Jeesuksen nimessä, syntynyt Betlehemissä

Minun ei tarvitse kirjoittaa hyvin, koska en voi puhua yliluonnollista ja jumalallista: tila, kaikki koko ihmisrodun .. [Lorenzojhwh Israelin kuningas! lorenzoAllah: king Palestiina: unius REI: Kaiken maailman!] 666 Yhdysvaltain Nato IMF; tehdä ihmisoikeudet, vain Syyriaa vastaan! eli vain yhdellä tavalla: for tuhota Israel, ja tuki: kauhu salafis: Al Qaidan islamilaisen sharia natsismin: tuhota ihmiskunnan: kanssa: osasyyllinen satanisti 666 IMF: globalistisen Yritykset, vapaamuurarius JabullON: With Their: satanAllah, [mutta , jossa on ihmisoikeudet, tulee: Saudi imperialismia Empire: for Tapa 300 Christian marttyyrien joka päivä? ne säätänyt meidän tuhoa! Siksi on välttämätöntä, että tuhota ne kaikki!] Meitä Palestiinassa: emme taistele vastaan: palestiinalaiset! mutta me taistelemme vastaan: Sharian saatanallinen terroristeja natseja, ja vastaan: heidän liittolaistensa IMF EKP FED NWO 666, 322: kaikki vapaamuurarien salaisten voimien! Joten, taistelemme satanistit, tallenna koko ihmiskunnan: alkaen hirviöitä!
[Riittää! STOP! olla rikoskumppaneita Saatanan 666 IMF ulos: Babyloniasta, Juutalainen! meillä ei ole kiinnostusta kulttuuriperinnön Saatanan, New World Order, kasannut riveissä] Jesaja 40:1-11. "Comfort, lohduttaa minun kansani, sanoo teidän Jumalanne." 2. "Puhu hellästi Jerusalemiin, ja huutavat: että: aika sota on ohi, että: hänen vääryyttä on armahdettu, koska: se on saanut Herran käsi: kahdesti: kaikki hänen syntinsä." 3. Ääni kuuluu (unius REI), jossa hän huutaa autiomaassa: "Valmista Herralle tie, tee arolle polut meidän Jumalallemme. 4. Jokaisen laaksot korotettakoon: ja: kaikki vuoret ja kukkulat: tehty pieni, karkea paikat korjattava: ja karkea paikkoja tasoittaa. 5. Sitten Herran kunnia on ilmestyvä, ja kaikki liha saa sen nähdä yhdessä, sillä Herran suu on puhunut. "
[Riittää! STOP! olla rikoskumppaneita Saatanan 666 IMF ulos: Babyloniasta, Juutalainen! meillä ei ole kiinnostusta kulttuuriperinnön Saatanan, New World Order, kasannut: riveissä] 6. Ääni sanoo, "Cry!" Ja hän vastasi: "Mitä minä itkeä?". "Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki goodliness sen on kuin kukka kenttään. 8. Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta sana meidän Jumalamme pysyy iankaikkisesti.". 9. Voi Zion, te jotka ilosanoman tuoja, päästä korkealle vuorelle, Jerusalem, sinä, joka ilosanoman tuoja: nosta äänesi voimalla! Korota ääntäsi, älä huoli! Niistä "Juudan kaupungeista," Katso, teidän Jumalanne. " 10. Katso, Herra, Herra tulee voimin, ja: hänen kätensä hallitsee häntä. Katso, hänen palkkansa: se on hänen, ja hänen palkkansa hänen edessään. 11. Hän kaitsee: laumaansa kuin paimen, kokoaa karitsat hänen käsivarteensa ja kuljettaa niitä: hänen rinnassaan, ja opas: kanssa: lempeydellä ja hoito, lampaat, joilla: on pieni.
