13 [христијанска крв] Неверојатно е да се земат предвид, како што се:

[Ил Sangue cristiano.pdf] (кој може да направи овие злосторства Тој веќе одлучи да се направи на сите севкупниот човечки род? Само еден куп на робови) uhjk100 ТИЕ [затворено својата интернет страница за страв] Јас разбирам сега, уште повеќе, дека ционистичкиот Евреите се апсолутно зло, па дури и полошо од муслимански екстремисти. - Одговори - луѓето не знаат дека Хитлер се обиде да разговара со нив, но за него: Ова е невозможно е ..

Како што се: е е: невозможно, исто така, за мене! , Бидејќи тие имаат вера: апсолутна, во своите рабини: Kakam: фарисеите Илуминатите или на ММФ?Фиделити е апсолутна! Но, сум ги распрашувала Бога за одговор .. Значи, се јавив на: мојот син да се отвори: нова Библија по случаен избор: Господ ми одговори, преку Амос 9: (казнување на Израел) .. Сите грешници од Мојот народ? умре од: меч! Тие, на СЗО вели дека несреќата, нема да дојде до нас, и ние не ги допирајте!

? "Поради нив јас не ја агендата на Универзално Братство .. потоа, се разбира, ќе биде масакрот @ IsraelNationalTV-Ако овие злосторства! Тие никогаш не биле: Признати: disavowed: или отпадници, го осуди, од страна на еврејските заедници? Потоа, овие кривични дела: Тие се уште се направени: денес повторно, од страна на сите срања на Ovadia: Kakam Илуминатите на ММФ: феодална власт банкарски ..

Бидејќи денес тоа е лесно да се направи оваа валкана работа (да се исцеди крвта на човекот), со користење на сатанистите! Затоа Бог, никогаш не може да одговори на твоите молитви .. Сепак: ако тие имаат стомак: за да одат во пеколот: со Сатаната? Неколку исто така и за овој несреќен години: од овие земен живот? помош на американскиот: сатанистите еврејското лоби: 666 и 322? Сепак, не е нешто што ќе трае! тивко момче!

Јас сум да дојде при вас? Но, Мојот дух помина, при што загинаа Илјадници сатанистите: на прво место! тивко .. А царот знае како да се: како заштита на своите поданици! Можете да се забележи како демоните: од: Џошуа [23:11] на traslator Google: ја откажа: произволно: мојот пристап (3 ° Втората светска нуклеарна)? [Христијанска крв] Историски Додаток. Преамбулата.Откритијата на: неофит: се уште се веродостојни?

1 °: историските листа на многу: убиства: Тоа ритуални цели: секогаш посветени: Евреите во минатото: векови: во ова: повеќе специјални: Clear: признанија: на: Евреите: на: ова: убиство, и: ова ритуал: Цел: дека: се пријавени во автентичен процеси. II. Историски листа некои: атентати: на: христијани: Подреди според: од Евреите за ритуални цели:] во: пред многу векови. Многу: Листи: на овој атентати:

** 1255. А Линколн (Bolland. vol.6July, p.494) Хју Украдени дете Евреите се хранат до денот на жртва. Многу Евреите се согласувам, од различни делови на Англија и распнете него. [Христијанска крв] Неверојатно е да се земат предвид, како што се: исто признанија и откритија: се: од страна на Евреите, дури и по многу, многу: векови и во земји: далеку: во Тренто, Молдавија, Швајцарија: во: XIV и XVIII век,

од: Monumenta на Pertz historiae Germanicae. Но, бидејќи досега пријавени, употребата Евреин: до: употреба: од христијанска крв, за ритуални цели: тоа е антички и постојана: во: векови поминале. Но, ние сега дојде до век: Тековен ... КЕШ. КЕШ. Giosué [23:11] сите ние сме синови: од Адам и Ное?Па зошто: Раби: Ovadia Јосеф: односно, фарисеите: може да се каже дека: христијани се животните во човечка форма?

