13 [Χριστιανική αίματος] Είναι αξιοσημείωτο να εξετάσει, όπως

[Il sangue cristiano.pdf] (που μπορούν να κάνουν αυτά τα εγκλήματα Έχει ήδη αποφασίσει να κάνουν όλων των όλου του ανθρώπινου γένους:? Μία μόνο δέσμη των σκλάβων) uhjk100 SAID [τόπο που έχει κλείσει για το φόβο] καταλαβαίνω τώρα, ακόμα περισσότερο, ότι οι σιωνιστές Εβραίοι είναι ένα απόλυτο κακό, ακόμα χειρότερα από το μουσουλμάνους εξτρεμιστές. - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ προσπαθούσε να τους μιλήσω, αλλά για εκείνον: THIS IS ήταν αδύνατο ..

όπως: ήταν ήδη: αδύνατο, επίσης για μένα! Επειδή έχουν πίστη: απόλυτη, με την ραβίνοι τους: Kakam: Φαρισαίοι Illuminati ή το ΔΝΤ; Fidelity είναι ένα απόλυτο!αλλά, ζήτησα το Θεό για μια απάντηση .. έτσι, εγώ που λέγεται: ο γιος μου να ανοίξει: μια νέα Βίβλο τυχαία: ο Κύριος μου απάντησε, μέσω Amos 9: (τιμωρία του Ισραήλ) .. Όλες οι αμαρτωλοί του λαού μου; πεθαίνουν από την: σπαθί! αυτοί, οι οποίοι λένε την ατυχία, δεν θα έρθει σε εμάς, και εμείς δεν έρχονται σε επαφή!

; "Εξαιτίας τους απέτυχα ατζέντα μου για την Παγκόσμια Αδελφότητα .. τότε, φυσικά, θα είναι μια σφαγή @ IsraelNationalTV-Εάν αυτά τα εγκλήματα! Δεν έχουν ποτέ: αναγνωρίζεται: disavowed: ή αποστάτες, καταδίκασαν, από τις εβραϊκές κοινότητες; Στη συνέχεια, αυτά τα εγκλήματα: εξακολουθούν να γίνονται: σήμερα και πάλι, με όλα τα σκατά του Ovadia: Kakam Illuminati του ΔΝΤ: κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό ..

επειδή σήμερα είναι εύκολο να το κάνετε αυτό βρώμικη δουλειά (να στραγγίξει το ανθρώπινο αίμα), χρησιμοποιώντας σατανιστών! Γι 'αυτό ο Θεός δεν μπορεί ποτέ, απάντηση στις προσευχές σας .. Ωστόσο: εάν έχουν το στομάχι: για πηγαίνετε στην κόλαση: με τον Σατανά; Επίσης, γι 'αυτό το άθλιο μερικά χρόνια: από αυτά τα επίγεια ζωή; τη βοήθεια της αμερικανικής: σατανιστές εβραϊκό λόμπι: 666 και 322;Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρόκειται να διαρκέσει! ήσυχο αγόρι!

Έχω έρθει σε σας; όμως, το πνεύμα μου έχει περάσει, σκοτώνοντας χιλιάδες σατανιστές: πρώτα! ήσυχο .. ένας βασιλιάς ξέρει πώς να: η προστασία των υπηκόων του! Έχετε παρατηρήσει πως οι δαίμονες: από: Joshua [23,11] την traslator Google: έχει ακυρωθεί: αυθαίρετα: η προσέγγισή μου (3 ° WW πυρηνική ενέργεια); [Αίμα Χριστιανική] ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Προοίμιο. Οι αποκαλύψεις του: νεοφώτιστους: εξακολουθούν να είναι αξιόπιστη;

1 °: την ιστορική λίστα πολλών: δολοφονίες: ότι τελετουργικούς σκοπούς: πάντα να δεσμευτεί: Εβραίοι στο παρελθόν: εδώ και αιώνες: σε αυτό: η πιο ειδική: σαφής: Εξομολογήσεις: της: Εβραίοι: της: αυτό: δολοφονία: και: αυτό τελετουργία: Σκοπός: ότι: αναφέρονται σε αυθεντικές διαδικασίες. II. Λίστα ιστορικό: μερικές: δολοφονίες: του: Χριστιανοί: διαπράττονται: από: Εβραίοι για τελετουργικούς σκοπούς:] σε: αιώνες πριν. Πολλά: λίστες: αυτής δολοφονίες:

** 1255. Μια Λίνκολν (Bolland. vol.6July, p.494) Παιδί Hugh κλαπεί από τους Εβραίους τρέφονται μέχρι την ημέρα της θυσίας. Πολλοί Εβραίοι συμφωνούν, από διάφορα μέρη της Αγγλίας: και σταυρώσουν τον:. [Χριστιανική αίμα] Είναι αξιοσημείωτο να εξετάσει, όπως: το ίδιο ομολογίες και αποκαλύψεις: έχουν: έγινε από: Εβραίοι, ακόμα και μετά από πολλά, πολλά: αιώνες και στις χώρες: μακριά: στο Τρέντο, Μολδαβία, Ελβετία: σε: αιώνες XIV και XVIII,

από: Monumenta του Pertz Historiae Germanicae. Αλλά, επειδή, μέχρι στιγμής αναφερθεί, ο εβραίος χρήση: να: χρήση: της χριστιανικής αίματος, για τελετουργικούς σκοπούς: είναι αρχαία και σταθερή: σε: περασμένους αιώνες.Αλλά τώρα έρχονται να του αιώνα: παρόν ... ΕΚΚ. ΕΚΚ. Giosué [23,11] είμαστε όλοι γιους του Αδάμ και τον Νώε; Γιατί λοιπόν: Ο Ραβίνος: Ovadia Yosef: δηλαδή, οι Φαρισαίοι: μπορούμε να πούμε ότι: Χριστιανοί είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή;

Τι βρίσκεται κάτω από: όλα αυτά; evitente είναι: το εβραϊκό λόμπι: 666 από 322: ΔΝΤ: έκλεψαν τα σύμβολα του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού! είναι αντίθετο προς την σατανιστές; Είναι σαν να πηγαίνεις ενάντια στον εαυτό σας! Ωστόσο, και αν, αυτή η ιστορία: φρικτό: του Ταλμούδ: είναι πιο πάνω: 3000 χρόνια, που χρονολογείται από: στις ρίζες της εβραϊκής θρησκείας, ήταν αμέσως διεφθαρμένη: γιατί: της αποστασίας για πόσιμο tractions:

η οποία στη συνέχεια ενσωματώθηκαν στο Ταλμούδ; Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλήθεια και εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε να ακρωτηριάσουν τον καρκίνο: πρώτον, ότι ήρθαν να τον θάνατο ολόκληρου του σώματος. για κάνετε Εωσφόρων: Grove: CULT: δηλαδή Νέα Πύργος Βαβέλ: NWO. Giosué [23,11] @ IsraelNationalTV - Να προσέχετε ιδιαίτερα, για τη ζωή σας, με αγάπη ο Κύριος ο Θεός σου [12], γιατί, αν, κάνουν αποστασία (Ταλμούδ: Φαρισαίοι) ..

τότε, [13], τότε, ξέρετε .. θα χαθεί: και θα φύγει (3 ° πυρηνική WW): από αυτό: καλή γη που ο Κύριος ο Θεός σας, σας έχει δοθεί .- ΑΠΑΝΤΗΣΗ-Γαμώτο! μιλούν άσχημα για το Ισραήλ; (Ακόμα και αν: είναι βδέλυγμα μασονική που ιδρύθηκε από σατανιστές του ΔΝΤ: .. ακόμα κι αν είναι, όπως: όλα τα άλλα ψευδή δημοκρατίες: από το νομισματικό banking): για μια χριστιανική; Είναι σαν να κόψει το χέρι του!

Πώς έχει Ιουδαϊσμός θρησκευτικό κίνημα; πολλά! Γιατί λοιπόν αυτό το παράλογο μίσος: η συναγωγή του Σατανά (Illuminati Φαρισαίοι): κατά: Χριστιανοί από την αρχή; Θα περιμένουμε, ότι, έχει τελειώσει: η 3 η WW Πυρηνική; Αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: «αν θα υπάρξουν: 3 ° μετά WW:! Ένα κράτος πυρηνικά» του Ισραήλ "