[Mitä ulkomaalaisten he sanovat? samoja asioita, että he tuntevat: sanovat aikana Seance ..] .. En pidä Rothschild: 666 FMI: 322 NWO, ja kaikki hänen salaisten voimien: yhteiskunnissa (kansakunnat) vapaamuurarien (okkultismin valtuudet: tehdä vain yhden satanismi) projekti: ulkomaalaisten sieppauksia, Bildenberg, jne. .. että hän halusi tehdä, Israelin valtio, vaan pakottivat hänet olemaan: in reikään kusipää, koska 1. kaikki juutalaiset (kaikki hänen pääasiallinen rikoskumppaninsa) he eivät tarvitse: voivat palata, kaikki Israelissa, ja tehdä osoitteessa lopettaa: valtakuntansa Saatanan kukko: vastaan: koko maailma, ja älä orjia kaikki kansat (mikro -chip): että raiskaus kaikki kansat: stä: pankkitoiminta rahanlyöntimaksuja! Rothschild on epätoivoinen tarve: tehdä: World War III, synnyttää lopulta vallan Saatanan päällä maan: niin ilmeinen! mutta otan minulle: kaikki Saudi aavikon: ja Egyptin: josta minun täytyy, tai, hyvä, että tai kantapään kautta!
Juutalainen: Edith Stein: (vs): 666 Nazi IMF FED! hän: ei: sanoi sisarensa (toinen eristynyt nunna): aiomme kuolla Jeesus ", ei, mutta sanoi," aiomme kuolla kansamme ", koska tätä liittoa, kaikkien yhteisön jewish kanssa IMF 666 (eli vapaamuurarien systeemi: 322), on jotakin, joka on pahempaa: satanismi: sama on todellisuudessa sodanjulistus, ja se on teko tuhoaminen vastaan: kaikki kansat! mutta profeetta sanoi, " poistetaan oman liiton kuoleman kanssa! "@ Israel - joskus epäonnistua: tai menettää tavoite?.: Se on paras tapa voittaa rauha! Että etu Ajattale tehdä tulla jättiläinen Goljatin Arabiliitto: Al Queda Salafis? Tosiasia: että :: Libyan terroristit ja Al Qaida ei ole sotilaspuku? se ei tarkoita, että Syyria ei ollut hyökätty: Kuitenkin: Israel, Nato CIA Arabiliiton sitten Iranin on auttaa Syyriaa: nyt.
→ Israel - miten? haluat tehdä: David, vaikka Arabiliiton, täytyy tehdä: "Goliath"?, ja jos, vaan teet Samson, kun Arabiliiton, he tekevät filistealaiset? niin, se ei ole Rothschild 666 322 NWO IMF nauraa yksin! sinut King: lorenzojhwh? ette ymmärrä mitään! minulle elämän juutalainen, on tärkeämpää kuin elämä kiinalainen! ja jos venäläiset ei olisi olemassa? voisit koskaan voi: pysäyttää: Kiinan armeija: yhäIslamistinen muodostelmia ulkopuolella: soluttautunut, otti kenttäsäätöratkaisuja vallankumouksen ja sodan vastaan: Assadin hallintoa. Kierre, ja paljon enemmän: mitä tapahtui Libyassa vuonna 2011 (muun muassa vuonna Nusra monia Libyan jihadistit), joka jäähdytetään innostusta Israelin ja lännen .. Useimmissa taipumaton tässä vaiheessa näyttää eurooppalaisille, että ensi maanantaina esittää YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon kirjeen pyytäen, että "vastuussa joukkomurhista Syyriassa" on saatettava kansainvälisen rikostuomioistuimen Haagissa. Kirjeen on allekirjoittanut 53 jäsentä Yhdistyneiden Kansakuntien lähes kaikki nämä Euroopassa, monissa Aasian ja neljä Afrikkalainen maissa. - VASTAUS - SO, ja niiden valittavat: jopa itselleen, kaikkien joukkojen Salafi Al-Qaidaan. Arabiliiton, että Nato CIA, on johtanut Syyriassa on tehdä joukkomurhat, vastaan, ihmiset syytön: jotka olivat neutraaleja, konfliktin, tai jotka: voittaa vain nähdä joukkomurhat, niitä jotka menettävät?
tosiasia: että: Libyan terroristit ja Al Qaida ei ole sotilaspuku? Tämä ei tarkoita, että Syyria ei ollut hyökätty: Kuitenkin: Israel, Nato CIA Arabiliiton sitten Iranin on auttaa Syyriaa: nyt. Islamistinen muodostelmia ulkopuolella: soluttautunut, otti kenttäsäätöratkaisuja vallankumouksen ja sodan vastaan: Assadin hallintoa. Kierre, ja paljon enemmän: mitä tapahtui Libyassa vuonna 2011 (muun muassa vuonna Nusra monia Libyan jihadistit), joka jäähdytetään innostusta Israelin ja lännen .. Useimmissa taipumaton tässä vaiheessa näyttää eurooppalaisille, että ensi maanantaina esittää YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon kirjeen pyytäen, että "vastuussa joukkomurhista Syyriassa" on saatettava kansainvälisen rikostuomioistuimen Haagissa. Kirjeen on allekirjoittanut 53 jäsentä Yhdistyneiden Kansakuntien lähes kaikki nämä Euroopassa, monissa Aasian ja neljä Afrikkalainen maissa. - VASTAUS - SO, ja niiden valittavat: jopa itselleen, kaikkien joukkojen Salafi Al-Qaidaan. Arabiliiton, että Nato CIA, on johtanut Syyriassa on tehdä joukkomurhat, vastaan, ihmiset syytön: jotka olivat neutraaleja, konfliktin, tai jotka: voittaa vain nähdä joukkomurhat, niitä jotka menettävät?