Што лежи под: сето ова? evitente е: еврејското лоби: 666 од 322: ММФ: Тие украле симболите на јудаизмот и христијанството! Оди против сатанистите?Тоа е како ќе против себе! Меѓутоа, исто така, ако оваа приказна: ужасно: на 'Талмудот': е над: 3000 години, кои датираат: на корените на еврејската религија, веднаш беше расипана: Затоа што: на отпадништво за орална tractions:

на кои беа ресурси лица потоа вградени во Талмудот? Сепак, не треба да се плаши од вистината и ние не треба да се плашат да amputate рак: прво, дека дојде биде смрт на целото тело. за да Luciferian: Grove: култниот, т.е. Нова Кула Вавилонска: NWO. Giosué [23,11] @ IsraelNationalTV - Земете голема грижа, за твојот живот, да го сакаат Господ, твојот Бог [12] Затоа, ако, направи отпадништво (Талмуд: фарисеите) ..

тогаш, [13] тогаш, знаеш .. Вие ќе бидете убиени, и дека ќе исчезнат (3 ° нуклеарна Втората светска): Од ова: добро земјиште која Господ твојот Бог ти даде .- ОДГОВОР-goddammit! зборува лошо за Израел? (Дури и ако: тоа е одвратност Масонски основана од страна на сатанистите на ММФ: .. дури и ако е како што се: сите други лажни демократии: на банкарскиот феодална власт): за христијанин? е како му го отсече раката!

Како е јудаизмот религиозно движење? многу! Значи, зошто оваа омраза апсурдно: во синагогата на сатаната (Илуминатите фарисеите): против: Христијаните од почетокот? Дали очекувате дека, заврши: 3-та светска војна нуклеарна? Но, токму тоа е проблемот: "дали ќе има: 3 ° по Втората светска војна: една држава нуклеарни" на Израел "

5 [христијанска крв] ** 1261. А Pfortzeim Bade (април Bolland Vol.2 ° 838.): Девојка од седум години се удавиле заклал а потоа Блед.
** 1283. Во Мајнц (Baronius 61:.. Acta Колмар споменик XVII, 210) дете продаваат: од нејзината сестра: Евреите и ќе ги убие.
** 1285. Во Монако (Raderus Баварија: Светиот Том 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) детето е крварење до смрт. Неговата крв се користи: лек за Евреите.Луѓето изгори куќата каде што Евреите се имале засолнето. ** 1286. Во Oberwesel на Рајна (2 ° Bolland, том Aprle на 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, бр 18) Wernher, едно момче од 14 години маченик: за три дена, со повторени засеци.
** 1287. Во Берн (.. 2 Bolland, том-ти април) Родолфо момче застрелан во Пасха:

6 [христијанска крв] ** 1292. Во Колмар (Ann. Hum. Ил, 30) дете како погоре.** 1293, А Crems (Monum. XI, 658) дете Жртвуван: затоа испраќаат: Евреите на Brunn, две Евреите биле ресурс лица казнети: другите, освен за плаќање.** 1294. Во Берн (Ann. Hum. II, 32) загина уште едно дете.
** 1202. А Remken: иста (Ann. Hum II, 3G).. ** 1303. На Weissensee во Тирингија (Барон 64) Конрад научник, син на еден војник Блед до смрт, изгравирани со вените. ** 1345 година. Во Монако (Рајдер 351) Благословен Ерико: сурово убиен. ** 1401. А Diessenhofen на Würtemberg. (Историја на Алберт Б. Симон Habiki:.. Во Bolland Том 2 април) со момчето од четири години купи за три florins, и Блед од Евреите.

7 [христијанска крв] ** 1407. Еве уште еден дете убиени: каде немири: популарна и протерувањето на Евреите (ibid.). ** 1410. [Во Тирингија (Baronius третиот) се ловат Евреи за злосторства против: христијански деца.** 1429. А Rovensbourg (Baronius 3:. Bolland .. 3 вол 978 од април) Луис фон Брук, христијанин момче се жртвува од страна на Евреите, а тој им сервира на маса, е Педесетница: неговото тело се наоѓа: и чест од страна на христијаните: * * 1454. во Кастилја (. Симон Habiki КИТ) детето е растргнат на парчиња: неговото срце и готви храна. За овој и други слични злосторства, тогаш Евреите се протерани од Шпанија во 1459.

