13 [gjaku krishterë]

[Il Sangue cristiano.pdf] (të cilët mund të bëjnë këto krime Ai ka vendosur tashmë për të bërë të të gjitha gjithë racën njerëzore: një bandë e vetme e skllevërve) uhjk100 THA [mbylli faqen e saj për shkak të frikës] Unë e kuptoj tani, edhe më shumë, që sioniste hebrenjtë janë një e keqe absolute, edhe më keq se ekstremistët muslimanë. - PËRGJIGJE - njerëzit nuk e dinë se Hitleri u përpoqën të bisedoni me ata, po për atë: kjo është e pamundur .. u

të tilla si: u është: e pamundur, edhe për mua! Për shkak se ata kanë besim: absolute, në rabinëve të tyre: Kakam: farisenjtë Illuminati apo FMN? Fidelity është një vlerë absolute! por, unë kam kërkuar Perëndisë për një përgjigje .. kështu, unë e quajti një: djalin tim për të hapur: një Bibël të re në mënyrë të rastësishme: Zoti m'u përgjigj, nëpërmjet Amos 9: (dënimin e Izraelit) .. Tërë mëkatarët e popullit tim? vdesin nga: shpata! ata, të cilët duke thënë se fatkeqësi, nuk do të vijnë deri tek ne, dhe ne mos e prekni!

? "Për shkak të tyre unë nuk arriti agjendën time të vëllazërisë universale .. pastaj, sigurisht, do të jetë një masakër @ IsraelNationalTV-Në qoftë se këto krime:! Ata kurrë nuk kanë qenë: njohur: mohoi: ose renegatë, dënuar, nga ana e komuniteteve hebre? Pastaj, këto krime: ato janë bërë ende: sot përsëri, nga të gjitha mut e Ovadia: Kakam Illuminati i FMN: bankar drejtë e zoti ..

sepse sot ajo është e lehtë për të bërë këtë punë të pista (të thahet gjaku i njeriut), duke përdorur Satanists! Kjo është arsyeja pse Zoti nuk mund, përgjigje për lutjet tuaja .. Megjithatë: në qoftë se ata kanë stomak: për të shkuar në ferr: me Satanin? edhe për këtë disa vjet mjerë: prej këtyre jetës tokësore? ndihmën e Amerikës: lobit hebre Satanists: 666 dhe 322? megjithatë, nuk është diçka që do të zgjasë! boy qetë!

Unë kam ardhur te ju? por, shpirti im ka kaluar, duke vrarë mijëra Satanists: së pari! qetë .. një mbret di se si të: si subjekte të mbrojtur të saj! Ju keni vënë re se si demonët: by: Joshua [23,11] Google traslator: ka anuluar: arbitrare: Qasja e mi (3 ° WW bërthamore)? [Gjaku Christian] SHTOJCË historike. Preambula. Shpalljet e: fillestar: janë ende të besueshëm?

1 °: lista historike e Shumë: vrasjeve: qe qëllime rituale: gjithmonë e angazhuar: çifutët në të kaluarën: për shekuj me radhë: në këtë: më të veçantë: i qartë: rrëfimet: e: hebrenjve: të: këtë: vrasje: dhe: kjo ritual: Qëllimi: se: janë raportuar në proceset autentike. II. Lista historike: disa: vrasje: i: krishterëve: të kryera: by: Çifutët për qëllime rituale:] në: shekuj më parë. Shumë: listat: të kësaj vrasjeve:

** 1255. A (Bolland. vol.6July, p.494) Lincoln Child Hugh vjedhur nga çifutët janë të ngopur në ditën e sakrificës. Shumë: Çifutët pajtohen, nga pjesë të ndryshme të Anglisë: e kryqëzuan atë:. [Gjaku krishterë] Është shquar të marrin në konsideratë, të tilla si: rrëfimet e njëjtë dhe shpalljet: kanë qenë: të bëra nga: hebrenjtë, edhe pas shumë, shumë: shekuj dhe në vende: larg: në Trento, Moldavi, Zvicër: në: shekujve XIV dhe XVIII,

nga: Monumenta e Pertz historiae Germanicae. Por, për shkak se, deri më tani kanë raportuar, çifut përdorim: për: përdorim: e gjakut të krishterë, për qëllime rituale: ajo është e lashtë dhe të vazhdueshme: në: shekuj shkuar. Por ne tani vijmë në shekullin: të pranishëm ... ecc. ecc. Giosué [23,11] ne jemi të gjithë bij të Ademit dhe Nuhut? Pra, pse: Rabini: Ovadia Yosef: pra, o farisenj: mund të them se: të krishterët janë kafshë në trajtë njerëzore?

Çfarë shtrihet nën: e gjithë kjo? evitente është: lobi hebre: 666 e 322: FMN: ata vodhën simbolet e judaizmit dhe krishterimit! shkojnë kundër Satanists? Është si do ndaj vetes! Megjithatë, edhe nëse, këtë histori: të tmerrshme: e Talmudit: është më shumë: 3000 vjet, që datojnë: në rrënjët e fesë çifute, ishte menjëherë e korruptuar, sepse: i apostazisë për tractions me gojë:

e cila më pas u përfshinë në Talmud? Megjithatë, ne nuk duhet të trembet nga e vërteta dhe ne nuk duhet të trembet për prisnin kancerit: së pari, që erdhi të vdekjes së trupit të tërë. për të bërë Luciferiane: Grove: kulti: dmth të reja Kulla Babelit: NWO. Giosué [23,11] @ IsraelNationalTV - Take kujdes të madh, për jetën tuaj, për të dashur Zoti, Perëndia juaj [12] Prandaj, nëse, të bëjnë apostazi (Talmudi: farisenjtë) ..

atëherë, [13] atëherë, ju e dini se .. ju do të zhdukeshin: dhe ju do të shkuar (3 ° bërthamore WW): nga ky: vendin e mirë që Zoti, Perëndia juaj, ju ka dhënë .- PËRGJIGJE-goddammit! flasin keq për Izraelin? (Edhe në qoftë se: ajo është një gjë e neveritshme masonike themeluar nga Satanists të FMN-së: .. edhe nëse është si: të gjitha demokracitë e tjera të rreme: e drejtë e zoti bankare): për një të krishterë? është si prerja off krahun e tij!

Si ka lëvizje të Judaizmit fetar? shumë! Pra, pse kjo urrejtje absurde: sinagoga e Satanit (Illuminati farisenjtë): kunder: të krishterët që nga fillimi? Do të ju presin, që, ka përfunduar: 3 rd WW bërthamore? Por kjo është pikërisht problemi: "nëse do të ketë: 3 ° pas WW:! Shtetit një bërthamore" të Izraelit "

5 [gjaku Christian] ** 1261. Një Pfortzeim Bade (prill Bolland vol.2 ° 838.): Një vajzë e shtatë vjet dhe u mbyt strangled pastaj Bled.
** 1283. Në Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) një fëmijë shitur: nga infermiere e saj: hebrenjtë dhe vrasin ata.
** 1285. Në Monako (Raderus Bavaria: Vëllimi i shenjtë 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) një fëmijë është gjakosur për vdekje. Gjaku i tij është duke u përdorur: një ilaç për hebrenjtë. Populli djegur të shtëpisë, ku hebrenjtë kishin strehuar. ** 1286. Në Oberwesel në Rhine (2 ° Bolland, vol Aprle e 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, Nr 18) Wernher, një djalë i dëshmorit 14 vjet: për tri ditë, me prerje të përsëritura.
** 1287. Në Bern (.. Bolland 2, vol prill) Rodolfo boy qëllua për vdekje në Pashkës:

6 [gjaku Christian] ** 1292. Në Colmar (Ann. Hum. Il, 30) një fëmijë si më sipër. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) një fëmijë sakrifikuar: dërguar, pra, Judenjtë i Brünn, dy hebrenj u ndëshkuan: të tjerët, përveç për një tarifë. ** 1294. Në Bern (Hum Ann.. II, 32) vrarë një fëmijë tjetër.
** 1202. A Remken: e njëjtë (Hum Ann. II, 3G.). ** 1303. Në Weissensee në Thuringia (Baron 64) Conrad dijetari, i biri i një ushtari Bled me vdekje, gdhendur me venat. ** 1345. Në Monako (Rader 351) Lum Errico: vrarë mizorisht. ** 1401.Një Diessenhofen i Wurtemberg. (Historia e Habiki B. Albert Simon:.. At Bolland Vol 2 prill) një djalë të vogël prej katër viteve të blerë për tre florins, dhe gjak nga Judenjtë.

7 [gjaku Christian] ** 1407. Këtu edhe një fëmijë të vrarë: një protestë që nga: popullor dhe dëbimin e hebrenjve (ibid). ** 1410. [Në Thuringia (Baronius tretë) janë gjuajtur hebrenjtë për krime kundër: fëmijët e krishterë. ** 1429. A (Baronius 3.: Bolland .. vol 3 978 të prillit) Rovensbourg Louis von Bruck, një djalë i krishterë është sakrifikuar nga Judenjtë, ndërsa ai shërbente në tryezë, është e Rrëshajëve: trupi i tij është gjetur, dhe i nderuar nga të krishterë: * * 1454. në Castile (. Simon Habiki CIT) një fëmijë është copë e çikë: zemra e tij dhe i gatuar për ushqim. Për këtë dhe krime të tjera të ngjashme, atëherë hebrenjtë janë dëbuar nga Spanja në 1459.

8 [gjaku Christian] ** 1457. Në Torino (Ibid) është një çifut kapur këtë moment është: për të vrarë: një fëmijë. ** 1462. Në Inspruck (Bolland. 3 vëll korrik 462.) Të Bekuarit: Fëmija i lindur për Andrew Rinn, është vrarë: 9 korrik nga Judenjtë, që ata mbledhin gjak. ** 1475. Në Trento, dëshmor i famshëm, B. Simoncini, e cila ka, procesi origjinale. Nga këto procese, me sa duket, që hebrejtë e Trent, fajtorë për vrasje rituale të B. Simoncini, ajo zbuloi dhjetra shumë: ata dhe bashkëpunimit të tyre fetar: të kryera, për të njëjtin qëllim: ritual, në Tirol, Lombardia, Veneto, Italia dhe vende të tjera në Gjermani, Poloni etj. dhe kështu me radhë.

9 [gjaku Christian] ** 1480. Në Treviso (Baronius f. 569) është duke kryer një krim i ngjashëm me Trent mëparshme.
** 1480. Në Motta në Venedik (Bolland. vol. 2 prill) një fëmijë është sakrifikuar të premten e mirë.
** 1486. Në Regensburg (Rader 3 ° 174) gjashtë fëmijë: viktima e hebrenjve ....
** 1490. Një Gardës në Toledo (3 prill Bolland. 1) një fëmijë kryqëzuar.
** 1494. Një Tyrman në Hungari (838 Bolland. 2 prill) një fëmijë vjedhur dhe Bled.

10 [e gjakut të krishterë] ** 1503. Një Waltkirch në Alsace (Bolland. vol 2 prill, 830.): Një fëmijë katër vjet, të shitur nga babai i tij për çifutët, për dhjetë guilders, me të kuptuar se, ai ishte kthyer i gjallë pas gjak. Por Judenjtë vrau gjakderdhje.
** 1505. Një Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) bëri të ngjashme.
** 1520. Një Tyrnau dhe Biring (Bolland. vol. 2 prill, 839), atëherë hebrenjtë dëbuar nga Hungaria.
** 1540. Një Sappenfeld në Bavari (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Katër vite, torturuar për tri ditë.