ammiraglio61. wordpres] [intopic. se] [] Al Queda, CIA Nato Mossad SALAFIS [] Mossadin agentit: kolme yksikköä al-Qaidan, jotka ovat hyökänneet leirin Yarmouk. Mossadin agentit kolme yksikköä al-Qaidan, jotka ovat hyökänneet leirin Yarmouk taistelu raivosi joulukuun 9 palestiinalaisten pakolaisleirissä Yarmouk (etelään Damaskos) paljasti uusia liittoutumia. Strategisena tavoitteena oli harjoittaa palestiinalaisten sota Syyriassa, liikkeelle on lahkolainen pohjalta (enimmäkseen sunnien) vasten maallinen hallinto. Mutta muuten Libanonin vuonna 2007, jolloin palkkasoturit Fatahin al-Islam Habbo yritettiin saada palestiinalaisille Nahr al-Baredin Hizbollahia vastaan, pakolaiset eivät saa manipuloida. Elements Hamasin Khaled Meshaal puolesta, he päästävät taistelijoista Front-Nusra (Levantinmerellä haara al-Qaida) kentällä, jossa he ottivat erityisesti miesten PFLP (nationalistit ja marxilaiset).
 
JF Kennedy murhattiin, koska hän painetut setelit (Executive Order 11110), puolesta ihmisiä. Hänen seuraajansa vapaamuurari: (damn, helvettiin) hänen ensimmäinen teko hallituksen peruutti rahaa ihmisten - vailla rahanlyöntimaksuja pankki: Saatana, markkinoilta. ironiaa: kutsutaan kuvernööri palvelija Rothschild hänen EKP, IMF, FED, koska sen teho on suurempi kuin valtion päämies. Abu Antar on kommentoinut 11 tuntia sitten: "Syö roskapostin posted itse!" - Vastaus-jos halusi loukata minua? tämä on vain ongelma sinun ja Pyhän Hengen, en pidä kovin, olen aina mieluummin uskoa, kaikille: että: ihmiset sanovat, minulle! koska en voi ajaa vaaraa vahingoittaa viaton ihminen! kun kaikki voimani on liian valtava, koska joku voi olla niin naiivi kuin valehdella minulle .. Tee itsellesi ja perheellesi palvelus ... Älä lankea sheeple Pit .. Sammuta televisio! Ohita TV Media. Tutkivat 911
1_2. [Riemuvoitto Saatana: IMF fariseukset] logiikka fariseusten on lähes valmis nyt, sen tunkeutuminen, liian: invasiivinen kaikki: toimielimissä, raha, poliittinen ja uskonnollinen ... [Lo, New World Order, 666, ja rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta: on: kaikki väärät hallitukset vapaamuurarien] kautta kartesiolaisen lentokoneita johdonmukainen, voit poimia, kaikki tiedot: 1. Bildenberg, jne.. 2. private banking system: kansainvälinen: FED EKP SPA: monikansalliset yritykset, 3. Satanistit 4. ulkomaalaisten, 5. Juutalainen aulat: kaikki monopolit, 6. muut rakenteet UMJ kuten EU, Nato CIA .. Sitten teille: itse, voit käsitellä tiiviissä päällekkäisiä: koko, eli kaikki organisaation näitä rakenteita, jotta saadaan: yhtenäinen kokonaisuus: koska kolmiulotteinen kuva: mitä voidaan saavuttaa IMF on fariseusten .. Joten mikä on logiikka (että: se voi olla mahdollista)?