8 [христијанска крв] ** 1457. Во Торино (ibid.) е Евреин фатени во моментот е: да го убијат: дете. ** 1462. Во Inspruck (Bolland. 3 вол јули 462.) На Благословен Еден: дете родено Ендрју Rinn, е убиен: 9 јули од страна на Евреите, дека ги собира крв. ** 1475. Во Тренто, познатиот маченик, Б.Simoncini, на кои има се, оригиналниот процес. Од овие процеси, се чини, дека Евреите од Трент, за виновен за убиството на Б. ритуал Simoncini, тоа многу десетици Откриени: Тие и нивните ко-religionists: обврски, за истата цел: на ритуал, во Тирол, Ломбардија, Венето, Италија и на други места во Германија, Полска и др .. и така натаму.

9 [христијанска крв] ** 1480. Во Тревизо (Baronius стр 569) е кривично дело слични на претходните Трент.
** 1480. Во Мота во Венеција (Bolland. вол. Април 2) детето е жртвуван на Велики Петок.
** 1486. Во Регенсбург (Рајдер 3 ° 174) шест деца: Жртвите на Евреите ....
** 1490. Чувар во Толедо (3 април Bolland. А) дете распнат.
** 1494. А Tyrman во Унгарија (838 Bolland. Април 2) дете украдени и Блед.

10 [христијанска крв] ** 1503. А Waltkirch во Алзас (Bolland. вол 2 април, 830.): Дете од четири години, продаден од страна на неговиот татко за Евреите, за десет гулдени, со разбирање дека, доколку тој се врати жив откако Блед. Но, Евреите го убија крварење.
** 1505. А Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​L) се слични.
** 1520. А Tyrnau и жолтеникава црвена (Bolland. вол. 2 април, 839), тогаш на Евреите протерани од Унгарија.
** 1540. А Sappenfeld во Баварија (2331 Рајдер, 3, 179) Мајкл. Четири години, маки за три дена.

11 [христијанска крв] ** 1547 година. А Rave во Полска (Симон Habiki гафови. Син на кројач од страна на двајца Евреи жртвувана.
** 1569. А Witów во Полска (ibid.) Јован две години, продаден за две марки на Џејмс Leizyka Евреин. и сурово убиен. И други слични факти, што се случи на Bielke и на други места. ** 1574. А Punia: Литванија (ibid.) Елизабета на убиениот Евреин Јоаким Smierlowiez седум години, во вторникот: првата Цветници: неговата крв собрани: во тегла.
** 1590. А Szydlow (ibid.) trovatone дете исчезна, трупот Блед за засеци и пункции.

12 [христијанска крв] ** 1595. Во Августин (ibid.) дете, се продаваат на Евреите, да бидат Блед.
** 1597 година. Во Sryalow (ibid.) уби дете. Посипете со крвта на нови еврејски Синагогата: да го освети.
** 1650. А Caaden (Tenziel, јануари 1694) дете од пет и пол години: Матијас Tillich вика: "не е убиен: 11 март. Ова вклучува и други слични историски настани се одржа во Steycrmarck Тоа, Karnten, Crain, итн ..
** 1655. А Tunguch во Германија (Tentzel, јуни 1693) на Убиени детето.

13 [христијанска крв] ** 1669. Во Мец (Процес: Париз 1670: Фелер, весници, 1788, 2 НД 428) три години на детето украдени од страна на Евреин, Рафаел Леви, и сурово убиен. Неговиот труп е пронајден ужасно осакатени.Сторителот беше изгорен од реченица на парламентот од: 16 Јуни, 1670 година во Мец. Забелешка: Во процесот, кој стана во 17 - 12-1401, за убиство, опишано погоре, Евреин: обвини признал дека секои седум години сите Евреи имаат потреба: христијанска крв. Друг, откри дека: христијани Убиени: тој мора да биде помалку од тринаесет години: Една третина рече: што се користи сопствената крв во Пасха, и дека тоа го правеше: сува дел: се сведува на прав, и дека, ако се користи за нивните верски обреди: (Прашање Juive страница 59, 60)..

