християнска кръв] Забележително е да се разгледа, като например:

[Ще Sangue cristiano.pdf] (които могат да направят тези престъпления Той вече е решила да направи на всички цялата човешка раса: само една китка на роби) uhjk100 САИД [затвори сайта си за страх] Сега разбирам, още повече, че ционистката Евреите са абсолютното зло, дори по-лошо от мюсюлмански екстремисти. - Отговор - хората не знаят, че Хитлер се е опитал да говори с тях, НО ЗА НЕГО: Това е било невъзможно ..

като: "беше невъзможно, и за мен! Тъй като те имат вяра: абсолютна, в техните равини: Kakam: фарисеите Илюминатите или МВФ? Верността е абсолютно! , но аз помолих на Бог за отговор .. Обадих: Синът ми е да отворите нова Библия на случаен принцип: Господ ми отговори, чрез Амос 9: (наказание на Израел) .. Всички грешници на моя народ? умират от: меч! те, който се казва нещастие, не ще дойде до нас, и ние не го пипайте!

? ", Защото от тях не е моя дневен ред на универсално братство .. след това, разбира се, ще бъде едно клане @ IsraelNationalTV Ако тези престъпления: те никога не са били: призната: отречени: или ренегати, осъдени от еврейските общности? След това, тези престъпления: те все още са: днес отново от всички лайна на Овадия: Kakam Илюминатите на МВФ: сеньораж банкови ..

защото днес е лесно да се направи тази мръсна работа (за да се отцеди човешка кръв), използвайки сатанисти! Ето защо Бог никога не може да отговори на вашите молитви .. Въпреки това: ако те имат стомаха: за да отидете на по дяволите: със Сатаната? и за това няколко нещастни години: на тези земния живот? помощта на американските: сатанисти еврейски лоби: 666 и 322? обаче, не е нещо, което няма да продължи вечно! тихо момче!

Аз съм дошъл при тебе? но, духът ми е преминал, убивайки хиляди сатанисти: първо! тихо .. цар знае как да: като защита на нейните поданици!Вие сте забелязали как демоните:: Джошуа [23.11] traslator Google: е отменен: произволно: моят подход (3 ° WW ядрена)? [Християнската кръв] исторически ПРИЛОЖЕНИЕ. Преамбюла. Откровенията на: Неофит: все още са достоверни?

1 °: исторически списък на мнозина: убийства: че ритуал цели: винаги ангажименти: евреите в миналото: в продължение на векове: в това: по-специално: ясно: признания:: евреите:: този: убийство, и: това ритуал: цел: че са докладвани в автентичен процеси. II. Списък исторически: някои: убийства:: християните: ангажименти: от: евреи за ритуални цели:]: преди векове. Много: списъци: на този убийства:

** 1255. А Линкълн (Bolland. vol.6July, p.494) Хю детето, откраднати от евреите се хранят до деня на жертвата. Много: евреи са съгласни, от различни части на Англия и го разпнаха. [Християнска кръв] Забележително е да се разгледа, като например: същите изповеди и откровения са били: от: евреи, дори и след много, много: векове и в страни: далеч: в Тренто, Молдова, Швейцария: в: векове XIV и XVIII,

от: Monumenta на Pertz historiae Germanicae. Но, тъй като досега, използването евреин: до: използване на християнската кръв, за ритуални цели: тя е древна и постоянно: в: векове минали. Но ние сега дойде век: до момента ... ЗСК. ЗСК. Giosué [23.11] ние всички сте синове на Адам и Ной?Така че, защо: равин Овадия Йосиф: т.е. фарисеите: може да се каже, че: Християните са животни в човешка форма?

Какво се крие под всичко това? evitente е: еврейски лоби: 666 от 322: МВФ: те откраднали от символите на юдаизма и християнството! излиза срещу сатанисти? Това е като да вървиш срещу себе си! Въпреки това, и ако тази история: ужасно: от Талмуда: повече: над 3000 години, датиращи назад към корените на еврейската религия, веднага бе корумпиран, защото: на отстъплението за перорално тракции:

които след това бяха включени в Талмуда? Въпреки това, ние не трябва да се страхуват от истината и ние не трябва да се страхуват да ампутират рак: на първо място, че е смъртта на цялото тяло. защото Луциферианска: Grove: култ: т.е. Нова кула Бабел: NWO. Giosué [23,11] @ IsraelNationalTV - Обърнете голямо внимание, за живота си, да възлюбиш Господа твоя Бог [12] Ето защо, ако отстъпничество (Талмуда: фарисеите) ..

[13] и след това, вие знаете .. ще бъде загина и ще изчезнат (3 ° ядрени WW): от тази добра земя, която Господ, твоят Бог ти е дал .- отговор goddammit!говори зле на Израел? (Дори ако това е мерзост, масонски основана от сатанисти на МВФ: .. дори, ако това е като всички други фалшиви демокрации: на банковата сеньораж): за един християнин? е като прекъсване ръката му!

