rader 351) Siunattu Errico: julmasti tapettu. ** 1401.Diessenhofen ja Württemberg. (History of Albert B. Simon Habiki: klo Bolland. VOL. 2 huhtikuu) pikkupoika neljän vuoden osti kolme florins, ja Bled juutalaisista.

7 [Christian veren] ** 1407. Tässä vielä toinen lapsi kuoli: mistä mellakka: suosittu ja karkottamisen juutalaisia ​​(ibid.). ** 1410. [Thüringen (Baronius kolmas) metsästetään juutalaisia ​​vastaan ​​tehdyistä rikoksista: kristittyjä lapsia. ** 1429.Rovensbourg (Baronius kolmas: Bolland .. kolmas vol. 978 huhtikuun) Louis von Bruck, kristitty poika uhrataan, juutalaiset, kun hän palveli heitä pöydässä, on helluntai: hänen ruumiinsa on löydetty: ja kunnioitti kristityt: * * 1454. Kastilia (Simon Habiki cit.) lapsi on revitty kappaleiksi: hänen sydämensä ja keitetty ruokaa. Tästä ja muista vastaavista rikoksista, niin juutalaiset karkotettiin Espanjasta vuonna 1459.

8 [Christian veren] ** 1457. Torinossa (ibid.) on Juutalainen kiinni hetki on: tappaa: lapsi. ** 1462. At Inspruck (Bolland. kolmas vol. Heinäkuu 462) Siunatun: syntyvän lapsen Andrew Rinn, on surmattuna: 9 Heinäkuu juutalaiset, että ne keräävät verta. ** 1475. Trento, kuuluisa marttyyri, B. Simoncini, joita on, alkuperäinen prosessi. Näistä prosesseista, näyttää siltä, ​​että juutalaiset Trent, syyllistynyt rituaalimurha B. Simoncini, se paljasti useita kymmeniä: he ja heidän yhteistyötään uskovaiset: sitoutunut, samaan tarkoitukseen: rituaali, Tirolissa, Lombardian, Veneto, Italia ja muualla Saksassa, Puolassa jne.. ja niin edelleen.

9 [Christian veren] ** 1480. Treviso (Baronius s. 569) on rikoksen samanlainen kuin edellinen Trent.
** 1480. At Motta Venetsiassa (Bolland. vol. 2 huhtikuu) lapsi uhrataan pitkäperjantaina.
** 1486. Regensburgissa (Rader 3 ° 174) kuusi lasta: uhreja juutalaisten ....
** 1490. Guard Toledossa (3 huhtikuu Bolland. 1) lapsi ristiinnaulittiin.
** 1494. Tyrman Unkarissa (838 Bolland. 2 huhtikuu) lapsi varastettu ja veri.

10 [Christian veren] ** 1503. Waltkirch Alsace (Bolland. vol. 2 huhtikuu, 830): lapsi oli neljä vuotta, myi isänsä juutalaisille, kymmenen guldenia, että ymmärrät, hän oli palannut elossa saatuaan Bled. Mutta juutalaiset tappoivat hänet verenvuotoa.
** 1505. Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) oli samanlainen.
** 1520. Tyrnau ja Biring (Bolland. vol. 2 huhtikuu, 839), sitten juutalaiset karkotettiin Unkarista.
** 1540. Sappenfeld Baijerissa (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Neljä vuotta, kidutettiin kolme päivää.

11 [Christian veren] ** 1547. Rave Puolassa (Simon Habiki mainittu. Poika räätälöidä kahden juutalaiset uhrasivat.
** 1569. Witów Puolassa (ibid.) John kaksi vuotta, myydään kahden jäljet ​​James Leizyka Juutalainen. ja julmasti tapettu. Ja muita vastaavia seikkoja, jotka tapahtui Bielke ja muualla. ** 1574. Punia: Liettua (ibid.) Elizabeth murhatun Juutalainen Joachim Smierlowiez seitsemän vuotta tiistaina: ensimmäisenä palmusunnuntaina: hänen verensä kerätyt: purkissa.
** 1590. Szydlow (ibid.) lapsi katosi trovatone, ruumis Bled varten viillot ja pistoja.

12 [Christian veren] ** 1595. Vuonna Augustine (ibid.) lapsi, myydään juutalaisia, voidaan Bled.
** 1597. At Sryalow (ibid.) tappoi lapsen. Ripottele verellään uusi juutalainen synagoga: pyhittää se.
** 1650. Caaden (Tenziel, tammikuu 1694) lapsi viisi ja puoli vuotta: Matthias Tillich nimeltään: siellä on murhattu: 11. maaliskuuta. Tämä sisältää muun vastaavan historiallisia tapahtumia, jotka tapahtuivat Steycrmarck, Kärnten, Crain, jne..
** 1655. Tunguch Saksassa (Tentzel, kesäkuu 1693) lapsi murhataan.