5 [Χριστιανική αίματος] ** 1261. Μια Pfortzeim Bade (Απρίλιος Bolland τ.2 ° 838.): Ένα κορίτσι επτά ετών στραγγάλισε και πνίγηκε στη συνέχεια αφαίμαξη.
** 1283. Στο Μάιντς (Baronius 61:.. Acta Colmar Μνημείο XVII, 210), ένα παιδί που πωλούνται: από τη νοσοκόμα της: τους Εβραίους και τους σκοτώσει.
** 1285. Στο Μονακό (Raderus Βαυαρία: ιερά τόμος 2 °, p.331:. Monum XVII, 415), ένα παιδί είναι η αιμορραγία μέχρι θανάτου. Το αίμα Του χρησιμοποιείται: μια θεραπεία για τους Εβραίους. Οι άνθρωποι που καίνε το σπίτι, όπου οι Εβραίοι είχαν καταφύγει. ** 1286. Στο Oberwesel στο Ρήνο (2 ° Bolland, vol Aprle από 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, αριθ. 18) Wernher, ένα αγόρι από 14 μάρτυρας χρόνια: για τρεις ημέρες, με την επαναλαμβανόμενη τομές.
** 1287. Στη Βέρνη (.. 2ο Bolland, τ. Απριλίου) Rodolfo αγόρι πυροβολήθηκε στο Πάσχα:

6 [Χριστιανική αίματος] ** 1292. Σε Colmar (Ann. Hum. Il, 30) ένα παιδί όπως παραπάνω. ** 1293, Α Crems (Monum. XI, 658) ένα παιδί θυσιάστηκαν: ως εκ τούτου έστειλε: οι Εβραίοι της Brunn, δύο Εβραίοι τιμωρήθηκαν: οι άλλοι, εκτός από ένα τέλος. ** 1294. Στη Βέρνη (Ann. Hum. ΙΙ, 32) σκότωσε ένα άλλο παιδί.
** 1202. Μια Remken: το ίδιο (Hum Ann. II, 3ζ.). ** 1303. Στις Weissensee στη Θουριγγία (Baron 64) Conrad λόγιος, ο γιος ενός στρατιώτη αφαίμαξη σε θάνατο, χαραγμένα με τις φλέβες. ** 1345. Στο Μονακό (Rader 351) Ευλογημένος Ερίκο: απάνθρωπα σκότωσε. ** 1401. Μια Diessenhofen της Βίρτεμπεργκ. (Ιστορία του Albert B. Simon Habiki:.. Σε Bolland Τεύχος 2, Απρ), ένα μικρό αγόρι τεσσάρων ετών αγόρασε για τρία φλουριά, και έχυσε το αίμα από τους Εβραίους.

7 [Χριστιανική αίματος] ** 1407. Εδώ ακόμη ένα παιδί που σκοτώνεται: εξ ου και μια ταραχή: δημοφιλής και την εκδίωξη των Εβραίων (ibid.). ** 1410. [Στη Θουριγγία (Baronius τρίτο) θηρεύονται Εβραίων για τα εγκλήματα κατά: Christian παιδιά. ** 1429. Μια Rovensbourg (Baronius 3ο:. Bolland .. τρίτη vol 978 του Απριλίου) Louis von Bruck, μια χριστιανική αγόρι θυσιάζεται από τους Εβραίους, ενώ ο ίδιος τους σερβίρεται στο τραπέζι, είναι η Πεντηκοστή: το σώμα του βρίσκεται: και τιμήθηκε από τους Χριστιανούς: * * 1454. στην Καστίλλη (. Simon Habiki CIT) ένα παιδί είναι σχισμένη σε κομμάτια: την καρδιά του και μαγειρεμένα για τα τρόφιμα. Γι 'αυτό και άλλα παρόμοια εγκλήματα, τότε οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία το 1459.

8 [αίμα Χριστιανική] ** 1457. Στο Τορίνο (ibid.) είναι ένας Εβραίος που αλιεύονται τη στιγμή είναι: να σκοτώσει: ένα παιδί. ** 1462. Στο Inspruck (Bolland. τρίτη vol Ιούλιος 462.) Ο όσιος One: Τέκνο που γεννήθηκε με τον Andrew Rinn, είναι σκοτώθηκε: 9 Ιουλίου από τους Εβραίους, που συλλέγουν το αίμα. ** 1475. Στο Τρέντο, ο διάσημος μάρτυρας, Β. Simoncini, εκ των οποίων υπάρχουν, η αρχική διαδικασία. Από αυτές τις διαδικασίες, φαίνεται, ότι οι Εβραίοι της Trent, ένοχος για τη δολοφονία τελετουργικό της Β. Simoncini, αποκάλυψε πολλές δεκάδες: αυτοί και ομοθρήσκων τους: δεσμευθεί, για τον ίδιο σκοπό: το τελετουργικό, στο Τυρόλο, Λομβαρδία, Βένετο, Ιταλία και αλλού στη Γερμανία, Πολωνία κ.α.. και ούτω καθεξής.

