13 [sang cristiana] És notable a considerar, com ara: les mateixes confessions

[Il sangue cristiano.pdf] (que poden fer aquests crims Ja ha decidit fer de tot gènere humà: un grup només dels esclaus) uhjk100 va dir [tancat el seu lloc per por a] Ara entenc, més encara, que els sionistes Jueus són un mal absolut, fins i tot pitjor que els extremistes musulmans. - RESPOSTA - la gent no sap que Hitler va tractar de parlar amb ells, però per a ell: AQUEST ÉS estat impossible ..

com per exemple: s'ha: impossible, també per a mi! Perquè tenen fe: absoluta, en els seus rabins: Kakam: fariseus Illuminati o l'FMI? La fidelitat és una necessitat absoluta! però, he demanat a Déu una resposta .. Així doncs, vaig trucar a: al meu fill a obrir: una nova Bíblia a l'atzar: el Senyor em va respondre, a través d'Amos 9: (el càstig d'Israel) .. tots els pecadors del meu poble? morir pel: espasa! ells, que deia la desgràcia, no vindrà fins a nosaltres, i no ens toqui!

? ", Perquè d'ells he fracassat en la meva agenda de la fraternitat universal .. llavors, per descomptat, serà una massacre @ IsraelNationalTV-Si aquests crims: mai han estat: va reconèixer: va desautoritzar: o renegats, condemnat per la comunitat jueva? Llavors, aquests crims: encara es fan: avui de nou, per tota aquesta merda de Ovadia: Kakam Illuminati del FMI: la banca senyoratge ..

perquè avui en dia és fàcil de fer aquest treball brut (per drenar la sang humana), utilitzant els satanistes! És per això que Déu no pot, resposta a les seves oracions .. No obstant això: si tenen l'estómac: per anar a l'infern amb Satanàs?També per aquest any uns quants miserables: d'aquests vida terrenal? l'ajuda dels americans: el lobby jueu satanistas: 666 i 322? No obstant això, no és una cosa que durarà! noi tranquil!

Jo he vingut a tu? però, el meu esperit ha passat, matant a milers de Satanàs: en primer lloc! tranquil .. un rei sap: com protegir els seus súbdits! Vostè ha notat com els dimonis: per: Joshua [23,11] el google Traslator: ha cancel · lat: arbitràriament: el meu enfocament (3r Guerra nuclear)? [Christian sang] apèndix històric. Preàmbul. Les revelacions de: Neòfit: segueixen sent creïbles?

1 °: la llista històrica de molts: els assassinats: que els propòsits de ritual: sempre compromesa: jueus en el passat: des de fa segles: en això: la més especial: clara: confessions: de: Jueus: de: aquesta: l'assassinat: i: aquesta ritual: el propòsit: que: es presenten en els processos d'autèntic. II. Llista històrica: algunes: assassinats: de: cristians compromesos: per: Jueus amb fins rituals:] a: segles enrere. Molts: llistes: d'aquest assassinat:

** 1255. A Lincoln (Bolland. vol.6July, p.494) Hugh nen robat per Jueus són alimentades fins al dia del sacrifici. Molts: Jueus d'acord, a partir de diverses parts d'Anglaterra, i crucificar:. [Sang cristiana] És notable a considerar, com ara: les mateixes confessions i revelacions: han estat: fet per: Jueus, fins i tot després de molts, molts: segles i en els països: lluny: a Trento, Moldàvia, Suïssa: en: segles XIV i XVIII,

per: Monumenta de Pertz historiae Germanicae. No obstant això, pel fet que, fins ara reportats, el jueu ús: a: l'ús: de sang cristiana, amb fins rituals: és antiga i constant: en: segles passats. Però ara arribem al segle XXI: present ... ecc. ecc.Giosuè [23,11] tots som fills: d'Adam i de Noé? Llavors per què: el rabí: Ovadia Yosef, és a dir, els fariseus: es pot dir que: els cristians són els animals en forma humana?