Как е юдаизма религиозно движение? много! Така че, защо това мразя абсурдно: синагогата на Сатана (Илюминатите фарисеите): срещу християни от самото начало? Ще да се очаква, Това е приключило: 3-ти WW ядрена? Но това е точно проблемът: "дали ще има: 3 ° след WW: ядрена" Държавата Израел "

5 [християнска кръв] ** 1261. Pfortzeim заповяда (Април Bolland vol.2 ° 838.): Едно момиче от седем години, удушено и удавено след това обезкървени.
** 1283. В Майнц (Baronius 61: Acta Colmar Паметник XVII, 210) дете, продаван от сестра си: евреите и ще ги убие.
** 1285. В Монако (Raderus Бавария: светите Volume 2 °, p.331: Monum XVII, 415) дете кърви до смърт. Неговата кръв се използва: лек за евреите. Хора изгарят къщата, където евреите са убежище. ** 1286. В Oberwesel на река Рейн (2 ° Bolland, об Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, № 18) Вернер, едно момче на 14 години мъченик: в продължение на три дни, с повтарящи се разрези.
** 1287. В Берн (2 Bolland, том април) Родолфо момче застрелян в Пасхата:

6 [християнска кръв] ** 1292. В Колмар (Ann. Хм. Il, 30) дете, както е посочено по-горе. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658), жертва дете: затова изпратен: евреите Brunn, двама евреи бяха наказани други, с изключение на такса. ** 1294. В Берн (Ann. Hum II, 32) уби друго дете.
** 1202. A Remken: (Ann. Hum II, 3G). ** 1303. На Weissensee в Тюрингия (Baron 64) Конрад учен, син на войник обезкървено до смърт, гравирани с вените. ** 1345. В Монако (Rader 351) Благословен Errico: жестоко убити. ** 1401. Diessenhofen Вюртенберг. (История на Алберт Б. Саймън Habiki. Bolland Vol 2 април) малко момченце на четири години, закупени в продължение на три флорина, и е пролял кръвта от евреите.

7 [християнска кръв] ** 1407. Ето още едно дете уби: откъде на бунт: популярен и изгонването на евреите (пак там). ** 1410. [В Баден-Вюртенберг (Baronius трета) се ловуват евреи за престъпления срещу: християнски деца.** 1429. Rovensbourg (Baronius 3-та: Bolland .. 3-та об 978 на април) Луис фон Bruck християнско момче е жертва от евреите, а той ги има на трапезата, е Петдесетница: тялото му е намерено и почитан и от християни: * * 1454. в Кастилия (Саймън Habiki CIT) детето е разкъсан на парчета: сърцето му и се готвят за храна. За тази и други подобни престъпления, тогава евреите са изгонени от Испания през 1459.

8 [кръв] ** 1457. В Торино (пак там) е евреин уловил момента е: да убие дете.** 1462. В Inspruck (Bolland. 3-та об юли 462.) Благословения: Деца, родени от Андрю Rinn, е убит: 9 юли от евреите, че те събират кръвта. ** 1475. В Тренто, известен мъченик, Б. Симончини, на които са налице, първоначалният процес. От тези процеси, изглежда, че евреите на Трент, виновни за ритуалното убийство на Б. Симончини, тя разкри много десетки: те и техните съ-религиозни: ангажирани, за същата цел: ритуал, в Тирол, Ломбардия, Венето, Италия и другаде в Германия, Полша и др. и така нататък.

9 [християнска кръв] ** 1480. В Тревизо (Baronius стр. 569) е извършил престъпление, подобно на предишните Трент.
** 1480. В Мота във Венеция (Bolland. об 2 април), детето е жертва на Разпети петък.
** 1486. В Регенсбург (Rader 3 ° 174) шест деца - жертви на евреите ....
** 1490. А гвардия в Толедо (3 април Bolland 1) дете разпнат.
** 1494. Tyrman в Унгария (осемстотин тридесет и осем Bolland 2 април) дете откраднати и обезкървени.

10 [кръв] ** 1503. А Waltkirch в Елзас (Bolland. об 2-ри април, 830): дете на четири години, продадена от баща си на евреите, в продължение на десет гулдена, с разбирането, че той се беше върнал жив, след като е обезкървена. Но евреите убиха го кървене.
** 1505. А Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​л) са подобни.
** 1520. А Tyrnau и Biring (Bolland. том 2-ри април, 839), след което евреите, изгонени от Унгария.
** 1540. Sappenfeld в Бавария (2,331 Rader, 3, 179), Майкъл. Четири години, измъчвани в продължение на три дни.