9 [Χριστιανική αίματος] ** 1480. Στο Τρεβίζο (Baronius σ. 569) διαπράττει ένα έγκλημα παρόμοιο με το προηγούμενο Trent.
** 1480. Στο Motta στη Βενετία (Bolland. vol. 2 του Απρίλη) ένα παιδί θυσιάζεται τη Μεγάλη Παρασκευή.
** 1486. Στο Regensburg (Rader 3 ° 174) έξι παιδιά: τα θύματα των Εβραίων ....
** 1490. Μια φρουρά στο Τολέδο (3 του Απρίλη Bolland. 1) ένα παιδί σταυρώθηκε.
** 1494. Μια Tyrman στην Ουγγαρία (838 Bolland. Απριλίου 2) ένα παιδί κλαπεί και την αφαίμαξη.

10 [αίμα Χριστιανική] ** 1503. Μια Waltkirch στην Αλσατία (Bolland. vol 2 Απρίλη, 830.): Ένα παιδί τεσσάρων ετών, που πωλούνται από τον πατέρα του για τους Εβραίους, για δέκα φιορίνια, με την προϋπόθεση ότι, ο ίδιος είχε επιστρέψει ζωντανός, αφού αφαίμαξη. Αλλά οι Εβραίοι σκότωσαν τον αιμορραγία.
** 1505. Μια Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​ιβ) έκανε παρόμοια.
** 1520. Μια Tyrnau και Biring (Bolland. vol. 2 Απρίλη, 839), τότε οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ουγγαρία.
** 1540. Μια Sappenfeld στη Βαυαρία (2.331 Rader, 3, 179) Michael. Τέσσερα χρόνια, βασανίστηκε για τρεις ημέρες.

11 [Χριστιανική αίματος] ** 1547. Μια Rave στην Πολωνία (Simon Habiki αναφέρεται. Ο γιος ενός ειδικά από θυσίασε δύο Εβραίους.
** 1569. Μια Witów στην Πολωνία (ibid.) John δύο ετών, πωλούνται για δύο σήματα του James Leizyka Εβραίος. και σκληρά σκότωσε. Και άλλα παρόμοια γεγονότα, που συνέβησαν σε Bielke και αλλού. ** 1574. Μια Punia: Λιθουανία (ibid.) Ελισάβετ της δολοφονήθηκε χρόνια Εβραίος Joachim Smierlowiez επτά, την Τρίτη: η πρώτη Κυριακή των Βαΐων: το αίμα του που συλλέγονται: σε ένα βάζο.
** 1590. Μια Szydlow (ibid.) ένα παιδί εξαφανίστηκε trovatone, το πτώμα αφαίμαξη για τομές και κλαταρίσματα.

12 [αίμα Χριστιανική] ** 1595. Σε Αυγουστίνος (ibid.) ένα παιδί, που πωλούνται στους Εβραίους, να αφαίμαξη.
** 1597. Στο Sryalow (ibid.) σκότωσε ένα παιδί. Πασπαλίζουμε με το αίμα του το νέο Εβραϊκή Συναγωγή: για να το καθαγιάσει.
** 1650. Μια Caaden (Tenziel, Ιανουάριος 1694) ένα παιδί πέντε ετών και έξι μηνών: Matthias Tillich ονομάζεται: υπάρχει δολοφονήθηκε: 11 Μαρτίου. Αυτό περιλαμβάνει άλλα παρόμοια ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Steycrmarck, Kärnten, Crain, κλπ..
** 1655. Μια Tunguch στη Γερμανία (Tentzel, Ιούνιος 1693) ένα παιδί δολοφονήθηκε.