El que hi ha sota: tot això? evitente és la següent: el lobby jueu: 666 de 322: FMI: es van robar els símbols del judaisme i el cristianisme! van en contra dels satanistes? És com anar contra tu mateix! No obstant això, també si aquesta història: horrible: el Talmud: és més llarg: 3000 anys, que data: a les arrels de la religió jueva, va ser immediatament corrupte: pel fet que: l'apostasia de traccions oral:

que després es van incorporar en el Talmud? No obstant això, no hem de tenir por de la veritat i no hem de tenir por d'amputar el càncer: primer, que va arribar ser la mort de tot el cos. per fer luciferí: Grove: el culte: és a dir, Nova Torre de Babel: Nou Ordre Mundial. Giosuè [23,11] @ IsraelNationalTV - Tingueu molta cura, per la teva vida, a estimar el Senyor el teu Déu [12] Per això, si, que l'apostasia (Talmud: els fariseus) ..

llavors, [13] i després, ja saps .. se li va morir, i que s'ha anat (3r nuclear WW): d'això: bona terra que el Senyor el teu Déu t'ha donat .- RESPOSTA-maleïda sigui! parlar malament d'Israel? (Fins i tot si: és una abominació maçònica fundada pels satanistas de l'FMI: .. encara que sigui com: totes les altres democràcies falses: el senyoratge bancari): per a un cristià? És com tallar el braç!

Com ha estat el moviment del judaisme religiós? molts! Llavors per què aquest odi absurd: la sinagoga de Satanàs (Illuminati fariseus): en contra: els cristians des del principi? És d'esperar, que, ha acabat: la 3 ª Guerra Nuclear? Però aquest és precisament el problema: "si hi haurà: 3r Després de la guerra: una nuclear" Estat d'Israel "

5 [sang cristiana] ** 1261. A Pfortzeim Bade (abril de Bolland vol.2 ° 838.): Una nena de set anys va estrangular i va ofegar a continuació a sagnar.
** 1283. En Mainz (Baronio 61: .. Acta Colmar Monument XVII, 210) a un nen venut: per la seva infermera: els jueus i els matarà.
** 1285. A Mònaco (Baviera Raderus: Volum santa 2n, p.331:. Monuments XVII, 415) a un nen s'està dessagnant. La seva sang s'està utilitzant: un remei per als Jueus. La gent crema la casa on els jueus s'havien refugiat. ** 1286. En Oberwesel al Rin (2n Bolland, vol Aprle de 697: .. monuments XVII, 77: Baronio 1287, n º 18) Wernher, un nen de 14 anys màrtir: durant tres dies, amb incisions repetides.
** 1287. En Berna (.. Segon Bolland, vol abril) Rodolfo nen mort a trets a la Pasqua:

6 [sang cristiana] ** 1292. En Colmar (Ann. Hum. Il, 30) a un nen que l'anterior. ** 1293, un CReMS (Monum. XI, 658) d'un nen sacrificat: es castigar als jueus de Brunn, dues jueus: per tant, va enviar als altres, a excepció d'una quota. ** 1294.En Berna (Hum Ann .. II, 32) va matar un altre nen.
** 1202. A Remko: el mateix (Hum Ann. II, 3g.). ** 1303. En Weissensee a Turíngia (Baron 64) Conrad estudiós, fill d'un soldat va morir dessagnat, gravat amb les venes. ** 1345. A Mònaco Errico (Rader 351) Beneït: cruelment assassinats. ** 1401. A Diessenhofen de Wurtemberg. (Història de la Albert B. Simon Habiki: .. A Bolland Vol 2 d'abril) un nen de quatre anys va comprar per tres florins, i sagnat dels Jueus.

7 [sang cristiana] ** 1407. Aquí un altre nen mort: on una revolta: popular i l'expulsió dels Jueus (ibíd.). ** 1410. [En Turíngia (Baronio tercer) són perseguits per crims contra la Jueus: els nens cristians. ** 1429. A Rovensbourg (Baronio tercer:. .. Bolland tercera vol 978 d'abril), Louis von Bruck, un nen cristià se sacrifica pels jueus, mentre els servia a taula, és Pentecosta: el seu cos es troba, i honrat pels cristians: * * 1454. a Castella (. Simón Habiki cit), un nen es trenca en trossos: el seu cor i cuinat d'aliments. Per aquest i altres delictes similars, a continuació, els Jueus són expulsats d'Espanya el 1459.