2_2. [Riemuvoitto Saatana: IMF fariseukset] vain tämä: voit arvata mikä voisi olla: puuttuvia paloja palapeli, vain tällä tavalla, sinun tulee ymmärtää, mikä on logiikka IMF-NWO, Bush ja Rothschild voi ennustaa: no sivilisaatio, juutalaisten-kristittyjen, islam, koskaan, kansallinen identiteetti!: tulemme kaikki hävitetään kokeneimpia bondage yliluonnollisia ja teknologisen, että: rikkoa kaikki toivo eikä vastus on mahdollista! Tämän 3 ° WW ydinvoima: me taistelemme: yksi vastaan: muut, tietämätön, on uhka. jotta valtakunta 666 IMF: saatanan synagoogasta, mikro-siru, joka on jo: liian monta: ja: sen rakenteet ja instituutiot .. että: vain Saatana palvotaan ainoa Jumala tällä planeetalla! Loppujen: kaikki rakenteet NWO ovat näkymättömiä ihmisille! Näin uhkaa ei voida havaita
tietysti myös Obama ja kaikki poliitikot ja kaikki vapaamuurarit, ne kaikki ansaitsevat, on: surmattava korkea: pettämistä! koska he ovat olevinaan: sen äänestäjät (kaikkien kansojen, kaikkien väärien: demokratioiden Vapaamuurareiden pankin seigniorage) on todellista valtaa, mutta todellisuudessa, tarjoilija Rothschild: 666 IMF, ja tarjoilija: Bush 322 NWO ? heillä on enemmän valtaa: presidentin Yhdysvallat!, tästä näkökulmasta, kukaan ei ole hölmö ja Saudi-Arabian kuningas, jonka hän on tehnyt: itsensä liittolaisten amerikkalaiset! koska on olemassa: ei: amerikkalaiset, kristityt, nukke poliitikkoja, instituutiot, uskonnot, jne. .. mutta poliittisesti olemassa, vain muuraus ja IMF! Israel tuhotaan: tietenkin: ja sinun olisi paljon parempi, sinulle! jos et olisi koskaan syntynytkään! Tämä on pimeyden!
[Asialistalla Talmud IMF 666] tietysti joukossa ulkomaalaisten, kuten muun satanistit, myös olemassa loikkaukset, (koska mikään lentävä lautanen, voisi koskaan olla: siepata: meidän taistelijoita, ilman, osasyyllinen ulkomaalainen) , vaikka nämä loikkaukset: ne ovat 1%? kuitenkin kaikki rikoksentekijät aina rangaistaan: kuolemaan, mutta tämä ilmiö ei pidä aliarvioida, minkä vuoksi monet naiset satanisti, on lävistetty, ecc .. , Ja altistuvat keskellä pornografian enemmän äärimmäisiä, kun kaikki, ihmisluonto satanisti: valtaa, on hänen aikuisen vaiheessa: se on, tuleentumisvaiheessa, siis niiden maturiteetti spicologica, monet haluavat kuolema: väärinkäyttö raiskauksista ja orjuuttamista, että elämä Jokainen satanisti institutionaalisten, merkitsee, että on elämää: kauhun ja: pahan yhteensä.
vastaan: Yhdysvaltain presidentti, on 34 tasoa yksityisyyden: n.: projektin ulkomaalaisten (tämä todettiin), niin on olemassa myös 34 hierarkkista tasoa: in pyramidi teho: REAL, eli sama etäisyys institutionaalisia, että on, välillä, pormestari kaupungin 3000 asukasta, jotta Obama? on myös, samalla etäisyydellä, että on olemassa: Obama: on: Rothschild IMF 666! Joten, jos Obama haluaa tietää mitä tapahtuu: USA? Obama on on lukenut minun artikkeleita! poiché, per il Presidente USA esistono 34 livelli di segretezza: n., il Progetto alieni (questo è Stato dichiarato), Allora, esistono, Anche, 34 livelli gerarchici: Nella Piramide del Potere: REALE, cioè, la stessa distanza istituzionale, che , esiste dal Sindaco di un Comune di 3000: abitanti ad Obama? E: Anche, la stessa distanza che esiste: da Obama: Rothschild 666 FMI! Così SE Obama vuole Sapere quello sta succedendo? Lui deve leggere i Miei articoli! [Mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