13 [αίμα Χριστιανική] ** 1669. Στο Μετς (Διαδικασία: Παρίσι 1670: Φέλερ, εφημερίδα, 1788, 2 ος 428) από τρία χρόνια ένα παιδί κλαπεί από τον Εβραίο, Ραφαήλ Levi, απάνθρωπα και δολοφονήθηκαν. Πτώμα του βρέθηκε φρικτά ακρωτηριασμένα. Ο δράστης κάηκε ζωντανός από την πρόταση του Κοινοβουλίου: 16 Ιουνίου 1670 στο Μετς. Σημείωση: Κατά τη διαδικασία αυτή, που έγινε σε 17 - 12 - 1401, για τη δολοφονία, που περιγράφεται παραπάνω, ο εβραίος: κατηγορούμενος ομολόγησε ότι κάθε επτά χρόνια, όλοι οι Εβραίοι που έχουν ανάγκη: Christian αίματος. Μια άλλη, αποκάλυψε ότι: Χριστιανοί δολοφονήθηκαν: πρέπει να είναι μικρότερο από δεκατρία χρόνια: Το ένα τρίτο δήλωσε: ότι χρησιμοποίησαν το αίμα τους το Πάσχα, και ότι το έκανε: ένα στεγνό μέρος: τη μείωσή του σε σκόνη: και ότι, αν χρησιμοποιούνται για τουςθρησκευτικές τελετές: (Ερώτηση σελίδα Juive 59, 60.).

14 [Χριστιανική αίματος] Είναι αξιοσημείωτο να εξετάσει, όπως: έχουν τις ίδιες ομολογίες και αποκαλύψεις έχουν γίνει από τους Εβραίους, ακόμη και μετά από πολλούς αιώνες και σε χώρες μακριά: στο Τρέντο, Μολδαβία, Ελβετία: στη δέκατη τέταρτη και XVIII, ανάλογα με τις αν είδατε ήδη και θα δούμε. Πολλά άλλα γεγονότα παρόμοια με αυτά: έχουν ήδη αναφερθεί: μπορούμε να συλλέξουμε: από άλλους ιστορικούς και κυρίως από Monumenta Historiae Pertz του Germanicae. Αλλά, επειδή, μέχρι στιγμής αναφερθεί, απλώς: να θέσει σε σημείο: ότι η χρήση εβραίος: η χρήση του χριστιανικού αίματος, για τελετουργικούς σκοπούς: είναι αρχαία και σταθερή κατά το παρελθόν αιώνων. Αλλά τώρα έρχονται να του αιώνα: σήμερα .......

5 [Χριστιανική αίματος] ** 1261. Μια Pfortzeim Bade (Απρίλιος Bolland τ.2 ° 838.): Ένα κορίτσι επτά ετών στραγγάλισε και πνίγηκε στη συνέχεια αφαίμαξη.
** 1283. Στο Μάιντς (Baronius 61:.. Acta Colmar Μνημείο XVII, 210), ένα παιδί που πωλούνται: από τη νοσοκόμα της: τους Εβραίους και τους σκοτώσει.
** 1285. Στο Μονακό (Raderus Βαυαρία: ιερά τόμος 2 °, p.331:. Monum XVII, 415), ένα παιδί είναι η αιμορραγία μέχρι θανάτου. Το αίμα Του χρησιμοποιείται: μια θεραπεία για τους Εβραίους. Οι άνθρωποι που καίνε το σπίτι, όπου οι Εβραίοι είχαν καταφύγει. ** 1286. Στο Oberwesel στο Ρήνο (2 ° Bolland, vol Aprle από 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, αριθ. 18) Wernher, ένα αγόρι από 14 μάρτυρας χρόνια: για τρεις ημέρες, με την επαναλαμβανόμενη τομές.
** 1287. Στη Βέρνη (.. 2ο Bolland, τ. Απριλίου) Rodolfo αγόρι πυροβολήθηκε στο Πάσχα:

6 [Χριστιανική αίματος] ** 1292. Σε Colmar (Ann. Hum. Il, 30) ένα παιδί όπως παραπάνω. ** 1293, Α Crems (Monum. XI, 658) ένα παιδί θυσιάστηκαν: ως εκ τούτου έστειλε: οι Εβραίοι της Brunn, δύο Εβραίοι τιμωρήθηκαν: οι άλλοι, εκτός από ένα τέλος. ** 1294. Στη Βέρνη (Ann. Hum. ΙΙ, 32) σκότωσε ένα άλλο παιδί.
** 1202. Μια Remken: το ίδιο (Hum Ann. II, 3ζ.). ** 1303. Στις Weissensee στη Θουριγγία (Baron 64) Conrad λόγιος, ο γιος ενός στρατιώτη αφαίμαξη σε θάνατο, χαραγμένα με τις φλέβες. ** 1345. Στο Μονακό (Rader 351) Ευλογημένος Ερίκο: απάνθρωπα σκότωσε. ** 1401. Μια Diessenhofen της Βίρτεμπεργκ. (Ιστορία του Albert B. Simon Habiki:.. Σε Bolland Τεύχος 2, Απρ), ένα μικρό αγόρι τεσσάρων ετών αγόρασε για τρία φλουριά, και έχυσε το αίμα από τους Εβραίους.