11 [християнска кръв] ** 1547. Рейв в Полша (Simon Habiki цитирани син на шивач от две жертва евреи.
** 1569. А Witów в Полша (пак там) Йоан от две години, които се продават в продължение на две марки на Джеймс Leizyka евреин. и жестоко убити. И други подобни факти, които са се случили Bielke и другаде. ** 1574. А Punia: Литва (пак там) Елизабет на убит евреин Йоахим Smierlowiez седем години, във вторник: първата Цветница: кръвта му, събрани в един буркан.
** 1590. Szydlow (пак там) дете изчезна trovatone трупа Блед за разрези и пробиви.

12 [кръв] ** 1595. В Августин (пак там) дете, които се продават на евреите, да се оттече кръвта.
** 1597. В Sryalow (пак там) е убил дете. Поръсете с кръвта му новата еврейска синагога: да го освети.
** 1650. А Caaden (Tenziel, януари 1694), дете на пет години и половина: Матиас Tillich нарича: там е убит 11 март. Това включва и други подобни исторически събития, които се състояха в Steycrmarck Kärnten, Crain и др.
** 1655. Tunguch в Германия (Tentzel, юни 1693) убил дете.

13 [кръв] ** 1669. В Мец (процес: Париж 1670: Фелер, вестник, 1788 г., 2-ри четиристотин двайсет и осем) три години на едно дете, откраднати от евреин, Рафаел Леви и жестоко убит. Неговият труп бе установено, ужасно обезобразени. Деецът е бил изгорен жив от присъдата на Европейския парламент: 16 юни, 1670 в Мец. Забележка: В процеса, който се превръща в 17 - 12 - 1401, за убийство, описано по-горе, евреин: обвинен призна, че на всеки седем години всички евреи в нужда: християнска кръв. Друг, разкри, че: християни убити: той трябва да бъде по-малко от тринадесет години: Една трета каза: че те са използвали кръвта си в Пасха, и че го е направил: суха част: да го намали на прах, и че, ако го използва за тяхното религиозни обреди: (Въпрос страница Juive 59, 60).

14 [християнска кръв] Забележително е да се разгледа, като например: същите изповеди и откровения са били направени от евреи, дори и след много векове и в страни, далеч: в Тренто, Молдова, Швейцария: в четиринадесетия и XVIII, в зависимост от дали вече сте го видели и ще видим. Много други факти, подобни на тези: вече може да събираме от други историци и особено от Monumenta historiae Germanicae Pertz. Но, тъй като, доколкото съобщава, просто: да се постави в точка: че използването евреин: използването на християнска кръв, за ритуални цели: тя е древна и постоянно през последните столетия. Но ние сега дойде век: до момента .......

5 [християнска кръв] ** 1261. Pfortzeim заповяда (Април Bolland vol.2 ° 838.): Едно момиче от седем години, удушено и удавено след това обезкървени.
** 1283. В Майнц (Baronius 61: Acta Colmar Паметник XVII, 210) дете, продаван от сестра си: евреите и ще ги убие.
** 1285. В Монако (Raderus Бавария: светите Volume 2 °, p.331: Monum XVII, 415) дете кърви до смърт. Неговата кръв се използва: лек за евреите. Хора изгарят къщата, където евреите са убежище. ** 1286. В Oberwesel на река Рейн (2 ° Bolland, об Aprle 697: Monum XVII, 77: Baronius 1287, № 18) Вернер, едно момче на 14 години мъченик: в продължение на три дни, с повтарящи се разрези.
** 1287. В Берн (2 Bolland, том април) Родолфо момче застрелян в Пасхата:

6 [християнска кръв] ** 1292. В Колмар (Ann. Хм. Il, 30) дете, както е посочено по-горе. ** 1293, A Crems (Monum. XI, 658), жертва дете: затова изпратен: евреите Brunn, двама евреи бяха наказани други, с изключение на такса. ** 1294. В Берн (Ann. Hum II, 32) уби друго дете.
** 1202. A Remken: (Ann. Hum II, 3G). ** 1303. На Weissensee в Тюрингия (Baron 64) Конрад учен, син на войник обезкървено до смърт, гравирани с вените. ** 1345. В Монако (Rader 351) Благословен Errico: жестоко убити. ** 1401. Diessenhofen Вюртенберг. (История на Алберт Б. Саймън Habiki. Bolland Vol 2 април) малко момченце на четири години, закупени в продължение на три флорина, и е пролял кръвта от евреите.


7 [християнска кръв] ** 1407. Ето още едно дете уби: откъде на бунт: популярен и изгонването на евреите (пак там). ** 1410. [В Баден-Вюртенберг (Baronius трета) се ловуват евреи за престъпления срещу: християнски деца.** 1429. Rovensbourg (Baronius 3-та: Bolland .. 3-та об 978 на април) Луис фон Bruck християнско момче е жертва от евреите, а той ги има на трапезата, е Петдесетница: тялото му е намерено и почитан и от християни: * * 1454. в Кастилия (Саймън Habiki CIT) детето е разкъсан на парчета: сърцето му и се готвят за храна. За тази и други подобни престъпления, тогава евреите са изгонени от Испания през 1459.