8 [Christian sang] ** 1457. A Torí (ibid.) és un Jueu captat el moment és: per matar: un nen. ** 1462. En Inspruck (Bolland. tercera vol juliol 462.) El Beneït: El nen va néixer a Andrew Rinn, és assassinat: 9 de juliol pels Jueus, que recullen la sang. ** 1475. En Trento, el famós màrtir, B. Simoncini, dels que hi ha, el procés original. A partir d'aquests processos, sembla, que els Judios de Trento, culpable d'assassinat ritual de B. Simoncini, va revelar desenes: ells i els seus correligionaris: compromesos, amb el mateix propòsit: el ritual, al Tirol, Llombardia, Veneto, Itàlia i altres parts d'Alemanya, Polònia, etc. i així successivament.

9 [sang cristiana] ** 1480. En Treviso (Baronio, p. 569) està cometent un crim similar a l'anterior Trent.
** 1480. A Motta a Venècia (Bolland. vol. 02 d'abril) a un nen és sacrificat en el Divendres Sant.
** 1486. En Regensburg (Rader 3 ° 174) a sis nens: víctimes dels Jueus ....
** 1490. A Guàrdia, a Toledo (3 abr Bolland. 1) un nen crucificat.
** 1494. A Tyrman a Hongria (838 Bolland. 2 d'abril) a un nen robat i es va dessagnar.

10 [cristiana sang] ** 1503. A Waltkirch a Alsàcia (Bolland. vol 2 d'abril, 830.): Un nen de quatre anys, venut pel seu pare als jueus, per deu florins, amb el benentès que havia tornat amb vida després d'haver sagnat. Però els jueus el van matar sagnat.
** 1505. A Budweys (FEEL Scriptor, I38 ​​l) va fer semblant.
** 1520. A Tyrnau i Biring (Bolland. vol. 02 d'abril, 839), llavors els jueus expulsats d'Hongria.
** 1540. A Sappenfeld a Baviera (2331 Rader, 3, 179) Michael. Quatre anys, torturat durant tres dies.

11 [sang cristiana] ** 1547. Un deliri a Polònia (Simon Habiki esmentats. El fill d'un sastre de dos Jueus sacrificat.
** 1569. A Witów a Polònia (ibid.) John de dos anys, es va vendre per dues marques de James Leizyka Jueu. i cruelment assassinats. I altres fets similars, que li va passar a Bielke i en altres llocs. ** 1574. A punibles: Lituània (ibid.) Elizabeth de l'assassinat Jueu Joachim Smierlowiez set anys, dimarts: el primer diumenge de Rams: la sang recollida: en un flascó.
** 1590. A Szydlow (ibíd.), un nen desaparegut trovatone, el cadàver dessagnat de les incisions i perforacions.

12 [Christian sang] ** 1595. A San Agustín (ibíd.), un nen, que es ven a Jueus, que es va dessagnar.
** 1597. En Sryalow (ibid.) va matar un nen. Escampar-hi la seva sang la nova sinagoga jueva: per consagrar.
** 1650. A caigudes (Tenziel, gener 1694), un nen de cinc anys i mig: Matthias Tillich diu: no és assassinat: 11 de març. Això inclou altres esdeveniments similars històrics que van tenir lloc en Steycrmarck, Kärnten, Crain, etc.
** 1655. A Tunguch a Alemanya (Tentzel, juny 1693) un nen assassinat.

13 [Christian sang] ** 1669. En Metz (Procés: París 1670: Feller, el diari de 1788, 2n 428) de tres anys d'un nen robat pel Jueu, Levi Rafael, i cruelment assassinat.El seu cadàver va ser trobat horriblement mutilat. El delinqüent va ser cremat viu per la condemna del Parlament: 16 juny 1670 a Metz. Nota: En el procés, que es va convertir en el 17 - 12 - 1401, per l'assassinat, descrit anteriorment, el jueu: acusat va confessar que cada set anys tots els jueus en la necessitat de: sang cristiana. Una altra, va revelar que: cristians assassinats: ha de ser menor de tretze anys: un terç va dir: que usaven la seva sang en la Pasqua, i que ho va fer: una part seca: reduir a pols, i que, si s'utilitza per a la seva els ritus religiosos: (pàgina Pregunta Juive 59, 60.).