7 [Χριστιανική αίματος] ** 1407. Εδώ ακόμη ένα παιδί που σκοτώνεται: εξ ου και μια ταραχή: δημοφιλής και την εκδίωξη των Εβραίων (ibid.). ** 1410. [Στη Θουριγγία (Baronius τρίτο) θηρεύονται Εβραίων για τα εγκλήματα κατά: Christian παιδιά. ** 1429. Μια Rovensbourg (Baronius 3ο:. Bolland .. τρίτη vol 978 του Απριλίου) Louis von Bruck, μια χριστιανική αγόρι θυσιάζεται από τους Εβραίους, ενώ ο ίδιος τους σερβίρεται στο τραπέζι, είναι η Πεντηκοστή: το σώμα του βρίσκεται: και τιμήθηκε από τους Χριστιανούς: * * 1454. στην Καστίλλη (. Simon Habiki CIT) ένα παιδί είναι σχισμένη σε κομμάτια: την καρδιά του και μαγειρεμένα για τα τρόφιμα. Γι 'αυτό και άλλα παρόμοια εγκλήματα, τότε οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία το 1459.

8 [αίμα Χριστιανική] ** 1457. Στο Τορίνο (ibid.) είναι ένας Εβραίος που αλιεύονται τη στιγμή είναι: να σκοτώσει: ένα παιδί. ** 1462. Στο Inspruck (Bolland. τρίτη vol Ιούλιος 462.) Ο όσιος One: Τέκνο που γεννήθηκε με τον Andrew Rinn, είναι σκοτώθηκε: 9 Ιουλίου από τους Εβραίους, που συλλέγουν το αίμα. ** 1475. Στο Τρέντο, ο διάσημος μάρτυρας, Β. Simoncini, εκ των οποίων υπάρχουν, η αρχική διαδικασία. Από αυτές τις διαδικασίες, φαίνεται, ότι οι Εβραίοι της Trent, ένοχος για τη δολοφονία τελετουργικό της Β. Simoncini, αποκάλυψε πολλές δεκάδες: αυτοί και ομοθρήσκων τους: δεσμευθεί, για τον ίδιο σκοπό: το τελετουργικό, στο Τυρόλο, Λομβαρδία, Βένετο, Ιταλία και αλλού στη Γερμανία, Πολωνία κ.α.. και ούτω καθεξής.

9 [Χριστιανική αίματος] ** 1480. Στο Τρεβίζο (Baronius σ. 569) διαπράττει ένα έγκλημα παρόμοιο με το προηγούμενο Trent.
** 1480. Στο Motta στη Βενετία (Bolland. vol. 2 του Απρίλη) ένα παιδί θυσιάζεται τη Μεγάλη Παρασκευή.
** 1486. Στο Regensburg (Rader 3 ° 174) έξι παιδιά: τα θύματα των Εβραίων ....
** 1490. Μια φρουρά στο Τολέδο (3 του Απρίλη Bolland. 1) ένα παιδί σταυρώθηκε.
** 1494. Μια Tyrman στην Ουγγαρία (838 Bolland. Απριλίου 2) ένα παιδί κλαπεί και την αφαίμαξη.

10 [αίμα Χριστιανική] ** 1503. Μια Waltkirch στην Αλσατία (Bolland. vol 2 Απρίλη, 830.): Ένα παιδί τεσσάρων ετών, που πωλούνται από τον πατέρα του για τους Εβραίους, για δέκα φιορίνια, με την προϋπόθεση ότι, ο ίδιος είχε επιστρέψει ζωντανός, αφού αφαίμαξη. Αλλά οι Εβραίοι σκότωσαν τον αιμορραγία.
** 1505. Μια Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​ιβ) έκανε παρόμοια.
** 1520. Μια Tyrnau και Biring (Bolland. vol. 2 Απρίλη, 839), τότε οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ουγγαρία.
** 1540. Μια Sappenfeld στη Βαυαρία (2.331 Rader, 3, 179) Michael. Τέσσερα χρόνια, βασανίστηκε για τρεις ημέρες.