11 [e gjakut të krishterë] ** 1547. Një Rave në Poloni (Simon Habiki cituar. Biri i një rrobaqepës nga dy hebrenjtë sakrifikuar.
** 1569. Një Witów në Poloni (Ibid) Gjoni prej dy vjetësh, shiten për dy shenjat e Jakobit Leizyka hebre. dhe u vranë mizorisht. Dhe fakte të tjera të ngjashme, që ka ndodhur të Bielke dhe gjetkë. ** 1574. Një Punia: Lituania (Ibid) Elizabeth e vranë hebre Joachim Smierlowiez shtatë vjet, të martën: i pari Palm Sunday: gjakun e tij të grumbulluara: në një kavanoz.
** 1590. A (Ibid) Szydlow një fëmijë u zhduk trovatone, kufoma gjak për prerje dhe punctures.

12 [e gjakut të krishterë] ** 1595. Në Augustini (Ibid) fëmijës, shitur për hebrenjtë, për t'u dilte gjak.
** 1597. Në Sryalow (Ibid) vrarë një fëmijë. Sasi e vogël me gjakun e tij sinagogës hebraike ri: ta shenjtëruar atë.
** 1650. Një Caaden (Tenziel, janar 1694) një fëmijë prej pesë vjet e gjysmë: Matthias Tillich quhet: ka vra: 11 Mar. Kjo përfshin ngjarje të tjera të ngjashme historike që u zhvillua në Steycrmarck, Karnten, Crain, etj.
** 1655. Një Tunguch në Gjermani (Tentzel, qershor 1693), një fëmijë të vrarë.

13 [e gjakut të krishterë] ** 1669. Në Metz (Procesi: Paris 1670: Feller, Gazeta, 1788, 2 428) tre vjet për një fëmijë të vjedhura nga Jude, Raphael Levi, dhe vranë mizorisht. Kufoma e tij u gjet gjymtuar tmerrshëm. Kundërvajtësit u dogjën të gjallë nga fjalia e Parlamentit: Qer 16, 1670 ne Metz. Shënim: Në këtë proces, i cili u bë në 17 - 12-1401, për vrasje, të përshkruara më lart, çifut: akuzuarit pranoi se çdo shtatë vjet të gjithë hebrenjtë në nevojë: të gjakut të krishterë. Një tjetër, zbuloi se: krishterët vrarë: ai duhet të jetë më pak se trembëdhjetë vjet: Një i tretë tha: se ata kanë përdorur gjakun e tyre në Pashkë, dhe se ajo e bëri: një pjesë të thatë: reduktuar atë në pluhur: dhe se, nëse përdoret ajo për të e tyre ritet fetare: (Juive Pyetje faqen 59, 60.).

14 [gjaku krishterë] Është shquar të marrin në konsideratë, të tilla si: rrëfimet e njëjtë dhe zbulesa janë bërë nga hebrenjtë, edhe pas shumë shekuj dhe në vende shumë larg: në Trento, Moldavia, Zvicra: në katërmbëdhjetë dhe XVIII, në varësi të nëse ju tashmë e pa dhe ne do të shohim. Shumë fakte të tjera të ngjashme me ato: raportuar: ne mund të mbledhë: nga historianë të tjerë dhe sidomos nga Monumenta Pertz e historiae Germanicae. Por, për shkak, kështu që raportoi më tani, vetëm: për të vënë në pikën: se përdorimi çifut: përdorimi i gjakut të krishterë, për qëllime rituale: ajo është e lashtë dhe të vazhdueshme në shekujt e kaluar. Por ne tani vijmë në shekullin: pranishëm .......

5 [gjaku Christian] ** 1261. Një Pfortzeim Bade (prill Bolland vol.2 ° 838.): Një vajzë e shtatë vjet dhe u mbyt strangled pastaj Bled.
** 1283. Në Mainz (Baronius 61:.. Acta Colmar Monument XVII, 210) një fëmijë shitur: nga infermiere e saj: hebrenjtë dhe vrasin ata.
** 1285. Në Monako (Raderus Bavaria: Vëllimi i shenjtë 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) një fëmijë është gjakosur për vdekje. Gjaku i tij është duke u përdorur: një ilaç për hebrenjtë. Populli djegur të shtëpisë, ku hebrenjtë kishin strehuar. ** 1286. Në Oberwesel në Rhine (2 ° Bolland, vol Aprle e 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, Nr 18) Wernher, një djalë i dëshmorit 14 vjet: për tri ditë, me prerje të përsëritura.
** 1287. Në Bern (.. Bolland 2, vol prill) Rodolfo boy qëllua për vdekje në Pashkës:

6 [gjaku Christian] ** 1292. Në Colmar (Ann. Hum. Il, 30) një fëmijë si më sipër. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658) një fëmijë sakrifikuar: dërguar, pra, Judenjtë i Brünn, dy hebrenj u ndëshkuan: të tjerët, përveç për një tarifë. ** 1294. Në Bern (Hum Ann.. II, 32) vrarë një fëmijë tjetër.
** 1202. A Remken: e njëjtë (Hum Ann. II, 3G.). ** 1303. Në Weissensee në Thuringia (Baron 64) Conrad dijetari, i biri i një ushtari Bled me vdekje, gdhendur me venat. ** 1345. Në Monako (Rader 351) Lum Errico: vrarë mizorisht. ** 1401.Një Diessenhofen i Wurtemberg. (Historia e Habiki B. Albert Simon:.. At Bolland Vol 2 prill) një djalë të vogël prej katër viteve të blerë për tre florins, dhe gjak nga Judenjtë.


7 [gjaku Christian] ** 1407. Këtu edhe një fëmijë të vrarë: një protestë që nga: popullor dhe dëbimin e hebrenjve (ibid). ** 1410. [Në Thuringia (Baronius tretë) janë gjuajtur hebrenjtë për krime kundër: fëmijët e krishterë. ** 1429. A (Baronius 3.: Bolland .. vol 3 978 të prillit) Rovensbourg Louis von Bruck, një djalë i krishterë është sakrifikuar nga Judenjtë, ndërsa ai shërbente në tryezë, është e Rrëshajëve: trupi i tij është gjetur, dhe i nderuar nga të krishterë: * * 1454. në Castile (. Simon Habiki CIT) një fëmijë është copë e çikë: zemra e tij dhe i gatuar për ushqim. Për këtë dhe krime të tjera të ngjashme, atëherë hebrenjtë janë dëbuar nga Spanja në 1459.

8 [gjaku Christian] ** 1457. Në Torino (Ibid) është një çifut kapur këtë moment është: për të vrarë: një fëmijë. ** 1462. Në Inspruck (Bolland. 3 vëll korrik 462.) Të Bekuarit: Fëmija i lindur për Andrew Rinn, është vrarë: 9 korrik nga Judenjtë, që ata mbledhin gjak. ** 1475. Në Trento, dëshmor i famshëm, B. Simoncini, e cila ka, procesi origjinale. Nga këto procese, me sa duket, që hebrejtë e Trent, fajtorë për vrasje rituale të B. Simoncini, ajo zbuloi dhjetra shumë: ata dhe bashkëpunimit të tyre fetar: të kryera, për të njëjtin qëllim: ritual, në Tirol, Lombardia, Veneto, Italia dhe vende të tjera në Gjermani, Poloni etj. dhe kështu me radhë.

9 [gjaku Christian] ** 1480. Në Treviso (Baronius f. 569) është duke kryer një krim i ngjashëm me Trent mëparshme.
** 1480. Në Motta në Venedik (Bolland. vol. 2 prill) një fëmijë është sakrifikuar të premten e mirë.
** 1486. Në Regensburg (Rader 3 ° 174) gjashtë fëmijë: viktima e hebrenjve ....
** 1490. Një Gardës në Toledo (3 prill Bolland. 1) një fëmijë kryqëzuar.
** 1494. Një Tyrman në Hungari (838 Bolland. 2 prill) një fëmijë vjedhur dhe Bled.