14 [христијанска крв] Неверојатно е да се земат предвид, како што се: исто признанија и откритија се направени од страна на Евреите, дури и по многу векови и во земји далеку: во Тренто, Молдавија, Швајцарија: во XIV и XVIII, во зависност од дали веќе го виде тоа и ќе видиме. Многу други факти слични на оние: веќе изјави: Ние може да се соберат: со други историчари а особено Pertz е Monumenta historiae Germanicae. Но, бидејќи досега пријавени, само: да се стави во точка: дека употребата Евреин: користење на христијанска крв, за ритуални цели: тоа е антички и постојано во изминатите векови. Но, ние сега дојде до век: Тековен .......

5 [христијанска крв] ** 1261. А Pfortzeim Bade (април Bolland Vol.2 ° 838.): Девојка од седум години се удавиле заклал а потоа Блед.
** 1283. Во Мајнц (Baronius 61:.. Acta Колмар споменик XVII, 210) дете продаваат: од нејзината сестра: Евреите и ќе ги убие.
** 1285. Во Монако (Raderus Баварија: Светиот Том 2 °, p.331:. Monum XVII, 415) детето е крварење до смрт. Неговата крв се користи: лек за Евреите.Луѓето изгори куќата каде што Евреите се имале засолнето. ** 1286. Во Oberwesel на Рајна (2 ° Bolland, том Aprle на 697:.. Monum XVII, 77: Baronius 1287, бр 18) Wernher, едно момче од 14 години маченик: за три дена, со повторени засеци.
** 1287. Во Берн (.. 2 Bolland, том-ти април) Родолфо момче застрелан во Пасха:

6 [христијанска крв] ** 1292. Во Колмар (Ann. Hum. Ил, 30) дете како погоре.** 1293, А Crems (Monum. XI, 658) дете Жртвуван: затоа испраќаат: Евреите на Brunn, две Евреите биле ресурс лица казнети: другите, освен за плаќање.** 1294. Во Берн (Ann. Hum. II, 32) загина уште едно дете.
** 1202. А Remken: иста (Ann. Hum II, 3G).. ** 1303. На Weissensee во Тирингија (Барон 64) Конрад научник, син на еден војник Блед до смрт, изгравирани со вените. ** 1345 година. Во Монако (Рајдер 351) Благословен Ерико: сурово убиен. ** 1401. А Diessenhofen на Würtemberg. (Историја на Алберт Б. Симон Habiki:.. Во Bolland Том 2 април) со момчето од четири години купи за три florins, и Блед од Евреите.


7 [христијанска крв] ** 1407. Еве уште еден дете убиени: каде немири: популарна и протерувањето на Евреите (ibid.). ** 1410. [Во Тирингија (Baronius третиот) се ловат Евреи за злосторства против: христијански деца.** 1429. А Rovensbourg (Baronius 3:. Bolland .. 3 вол 978 од април) Луис фон Брук, христијанин момче се жртвува од страна на Евреите, а тој им сервира на маса, е Педесетница: неговото тело се наоѓа: и чест од страна на христијаните: * * 1454. во Кастилја (. Симон Habiki КИТ) детето е растргнат на парчиња: неговото срце и готви храна. За овој и други слични злосторства, тогаш Евреите се протерани од Шпанија во 1459.

8 [христијанска крв] ** 1457. Во Торино (ibid.) е Евреин фатени во моментот е: да го убијат: дете. ** 1462. Во Inspruck (Bolland. 3 вол јули 462.) На Благословен Еден: дете родено Ендрју Rinn, е убиен: 9 јули од страна на Евреите, дека ги собира крв. ** 1475. Во Тренто, познатиот маченик, Б.Simoncini, на кои има се, оригиналниот процес. Од овие процеси, се чини, дека Евреите од Трент, за виновен за убиството на Б. ритуал Simoncini, тоа многу десетици Откриени: Тие и нивните ко-religionists: обврски, за истата цел: на ритуал, во Тирол, Ломбардија, Венето, Италија и на други места во Германија, Полска и др .. и така натаму.