11 [Χριστιανική αίματος] ** 1547. Μια Rave στην Πολωνία (Simon Habiki αναφέρεται. Ο γιος ενός ειδικά από θυσίασε δύο Εβραίους.
** 1569. Μια Witów στην Πολωνία (ibid.) John δύο ετών, πωλούνται για δύο σήματα του James Leizyka Εβραίος. και σκληρά σκότωσε. Και άλλα παρόμοια γεγονότα, που συνέβησαν σε Bielke και αλλού. ** 1574. Μια Punia: Λιθουανία (ibid.) Ελισάβετ της δολοφονήθηκε χρόνια Εβραίος Joachim Smierlowiez επτά, την Τρίτη: η πρώτη Κυριακή των Βαΐων: το αίμα του που συλλέγονται: σε ένα βάζο.
** 1590. Μια Szydlow (ibid.) ένα παιδί εξαφανίστηκε trovatone, το πτώμα αφαίμαξη για τομές και κλαταρίσματα.

12 [αίμα Χριστιανική] ** 1595. Σε Αυγουστίνος (ibid.) ένα παιδί, που πωλούνται στους Εβραίους, να αφαίμαξη.
** 1597. Στο Sryalow (ibid.) σκότωσε ένα παιδί. Πασπαλίζουμε με το αίμα του το νέο Εβραϊκή Συναγωγή: για να το καθαγιάσει.
** 1650. Μια Caaden (Tenziel, Ιανουάριος 1694) ένα παιδί πέντε ετών και έξι μηνών: Matthias Tillich ονομάζεται: υπάρχει δολοφονήθηκε: 11 Μαρτίου. Αυτό περιλαμβάνει άλλα παρόμοια ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Steycrmarck, Kärnten, Crain, κλπ..
** 1655. Μια Tunguch στη Γερμανία (Tentzel, Ιούνιος 1693) ένα παιδί δολοφονήθηκε.

13 [αίμα Χριστιανική] ** 1669. Στο Μετς (Διαδικασία: Παρίσι 1670: Φέλερ, εφημερίδα, 1788, 2 ος 428) από τρία χρόνια ένα παιδί κλαπεί από τον Εβραίο, Ραφαήλ Levi, απάνθρωπα και δολοφονήθηκαν. Πτώμα του βρέθηκε φρικτά ακρωτηριασμένα. Ο δράστης κάηκε ζωντανός από την πρόταση του Κοινοβουλίου: 16 Ιουνίου 1670 στο Μετς. Σημείωση: Κατά τη διαδικασία αυτή, που έγινε σε 17 - 12 - 1401, για τη δολοφονία, που περιγράφεται παραπάνω, ο εβραίος: κατηγορούμενος ομολόγησε ότι κάθε επτά χρόνια, όλοι οι Εβραίοι που έχουν ανάγκη: Christian αίματος. Μια άλλη, αποκάλυψε ότι: Χριστιανοί δολοφονήθηκαν: πρέπει να είναι μικρότερο από δεκατρία χρόνια: Το ένα τρίτο δήλωσε: ότι χρησιμοποίησαν το αίμα τους το Πάσχα, και ότι το έκανε: ένα στεγνό μέρος: τη μείωσή του σε σκόνη: και ότι, αν χρησιμοποιούνται για τουςθρησκευτικές τελετές: (Ερώτηση σελίδα Juive 59, 60.).

13 [Χριστιανική αίματος] Είναι αξιοσημείωτο να εξετάσει, όπως: έχουν τις ίδιες ομολογίες και αποκαλύψεις έχουν γίνει από τους Εβραίους, ακόμη και μετά από πολλούς αιώνες και σε χώρες μακριά: στο Τρέντο, Μολδαβία, Ελβετία: στη δέκατη τέταρτη και XVIII, ανάλογα με τις αν είδατε ήδη και θα δούμε. Πολλά άλλα γεγονότα παρόμοια με αυτά: έχουν ήδη αναφερθεί: μπορούμε να συλλέξουμε: από άλλους ιστορικούς και κυρίως από Monumenta Historiae Pertz του Germanicae. Αλλά, επειδή, μέχρι στιγμής αναφερθεί, απλώς: να θέσει σε σημείο: ότι η χρήση εβραίος: η χρήση του χριστιανικού αίματος, για τελετουργικούς σκοπούς: είναι αρχαία και σταθερή κατά το παρελθόν αιώνων. Αλλά τώρα έρχονται να του αιώνα: σήμερα .......