Minä kastan laittomaan tilassa: Saudi-Arabian kuningas] Voin kastan teitä: todella, todella, vaikka laittomat] Re Saudi Arabia - jos et tullut kristitty, vaikka vain muodollisesti? joukkomurha kaikkien kristittyjen kaikissa muslimimaissa, voisi olla estää! Näin perusoikeuksia voidaan turvata, ja syyt aggressio, joka, 666, 322 satanistit fariseukset IMF FED EKP nostaa sinua vastaan, tulee perua, että ne nousevat! Siksi, olet ainoa muslimi maailmassa on, minulle luvan tulla kristityksi! Ehkä tällä tavalla, sinun siirtää, tässä tilassa: Jumalan viha vastaan ​​rikoksia kuin 1400 vuotta! niin että useimmat teidän arvokasta omaisuutta (henkisyys, identiteetti, kulttuuri) voidaan tallentaa [poistetaan shariaa Horror]
666 Pappi kannibaali: 322 synnek1 Voodoo CIA, ulkomaalaisten sieppauksia, IMF FED EKP - Anteeksi, tiedän, että hän työskentelee murhaaja! työsi ei voida parantaa, koska se on aina paska työpaikka! Itse, pankki, löytää: on aina julmin lainanantaja, että aikoo tilata: sen kiinnitys! siellä on aina joku, joka on valmis tekemään työtä hain .. mutta hyvä hänelle, se olisi ollut parempi, jos hän olisi koskaan syntynytkään! @ 666 Rothschild, vapaamuurarius, 322 Bush, IMF FED EKP: kaikki poliitikot: hiljainen rikoskumppaneita: of rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta: hävittämisestä maallisen kristillisen sivilisaation! - Olet rikkoneet: mikä tahansa vala! Vain siksi, niin paha, luulit, että Jumalan käsi, hän ei ole sopiva sinulle! ei sovi rangaistus! mutta oikeasti, tämä osoitti omassa sydämessäsi, "olet rikollinen, tullaan jo merkitty tuhoa!" @ Saudi-Arabian kuningas - et usko voit pelastaa jotain islamin, ilman minua! alkaen, 1. minun viha unius REI, 2. my universaali ministeriö: on: 3. olla ministeriö: in ikuinen Jumalan valtakunnassa, niin, satanistit, niiden ulkomaalaisten, demonit, kaikki viholliseni: Sharia IMF Talmud, he eivät voi peruuttaa tai lopettaa toimintaa millään tavalla! Siksi, se on paheksuttavaa, tukahduttaminen ruumiini! Itse ei voi tuhota, kautta, korruptio, joku, joka on kuollut! Sitten, siksi, minulle, hupi alkaa, koska en ole pelkää haasteita .. Olen ohjelmoinut Jumala aina voittaa!
suhde: USA on: molemmat ystävien kanssa: että: vihollisen kanssa on sama! vain strategia on erilainen! Israel ja koko ihmiskunta hitaasti korvataan hirviöitä, joiltakin osin, tämä muutos vaikuttaa meihin kaikkiin, hitaasti, päivä päivältä, minkä vuoksi hallitus ei: hän tuomitsi rikos valtion: Syyskuu 11! jne.. Tässä syy: vapaamuurarien aulassa ovat korvanneet valtion toimielimiin .. tilassa, erittäin tehokas, koska Kabbalan tiedettä helvetin. google youtube, kirjaa jokaisen viestin tämän sivun, ja useat raportit lähetetään eri hallintoelimiä, toiminnan seurataan satanistit, voit lyödä niitä kautta, evankeliumin! Tässä yhteydessä on naurettavaa pelkää kuolla! , Koska evankeliumi sanoo, on jotain äärettömän: pahin kuolema, eli ei helvetti! Olen "Unius REI, kauhu on edessäni: ja helvetti seurasi minua, niellä kaikki rikollisia, heidän jokaisen luu murtuu, minun, suulle helvetin!
[Talmud Kabbala asialistalla] on palvontaa Baalin jumalien Marduk pöllö, on huippusalainen projekti, jossa kansalaisyhteiskunnan ja toimielinten Yhdysvaltain hallitus ei enää ole pääsyä! USA ei voi tallentaa! jonakin päivänä tuhotaan jättiläinen asteroidi ... on tärkeää olla aseistettuja, ja tee: valmistautua: bunkkerit, Maanalaiset bunkkerit, mahdollisesti myös pienessä maassa kaupunki. @ IMF FED EKP 666 322 vapaamuurariuden satanistit, ulkomaalaisten sieppauksia: ovat, tuhota Israel - toiminta satanistit on peili: se on, on verrattavissa toimintaa ulkomaalaisten tavoitteena NWO on korvata ihmiskunnan kanssa hirviöitä! .... Koska jumalattomuuden fariseusten 666 IMF FED EKP (DESERVE: DEATH!), Israel on kadonnut, ja hänen kanssaan oli kadonnut vapaus ja ihmisoikeudet kaikille ihmiskunnan: kaikki on menetetty: mutta toivo ei ole: kuollut, Olen teidän viimeinen toivo. [Mutta älä hermostu! Jumala on aina hallinnassa, ja se on aina parasta politiikkaa elämään!]