14 [sang cristiana] És notable a considerar, com ara: les mateixes confessions i revelacions han estat fetes per jueus, fins i tot després de molts segles i en països llunyans: a Trento, Moldàvia, Suïssa: al segle XIV i XVIII, en funció de si ja ho vaig veure i ja veurem. Molts altres fets similars als de: que no s'hagi informat: és possible que recopilem: per altres historiadors i, sobretot per Monumenta Germanicae Pertz de historiae. No obstant això, pel fet que, fins ara reportats, només: posar en el punt: que l'ús jueu: l'ús de sang cristiana, amb fins rituals: és antiga i constant en els últims segles. Però ara arribem al segle XXI: present .......

5 [sang cristiana] ** 1261. A Pfortzeim Bade (abril de Bolland vol.2 ° 838.): Una nena de set anys va estrangular i va ofegar a continuació a sagnar.
** 1283. En Mainz (Baronio 61: .. Acta Colmar Monument XVII, 210) a un nen venut: per la seva infermera: els jueus i els matarà.
** 1285. A Mònaco (Baviera Raderus: Volum santa 2n, p.331:. Monuments XVII, 415) a un nen s'està dessagnant. La seva sang s'està utilitzant: un remei per als Jueus. La gent crema la casa on els jueus s'havien refugiat. ** 1286. En Oberwesel al Rin (2n Bolland, vol Aprle de 697: .. monuments XVII, 77: Baronio 1287, n º 18) Wernher, un nen de 14 anys màrtir: durant tres dies, amb incisions repetides.
** 1287. En Berna (.. Segon Bolland, vol abril) Rodolfo nen mort a trets a la Pasqua:

6 [sang cristiana] ** 1292. En Colmar (Ann. Hum. Il, 30) a un nen que l'anterior. ** 1293, un CReMS (Monum. XI, 658) d'un nen sacrificat: es castigar als jueus de Brunn, dues jueus: per tant, va enviar als altres, a excepció d'una quota. ** 1294.En Berna (Hum Ann .. II, 32) va matar un altre nen.
** 1202. A Remko: el mateix (Hum Ann. II, 3g.). ** 1303. En Weissensee a Turíngia (Baron 64) Conrad estudiós, fill d'un soldat va morir dessagnat, gravat amb les venes. ** 1345. A Mònaco Errico (Rader 351) Beneït: cruelment assassinats. ** 1401. A Diessenhofen de Wurtemberg. (Història de la Albert B. Simon Habiki: .. A Bolland Vol 2 d'abril) un nen de quatre anys va comprar per tres florins, i sagnat dels Jueus.


7 [sang cristiana] ** 1407. Aquí un altre nen mort: on una revolta: popular i l'expulsió dels Jueus (ibíd.). ** 1410. [En Turíngia (Baronio tercer) són perseguits per crims contra la Jueus: els nens cristians. ** 1429. A Rovensbourg (Baronio tercer:. .. Bolland tercera vol 978 d'abril), Louis von Bruck, un nen cristià se sacrifica pels jueus, mentre els servia a taula, és Pentecosta: el seu cos es troba, i honrat pels cristians: * * 1454. a Castella (. Simón Habiki cit), un nen es trenca en trossos: el seu cor i cuinat d'aliments. Per aquest i altres delictes similars, a continuació, els Jueus són expulsats d'Espanya el 1459.

8 [Christian sang] ** 1457. A Torí (ibid.) és un Jueu captat el moment és: per matar: un nen. ** 1462. En Inspruck (Bolland. tercera vol juliol 462.) El Beneït: El nen va néixer a Andrew Rinn, és assassinat: 9 de juliol pels Jueus, que recullen la sang. ** 1475. En Trento, el famós màrtir, B. Simoncini, dels que hi ha, el procés original. A partir d'aquests processos, sembla, que els Judios de Trento, culpable d'assassinat ritual de B. Simoncini, va revelar desenes: ells i els seus correligionaris: compromesos, amb el mateix propòsit: el ritual, al Tirol, Llombardia, Veneto, Itàlia i altres parts d'Alemanya, Polònia, etc. i així successivament.