13 [Christian veren] ** 1669. Metz (Process: Paris 1670: Feller, sanomalehti, 1788, 2. 428) kolme vuotta lapsen varastanut Juutalainen, Raphael Levi ja julmasti murhattu. Hänen ruumis löydettiin pahasti silvottu. Rikoksentekijä poltettiin elävältä virkkeessä parlamentin: 16 kesäkuu 1670 Metz. Huomaa: Tässä prosessissa, josta tuli 17 - 12 - 1401, murhasta, edellä, juutalainen: syytetty tunnusti, että seitsemän vuoden välein kaikki juutalaiset tarpeessa: Christian verta. Toinen, paljasti, että: kristityt murhasivat: hänen täytyy olla vähemmän kuin kolmetoista vuotta: Kolmas sanoi: että he käyttivät verta pääsiäinen, ja että se: kuiva osa: vähentää se jauhe: ja että jos käyttää sitä niiden uskonnollisten rituaalien: (kysymys Juive sivu. 59, 60).

14 [Christian veren] On outoa pitää, kuten: sama tunnustuksia ja paljastuksia on tehty juutalaisten, vaikka useita vuosisatoja ja maissa kaukana: Trento, Moldova, Sveitsi: in neljästoista ja XVIII, riippuen onko sinulla jo nähnyt sen ja näemme.Monet muut tosiasiat kaltaisia: jo ilmoitettu: voimme kerätä: muut historioitsijat ja erityisesti Pertz n Monumenta historiae Germanicae. Mutta, koska tähän mennessä raportoitu vain: laittaa kohdassa: että käyttö juutalainen: käyttö Christian verta, rituaali tarkoituksiin: se on vanha ja jatkuva menneinä vuosisatoina. Mutta nyt tullut luvulla: nykyinen .......

5 [Christian veren] ** 1261. Pfortzeim Bade (huhtikuu Bolland. Vol.2 ° 838): tyttö seitsemän vuoden kuristi ja hukkui sitten veri.
** 1283. Mainz (Baronius 61: Acta Colmar. Monument. XVII, 210) lapsi myyty: hänen sairaanhoitaja: juutalaisille ja tappaa heidät.
** 1285. Monacossa (Raderus Baijeri: Holy Volume 2 °, p.331: Monum. XVII, 415) lapsi on verenvuoto kuolemaan. Hänen verensä on käytössä: lääke juutalaisia.Ihmiset polttaa talon, jossa juutalaiset olivat lähteneet pakoon. ** 1286. At Oberwesel Reinin (2 ° Bolland., Vol.. Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, nro 18) Wernher, poika 14 vuotta marttyyri: kolme päivää, toistuvia viillot.
** 1287. Bernissä (2. Bolland., Vol.. Huhtikuu) Rodolfo poika ammuttiin kuoliaaksi pääsiäistä:

6 [Christian veren] ** 1292. Colmar (Ann. Hum. Il, 30) lapsen yllä. ** 1293, Crems (Monum. XI, 658) lapsi uhrasi: siis lähetetty: juutalaiset Brunn kaksi juutalaista miestä rangaistaan: muut, lukuun ottamatta maksua. ** 1294. Bernissä (Ann. Hum. II, 32) tappoi toisen lapsen.
** 1202. Remken: sama (Ann. Hum. II, 3G). ** 1303. On Weissensee Thüringen (Baron 64) Conrad tutkija, poika sotilaan vuotanut kuiviin, kaiverrettu laskimot. ** 1345. Monacossa (Rader 351) Siunattu Errico: julmasti tapettu. ** 1401.Diessenhofen ja Württemberg. (History of Albert B. Simon Habiki: klo Bolland. VOL. 2 huhtikuu) pikkupoika neljän vuoden osti kolme florins, ja Bled juutalaisista.


7 [Christian veren] ** 1407. Tässä vielä toinen lapsi kuoli: mistä mellakka: suosittu ja karkottamisen juutalaisia ​​(ibid.). ** 1410. [Thüringen (Baronius kolmas) metsästetään juutalaisia ​​vastaan ​​tehdyistä rikoksista: kristittyjä lapsia. ** 1429.Rovensbourg (Baronius kolmas: Bolland .. kolmas vol. 978 huhtikuun) Louis von Bruck, kristitty poika uhrataan, juutalaiset, kun hän palveli heitä pöydässä, on helluntai: hänen ruumiinsa on löydetty: ja kunnioitti kristityt: * * 1454. Kastilia (Simon Habiki cit.) lapsi on revitty kappaleiksi: hänen sydämensä ja keitetty ruokaa. Tästä ja muista vastaavista rikoksista, niin juutalaiset karkotettiin Espanjasta vuonna 1459.