9 [христијанска крв] ** 1480. Во Тревизо (Baronius стр 569) е кривично дело слични на претходните Трент.
** 1480. Во Мота во Венеција (Bolland. вол. Април 2) детето е жртвуван на Велики Петок.
** 1486. Во Регенсбург (Рајдер 3 ° 174) шест деца: Жртвите на Евреите ....
** 1490. Чувар во Толедо (3 април Bolland. А) дете распнат.
** 1494. А Tyrman во Унгарија (838 Bolland. Април 2) дете украдени и Блед.

10 [христијанска крв] ** 1503. А Waltkirch во Алзас (Bolland. вол 2 април, 830.): Дете од четири години, продаден од страна на неговиот татко за Евреите, за десет гулдени, со разбирање дека, доколку тој се врати жив откако Блед. Но, Евреите го убија крварење.
** 1505. А Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​L) се слични.
** 1520. А Tyrnau и жолтеникава црвена (Bolland. вол. 2 април, 839), тогаш на Евреите протерани од Унгарија.
** 1540. А Sappenfeld во Баварија (2331 Рајдер, 3, 179) Мајкл. Четири години, маки за три дена.

11 [христијанска крв] ** 1547 година. А Rave во Полска (Симон Habiki гафови. Син на кројач од страна на двајца Евреи жртвувана.
** 1569. А Witów во Полска (ibid.) Јован две години, продаден за две марки на Џејмс Leizyka Евреин. и сурово убиен. И други слични факти, што се случи на Bielke и на други места. ** 1574. А Punia: Литванија (ibid.) Елизабета на убиениот Евреин Јоаким Smierlowiez седум години, во вторникот: првата Цветници: неговата крв собрани: во тегла.
** 1590. А Szydlow (ibid.) trovatone дете исчезна, трупот Блед за засеци и пункции.

12 [христијанска крв] ** 1595. Во Августин (ibid.) дете, се продаваат на Евреите, да бидат Блед.
** 1597 година. Во Sryalow (ibid.) уби дете. Посипете со крвта на нови еврејски Синагогата: да го освети.
** 1650. А Caaden (Tenziel, јануари 1694) дете од пет и пол години: Матијас Tillich вика: "не е убиен: 11 март. Ова вклучува и други слични историски настани се одржа во Steycrmarck Тоа, Karnten, Crain, итн ..
** 1655. А Tunguch во Германија (Tentzel, јуни 1693) на Убиени детето.

13 [христијанска крв] ** 1669. Во Мец (Процес: Париз 1670: Фелер, весници, 1788, 2 НД 428) три години на детето украдени од страна на Евреин, Рафаел Леви, и сурово убиен. Неговиот труп е пронајден ужасно осакатени.Сторителот беше изгорен од реченица на парламентот од: 16 Јуни, 1670 година во Мец. Забелешка: Во процесот, кој стана во 17 - 12-1401, за убиство, опишано погоре, Евреин: обвини признал дека секои седум години сите Евреи имаат потреба: христијанска крв. Друг, откри дека: христијани Убиени: тој мора да биде помалку од тринаесет години: Една третина рече: што се користи сопствената крв во Пасха, и дека тоа го правеше: сува дел: се сведува на прав, и дека, ако се користи за нивните верски обреди: (Прашање Juive страница 59, 60)..

13 [христијанска крв] Неверојатно е да се земат предвид, како што се: исто признанија и откритија се направени од страна на Евреите, дури и по многу векови и во земји далеку: во Тренто, Молдавија, Швајцарија: во XIV и XVIII, во зависност од дали веќе го виде тоа и ќе видиме. Многу други факти слични на оние: веќе изјави: Ние може да се соберат: со други историчари а особено Pertz е Monumenta historiae Germanicae. Но, бидејќи досега пријавени, само: да се стави во точка: дека употребата Евреин: користење на христијанска крв, за ритуални цели: тоа е антички и постојано во изминатите векови. Но, ние сега дојде до век: Тековен