9 [sang cristiana] ** 1480. En Treviso (Baronio, p. 569) està cometent un crim similar a l'anterior Trent.
** 1480. A Motta a Venècia (Bolland. vol. 02 d'abril) a un nen és sacrificat en el Divendres Sant.
** 1486. En Regensburg (Rader 3 ° 174) a sis nens: víctimes dels Jueus ....
** 1490. A Guàrdia, a Toledo (3 abr Bolland. 1) un nen crucificat.
** 1494. A Tyrman a Hongria (838 Bolland. 2 d'abril) a un nen robat i es va dessagnar.

10 [cristiana sang] ** 1503. A Waltkirch a Alsàcia (Bolland. vol 2 d'abril, 830.): Un nen de quatre anys, venut pel seu pare als jueus, per deu florins, amb el benentès que havia tornat amb vida després d'haver sagnat. Però els jueus el van matar sagnat.
** 1505. A Budweys (FEEL Scriptor, I38 ​​l) va fer semblant.
** 1520. A Tyrnau i Biring (Bolland. vol. 02 d'abril, 839), llavors els jueus expulsats d'Hongria.
** 1540. A Sappenfeld a Baviera (2331 Rader, 3, 179) Michael. Quatre anys, torturat durant tres dies.

11 [sang cristiana] ** 1547. Un deliri a Polònia (Simon Habiki esmentats. El fill d'un sastre de dos Jueus sacrificat.
** 1569. A Witów a Polònia (ibid.) John de dos anys, es va vendre per dues marques de James Leizyka Jueu. i cruelment assassinats. I altres fets similars, que li va passar a Bielke i en altres llocs. ** 1574. A punibles: Lituània (ibid.) Elizabeth de l'assassinat Jueu Joachim Smierlowiez set anys, dimarts: el primer diumenge de Rams: la sang recollida: en un flascó.
** 1590. A Szydlow (ibíd.), un nen desaparegut trovatone, el cadàver dessagnat de les incisions i perforacions.

12 [Christian sang] ** 1595. A San Agustín (ibíd.), un nen, que es ven a Jueus, que es va dessagnar.
** 1597. En Sryalow (ibid.) va matar un nen. Escampar-hi la seva sang la nova sinagoga jueva: per consagrar.
** 1650. A caigudes (Tenziel, gener 1694), un nen de cinc anys i mig: Matthias Tillich diu: no és assassinat: 11 de març. Això inclou altres esdeveniments similars històrics que van tenir lloc en Steycrmarck, Kärnten, Crain, etc.
** 1655. A Tunguch a Alemanya (Tentzel, juny 1693) un nen assassinat.

13 [Christian sang] ** 1669. En Metz (Procés: París 1670: Feller, el diari de 1788, 2n 428) de tres anys d'un nen robat pel Jueu, Levi Rafael, i cruelment assassinat.El seu cadàver va ser trobat horriblement mutilat. El delinqüent va ser cremat viu per la condemna del Parlament: 16 juny 1670 a Metz. Nota: En el procés, que es va convertir en el 17 - 12 - 1401, per l'assassinat, descrit anteriorment, el jueu: acusat va confessar que cada set anys tots els jueus en la necessitat de: sang cristiana. Una altra, va revelar que: cristians assassinats: ha de ser menor de tretze anys: un terç va dir: que usaven la seva sang en la Pasqua, i que ho va fer: una part seca: reduir a pols, i que, si s'utilitza per a la seva els ritus religiosos: (pàgina Pregunta Juive 59, 60.).

13 [sang cristiana] És notable a considerar, com ara: les mateixes confessions i revelacions han estat fetes per jueus, fins i tot després de molts segles i en països llunyans: a Trento, Moldàvia, Suïssa: al segle XIV i XVIII, en funció de si ja ho vaig veure i ja veurem. Molts altres fets similars als de: que no s'hagi informat: és possible que recopilem: per altres historiadors i, sobretot per Monumenta Germanicae Pertz de historiae. No obstant això, pel fet que, fins ara reportats, només: posar en el punt: que l'ús jueu: l'ús de sang cristiana, amb fins rituals: és antiga i constant en els últims segles. Però ara arribem al segle XXI: present .......