[Kunnes todellinen, rauhallinen, Jumalan palvelijat, ja Jumalan pojat ei vähene? Alien Invasion olisi koskaan mahdollista! ] Muukalaiset ole, kammottava paska, miksi ne ovat erilaisia, mutta ne ovat inhottavia ja kammottava, sillä, kuten satanistit, ne tulevat helvetistä, katso, koska: 322 NWO, Bush ja 666 IMF: EKP FED, Rothschil , imperialismi sharia kauhu, he inhottava: paskaa! koska he ovat tehneet itsensä Jumalan vihollisia!
FED EKP uusia Babylon torni, fariseukset ja saatanan synagoogasta, maapallon ulkopuolista älyä on demoninen Kabbalah asialistalla: Talmud IMF 666, sieppaukset ulkomaalaisten pankkien rahanlyöntimaksuja, vapaamuurari Conspiracy: mikrosiru, NWO 322, pöllö jumalat Baal Marduk Halloween, Cannibal kauhu: ihmisen uhrata: alttarilla: Saatana: homo .. -VASTAUS-- ovat yliluonnollinen ilmiö taikaa musta VOODOO, tiedä tarkkaa ajankohtaa fariseukset kakam, ovat kautta mustaa magiaa on tarjoutunut demoneja mahdollisuutta ottaa kehon biologisesti muutettu: ja koska on yhdeksän kuorot enkelten : niin myös ulkomaalaisten on kuuluttava yhdeksän suuren kantoja. mutta ulkomaalaisten ei ole valtaa vastaan ​​Jumalan lapsia, koska ei demoni voi tuoda: itse, lähellä minua! [Mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
"Pöytäkirjat vanhimmat: Siionin" [Jeesuksen nimessä Betlehemissä] vähennyslaskua: raha suvereniteetin: kansa?, Tarkoittaa riistää ihmisiä, jopa historiallisen muistin, koska: vapaamuurareiden järjestelmää pankin rahanlyöntimaksuja: absoluuttinen valta okkultismin, esoteerinen matriisi, samoin kuin taloudelliset .. siis ihmisiä, jotka eivät ole varustettu superior henkisyys, ei tunnista uhka: Tämä satanismi, joten selvää! Sama Juutalaiset eivät ole tietoisia tästä uhasta, joka on heidät tuomittiin myös kansanmurhaa! Siksi, kuten 200000 ihmisuhreja alttarilla Saatana, tehdään: länsimaissa vuosittain, niin että sisempi tiedekuntien, ja: hengellinen ihminen: olla sokeita! lakko kuolemaan, koska sokea mies? se on hyvin helppoa! [mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
"Pöytäkirjat vanhimmat: Siionin" [Jeesuksen nimessä Betlehemissä] Itse juutalaiset olisi tuhonnut: ne mekanismit, jotka liian usein ovat johtaneet holokaustin, mutta sen sijaan, tietämättään, he ovat menossa kaipaamaan myös, Israelin valtion, tällä kertaa vain osasyyllinen: Naton ja CIA, että: voimistaa on kuin jättiläinen Goljat, imperialismi Salafi: Saudi täysin tietämättömänä 300 viattomien kristittyjen marttyyrien, että tämä imperiumi tuottaa päivittäin , ja kuolee sharia! Rothschild, fariseus rabbi saatanallinen KAKAM, IMF?, Hän tietää kaiken! tällä tavoin, sillä ei ole väliä, jos "vanhempain pöytäkirjoihin: Siionin" on väärennös. Koska, kuvailee kaiken, mitä tapahtuu, ja että rakennetaan: ajoissa, ja dramaattisesti, jopa nykypäivään. [Mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19 0.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
Lorenzojhwh unius REI on kommentoinut "vanhempain pöytäkirjoihin: Siionin" [Jeesuksen nimessä Betlehemissä] niin, antisemitismi ei mene pois vasta, ei katoa, pankki seigniorage, ja kunnes kaikki juutalaiset eivät : ja he tulevat takaisin omassa maassa: sopivat ja kunnolliset! "Pöytäkirjat vanhimmat: Siionin" oli käsissä keisarinna: Jo ennen ammutaan aikana bolsevikkivallankumouksen, joten läpi hänen marttyyrikuoleman, hän halusi näyttää maailmalle, että jopa kommunismi: kuten Ranskan vallankumouksen , ovat keksintö fariseusten ja vapaamuurarien: käyttöön: tuhota kristillisen kulttuurin ja alistaa: orjuutta, koko ihmiskunta! Mutta: mitä fariseukset Illuminati IMF, 666, he tekevät?, Älä: on: vain: luominen valtakunnan okkultismin, mutta se on Subversionin monoteismin kautta Satanismi!