10 [e gjakut të krishterë] ** 1503. Një Waltkirch në Alsace (Bolland. vol 2 prill, 830.): Një fëmijë katër vjet, të shitur nga babai i tij për çifutët, për dhjetë guilders, me të kuptuar se, ai ishte kthyer i gjallë pas gjak. Por Judenjtë vrau gjakderdhje.
** 1505. Një Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​l) bëri të ngjashme.
** 1520. Një Tyrnau dhe Biring (Bolland. vol. 2 prill, 839), atëherë hebrenjtë dëbuar nga Hungaria.
** 1540. Një Sappenfeld në Bavari (2,331 Rader, 3, 179) Michael. Katër vite, torturuar për tri ditë.

11 [e gjakut të krishterë] ** 1547. Një Rave në Poloni (Simon Habiki cituar. Biri i një rrobaqepës nga dy hebrenjtë sakrifikuar.
** 1569. Një Witów në Poloni (Ibid) Gjoni prej dy vjetësh, shiten për dy shenjat e Jakobit Leizyka hebre. dhe u vranë mizorisht. Dhe fakte të tjera të ngjashme, që ka ndodhur të Bielke dhe gjetkë. ** 1574. Një Punia: Lituania (Ibid) Elizabeth e vranë hebre Joachim Smierlowiez shtatë vjet, të martën: i pari Palm Sunday: gjakun e tij të grumbulluara: në një kavanoz.
** 1590. A (Ibid) Szydlow një fëmijë u zhduk trovatone, kufoma gjak për prerje dhe punctures.

12 [e gjakut të krishterë] ** 1595. Në Augustini (Ibid) fëmijës, shitur për hebrenjtë, për t'u dilte gjak.
** 1597. Në Sryalow (Ibid) vrarë një fëmijë. Sasi e vogël me gjakun e tij sinagogës hebraike ri: ta shenjtëruar atë.
** 1650. Një Caaden (Tenziel, janar 1694) një fëmijë prej pesë vjet e gjysmë: Matthias Tillich quhet: ka vra: 11 Mar. Kjo përfshin ngjarje të tjera të ngjashme historike që u zhvillua në Steycrmarck, Karnten, Crain, etj.
** 1655. Një Tunguch në Gjermani (Tentzel, qershor 1693), një fëmijë të vrarë.

13 [e gjakut të krishterë] ** 1669. Në Metz (Procesi: Paris 1670: Feller, Gazeta, 1788, 2 428) tre vjet për një fëmijë të vjedhura nga Jude, Raphael Levi, dhe vranë mizorisht. Kufoma e tij u gjet gjymtuar tmerrshëm. Kundërvajtësit u dogjën të gjallë nga fjalia e Parlamentit: Qer 16, 1670 ne Metz. Shënim: Në këtë proces, i cili u bë në 17 - 12-1401, për vrasje, të përshkruara më lart, çifut: akuzuarit pranoi se çdo shtatë vjet të gjithë hebrenjtë në nevojë: të gjakut të krishterë. Një tjetër, zbuloi se: krishterët vrarë: ai duhet të jetë më pak se trembëdhjetë vjet: Një i tretë tha: se ata kanë përdorur gjakun e tyre në Pashkë, dhe se ajo e bëri: një pjesë të thatë: reduktuar atë në pluhur: dhe se, nëse përdoret ajo për të e tyre ritet fetare: (Juive Pyetje faqen 59, 60.).

13 [gjaku krishterë] Është shquar të marrin në konsideratë, të tilla si: rrëfimet e njëjtë dhe zbulesa janë bërë nga hebrenjtë, edhe pas shumë shekuj dhe në vende shumë larg: në Trento, Moldavia, Zvicra: në katërmbëdhjetë dhe XVIII, në varësi të nëse ju tashmë e pa dhe ne do të shohim. Shumë fakte të tjera të ngjashme me ato: raportuar: ne mund të mbledhë: nga historianë të tjerë dhe sidomos nga Monumenta Pertz e historiae Germanicae. Por, për shkak, kështu që raportoi më tani, vetëm: për të vënë në pikën: se përdorimi çifut: përdorimi i gjakut të krishterë, për qëllime rituale: ajo është e lashtë dhe të vazhdueshme në shekujt e kaluar. Por ne tani vijmë në shekullin: pranishëm .......