8 [кръв] ** 1457. В Торино (пак там) е евреин уловил момента е: да убие дете.** 1462. В Inspruck (Bolland. 3-та об юли 462.) Благословения: Деца, родени от Андрю Rinn, е убит: 9 юли от евреите, че те събират кръвта. ** 1475. В Тренто, известен мъченик, Б. Симончини, на които са налице, първоначалният процес. От тези процеси, изглежда, че евреите на Трент, виновни за ритуалното убийство на Б. Симончини, тя разкри много десетки: те и техните съ-религиозни: ангажирани, за същата цел: ритуал, в Тирол, Ломбардия, Венето, Италия и другаде в Германия, Полша и др. и така нататък.

9 [християнска кръв] ** 1480. В Тревизо (Baronius стр. 569) е извършил престъпление, подобно на предишните Трент.
** 1480. В Мота във Венеция (Bolland. об 2 април), детето е жертва на Разпети петък.
** 1486. В Регенсбург (Rader 3 ° 174) шест деца - жертви на евреите ....
** 1490. А гвардия в Толедо (3 април Bolland 1) дете разпнат.
** 1494. Tyrman в Унгария (осемстотин тридесет и осем Bolland 2 април) дете откраднати и обезкървени.

10 [кръв] ** 1503. А Waltkirch в Елзас (Bolland. об 2-ри април, 830): дете на четири години, продадена от баща си на евреите, в продължение на десет гулдена, с разбирането, че той се беше върнал жив, след като е обезкървена. Но евреите убиха го кървене.
** 1505. А Budweys (EFEL Scriptores, I38 ​​л) са подобни.
** 1520. А Tyrnau и Biring (Bolland. том 2-ри април, 839), след което евреите, изгонени от Унгария.
** 1540. Sappenfeld в Бавария (2,331 Rader, 3, 179), Майкъл. Четири години, измъчвани в продължение на три дни.

11 [християнска кръв] ** 1547. Рейв в Полша (Simon Habiki цитирани син на шивач от две жертва евреи.
** 1569. А Witów в Полша (пак там) Йоан от две години, които се продават в продължение на две марки на Джеймс Leizyka евреин. и жестоко убити. И други подобни факти, които са се случили Bielke и другаде. ** 1574. А Punia: Литва (пак там) Елизабет на убит евреин Йоахим Smierlowiez седем години, във вторник: първата Цветница: кръвта му, събрани в един буркан.
** 1590. Szydlow (пак там) дете изчезна trovatone трупа Блед за разрези и пробиви.

12 [кръв] ** 1595. В Августин (пак там) дете, които се продават на евреите, да се оттече кръвта.
** 1597. В Sryalow (пак там) е убил дете. Поръсете с кръвта му новата еврейска синагога: да го освети.
** 1650. А Caaden (Tenziel, януари 1694), дете на пет години и половина: Матиас Tillich нарича: там е убит 11 март. Това включва и други подобни исторически събития, които се състояха в Steycrmarck Kärnten, Crain и др.
** 1655. Tunguch в Германия (Tentzel, юни 1693) убил дете.

13 [кръв] ** 1669. В Мец (процес: Париж 1670: Фелер, вестник, 1788 г., 2-ри четиристотин двайсет и осем) три години на едно дете, откраднати от евреин, Рафаел Леви и жестоко убит. Неговият труп бе установено, ужасно обезобразени. Деецът е бил изгорен жив от присъдата на Европейския парламент: 16 юни, 1670 в Мец. Забележка: В процеса, който се превръща в 17 - 12 - 1401, за убийство, описано по-горе, евреин: обвинен призна, че на всеки седем години всички евреи в нужда: християнска кръв. Друг, разкри, че: християни убити: той трябва да бъде по-малко от тринадесет години: Една трета каза: че те са използвали кръвта си в Пасха, и че го е направил: суха част: да го намали на прах, и че, ако го използва за тяхното религиозни обреди: (Въпрос страница Juive 59, 60).

13 [християнска кръв] Забележително е да се разгледа, като например: същите изповеди и откровения са били направени от евреи, дори и след много векове и в страни, далеч: в Тренто, Молдова, Швейцария: в четиринадесетия и XVIII, в зависимост от дали вече сте го видели и ще видим. Много други факти, подобни на тези: вече може да събираме от други историци и особено от Monumenta historiae Germanicae Pertz. Но, тъй като, доколкото съобщава, просто: да се постави в точка: че използването евреин: използването на християнска кръв, за ритуални цели: тя е древна и постоянно през последните столетия. Но ние сега дойде век: до момента .......