[Nimessä Jeesuksen Betlehemissä] fariseukset Neturei Karta, valaisee Lucifer 666 IMF, he tietävät hyvin olla satanistit, tässä on syy: jos ei ole väkivaltainen protesti juutalaisen yhteisön vastaan: heidän rabbit voivat ei enää ole: marginaali toivoa: islam, Israel ja koko ihmiskunnan! tulee epätoivo on kaiken kaikkiaan ollut, epätoivo pian kaiken kaikkiaan, koska Saatana on kaiken kaikkiaan, kuten on jo rahansa (pankki seigniorage) on meidän taskuihin
 
Edith Stein: vastaan ​​IMF 666 [Jeesuksen nimeä Betlehemissä] jokainen juutalainen, hyvin prepartum, jota fariseukset, hän tietää: että: ei ole tulevaisuutta: kristinuskon (ja siksi ei ole tulevaisuutta, sillä yksikään uskonto) on tätä planeettaa, ja itse asiassa: heidän Antikristus voittaa! miksi: se on tosi Messias tulla: tappaa anti-kristus: henkilökohtaisesti, ja: kuten, tuloksena tehdä loppu: Tässä maailmassa paskaa: ja perisynti, koska: pahimmassa tapauksessa: se palautuu maalliseen paratiisi, jne. .. Sitten: tämän tarinan, välillä, Jeesus ja fariseukset Illuminati on tappava historia, kuten: välillä: Kain ja Abel, tässä on syy: se oli kovaa äiti Edith Stein: vastaan: tyttäret, jotka olivat tehneet valinnan: radikaalimpaa olla nunnia, mutta nero filosofiaan, Edith Stein halusi päästä tähän Clash: hyvän ja pahan välillä, yhtenä pääosan. [Mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
Edith Stein: vastaan ​​IMF 666 [Jeesuksen nimeä Betlehemissä], ja tämä on sanottava, ilman hänen marttyyrikuoleman?, Totuus tarina: että fariseukset ovat satanisti DO shaoh, olisi peitetty, jota rabbit fariseukset, jossa , niiden absoluuttinen teho: 400 vuotta, Ranskan vallankumouksen: Tähän mennessä monet perusarvot, ja inhimillisiksi, katosi, ja itse asiassa me ERA vapaamuurareiden satanismia ideologisia. Siksi se oli vuoksi niiden juutalaisuutta, eikä vuoksi kristillisen uskonnon, jossa Edith teki itsestään, Carmelite nunna .. hän halusi protestoida vastaan, rikollisuuden osallisuudesta: kaikki juutalaisen yhteisön, maailman hyväksi IMF rikoskumppanuuden saatanallinen, joka jatkuu edelleen, jopa itsensä vahingoittamisesta, koska silavaa on mitä se on valmis teurastettavaksi!