8 [Christian veren] ** 1457. Torinossa (ibid.) on Juutalainen kiinni hetki on: tappaa: lapsi. ** 1462. At Inspruck (Bolland. kolmas vol. Heinäkuu 462) Siunatun: syntyvän lapsen Andrew Rinn, on surmattuna: 9 Heinäkuu juutalaiset, että ne keräävät verta. ** 1475. Trento, kuuluisa marttyyri, B. Simoncini, joita on, alkuperäinen prosessi. Näistä prosesseista, näyttää siltä, ​​että juutalaiset Trent, syyllistynyt rituaalimurha B. Simoncini, se paljasti useita kymmeniä: he ja heidän yhteistyötään uskovaiset: sitoutunut, samaan tarkoitukseen: rituaali, Tirolissa, Lombardian, Veneto, Italia ja muualla Saksassa, Puolassa jne.. ja niin edelleen.

9 [Christian veren] ** 1480. Treviso (Baronius s. 569) on rikoksen samanlainen kuin edellinen Trent.
** 1480. At Motta Venetsiassa (Bolland. vol. 2 huhtikuu) lapsi uhrataan pitkäperjantaina.
** 1486. Regensburgissa (Rader 3 ° 174) kuusi lasta: uhreja juutalaisten ....
** 1490. Guard Toledossa (3 huhtikuu Bolland. 1) lapsi ristiinnaulittiin.
** 1494. Tyrman Unkarissa (838 Bolland. 2 huhtikuu) lapsi varastettu ja veri.

10 [Christian veren] ** 1503. Waltkirch Alsace (Bolland. vol. 2 huhtikuu, 830): lapsi oli neljä vuotta, myi isänsä juutalaisille, kymmenen guldenia, että ymmärrät, hän oli palannut elossa saatuaan Bled. Mutta juutalaiset tappoivat hänet verenvuotoa.
** 1505. Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) oli samanlainen.
** 1520. Tyrnau ja Biring (Bolland. vol. 2 huhtikuu, 839), sitten juutalaiset karkotettiin Unkarista.
** 1540. Sappenfeld Baijerissa (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Neljä vuotta, kidutettiin kolme päivää.

11 [Christian veren] ** 1547. Rave Puolassa (Simon Habiki mainittu. Poika räätälöidä kahden juutalaiset uhrasivat.
** 1569. Witów Puolassa (ibid.) John kaksi vuotta, myydään kahden jäljet ​​James Leizyka Juutalainen. ja julmasti tapettu. Ja muita vastaavia seikkoja, jotka tapahtui Bielke ja muualla. ** 1574. Punia: Liettua (ibid.) Elizabeth murhatun Juutalainen Joachim Smierlowiez seitsemän vuotta tiistaina: ensimmäisenä palmusunnuntaina: hänen verensä kerätyt: purkissa.
** 1590. Szydlow (ibid.) lapsi katosi trovatone, ruumis Bled varten viillot ja pistoja.

12 [Christian veren] ** 1595. Vuonna Augustine (ibid.) lapsi, myydään juutalaisia, voidaan Bled.
** 1597. At Sryalow (ibid.) tappoi lapsen. Ripottele verellään uusi juutalainen synagoga: pyhittää se.
** 1650. Caaden (Tenziel, tammikuu 1694) lapsi viisi ja puoli vuotta: Matthias Tillich nimeltään: siellä on murhattu: 11. maaliskuuta. Tämä sisältää muun vastaavan historiallisia tapahtumia, jotka tapahtuivat Steycrmarck, Kärnten, Crain, jne..
** 1655. Tunguch Saksassa (Tentzel, kesäkuu 1693) lapsi murhataan.

13 [Christian veren] ** 1669. Metz (Process: Paris 1670: Feller, sanomalehti, 1788, 2. 428) kolme vuotta lapsen varastanut Juutalainen, Raphael Levi ja julmasti murhattu. Hänen ruumis löydettiin pahasti silvottu. Rikoksentekijä poltettiin elävältä virkkeessä parlamentin: 16 kesäkuu 1670 Metz. Huomaa: Tässä prosessissa, josta tuli 17 - 12 - 1401, murhasta, edellä, juutalainen: syytetty tunnusti, että seitsemän vuoden välein kaikki juutalaiset tarpeessa: Christian verta. Toinen, paljasti, että: kristityt murhasivat: hänen täytyy olla vähemmän kuin kolmetoista vuotta: Kolmas sanoi: että he käyttivät verta pääsiäinen, ja että se: kuiva osa: vähentää se jauhe: ja että jos käyttää sitä niiden uskonnollisten rituaalien: (kysymys Juive sivu. 59, 60).

13 [Christian veren] On outoa pitää, kuten: sama tunnustuksia ja paljastuksia on tehty juutalaisten, vaikka useita vuosisatoja ja maissa kaukana: Trento, Moldova, Sveitsi: in neljästoista ja XVIII, riippuen onko sinulla jo nähnyt sen ja näemme.Monet muut tosiasiat kaltaisia: jo ilmoitettu: voimme kerätä: muut historioitsijat ja erityisesti Pertz n Monumenta historiae Germanicae. Mutta, koska tähän mennessä raportoitu vain: laittaa kohdassa: että käyttö juutalainen: käyttö Christian verta, rituaali tarkoituksiin: se on vanha ja jatkuva menneinä vuosisatoina. Mutta nyt tullut luvulla: nykyinen