 
[Nimessä Jeesuksen Betlehemissä], tietenkään en tarkoita minimoimaan valtava vastuu katolisen kirkon, joka suosii fasismia koostumuksen rotuun lait: sen sijaan, että olisi ollut hyvin helppoa hänelle taistella! mutta tämä on tunnettu katolinen hierarkia: se on aina paskaa, 50%. Edith Stein: vastaan ​​IMF 666 [nimessä Jeesuksen Betlehemissä], mutta verilöyly 10000 pappeja ja nunnia, on estänyt paavi, tilaisuus esittää tuomion antamisesta: aginst natsi, minkä vuoksi, sionistit: kanssa kaikki valheet, rasismia ja vihaa, he ovat kelvollisia asukasta helvetti! sillä aina on niitä ensimmäisen rikoskumppaneita IMF, eli tämä kolikko on "ehtoollisen" Saatanan, annetaan kaikille kansoille, velkaa (pankki seigniorage) ja kulumista: koronmaksupäivänä, että: se ei voi olla maksettu, eli julkinen velka .. koska vääriä kirjanpito, joka: voi olla vapaa tekemään IMF (Kansainvälinen valuuttarahasto FED EKP on suvereniteetti, yllä: mikä tahansa kansainvälinen viranomainen), mitään poliittista strategiaa: se voi olla mahdollista, koska itse asiassa ne ovat fariseukset Enlightened: Neturei Karta, päättää kuka elää: ja kuka kuolla tällä planeetalla. [mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰ : Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
Edith Stein: vastaan ​​IMF 666 [nimessä Jeesuksen Betlehemissä] Tässä syy: Edith Stein (eli Teresa Benedicta Ristin, uskonnon, Wroclaw, 12. lokakuuta 1891) oli nero, suuri saksalainen filosofi, sanoi hänen sisarensa, joka oli myös eristynyt nunna: Kun Hitler halusi tehdä hänen kostaa: for, julkinen tuomitseminen natsismin, mistä Piispuuden: eli hollantilainen piispainkokouksen: Heinäkuu 20, 1942: hän luki kaikki kirkot maa julistus: vastaan: Nazi rasismia. Vastauksena 26. heinäkuuta Adolf Hitler määräsi pidätys muunnettujen juutalaisten (10000) (joka jopa sillä hetkellä oli säästynyt). Edith ja hänen sisarensa Rosa, hän myös muutettu, vangittiin ja kuljetettiin, keskittymän Auschwitz, missä ne kuoli: kaasu: 9. elokuuta 1942. sillä hän sanoi sisarelleen: "Annetaan elämämme kansamme," hän ei: sanoi, vaan: aiomme antaa elämämme kristinuskoa!
[Nimessä Jeesuksen Betlehemissä], tietenkään en pilata: minun kaksi lähimmät ystävät ja kaikki palaset paskaa niistä: eli 1. Benny Hinn, ja: 2. Benedictus XVI, mutta on pilalla niitä tulee marttyyrit pankin rahanlyöntimaksuja, ja kaikki että osa kirkon, joka on tehnyt: 640 excommunications: vastaan: vapaamuurarit! Tullaan, marttyyrit, jotka ovat kaikki uhreja: pankkijärjestelmän rahanlyöntimaksuja: 666, ja vapaamuurarien 322, fariseukset ja IMF, estää ja: estää heitä, jotka ovat rikollisia sekaantuneet .. pääsyä Jumalan valtakuntaan, koska vaientaa rikos pankin seigniorage, se ei ole vain: 1. rikos "high: maanpetos" vastaan ​​perustuslakia vastaan ​​ja kaikkia kansoja, mutta se on myös rikos: korkea: maanpetos, vastaan, Jumalan valtakunta! [mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse . "Olette kaikki menetetään!" Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
[Nimessä Jeesuksen Betlehemissä], tietenkin, jossa hajoaminen Israelin, myös islam lakkautetaan, sillä kumottiin: natsit! lol. 1. Loppujen lopuksi se on istuen: oikea käsi Isän ei ole Muhammad! lol. 2. Loppujen lopuksi ei ole arvoa missään uskonto tällä planeetalla, ulkopuolella luonnon laki, joka sanoo: tehdä hyvää ja välttää pahaa, vaikka kaikki uskonnot ovat pahoja, joskus, mutta islam on aina tehnyt väärin, niin ideologinen, eli rakenteellisella tavalla! On selvää, että on islam, joka ei ole: islamistien ja tämä Pyhä Islam, minä ja Jumala: haluamme pelastaa hänet: Se sanoi, meidän on erottaa henkilön Jeesuksen ylösnousseen, joka valtaistuimelle, kaikelta järjestäytyneen uskonnon, koska itse asiassa ne ovat kaksi eri todellisuutta. [Mene TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Juo myrkkyjä tehdä itse." Olette kaikki menetetään! "Luke19.27, by ★: Halleluja: REI Unius ♰: Kuningas ♥: Israel: ♥ Lorenzojhwh Mahdi
Vuonna Jeesuksen nimessä Betlehemissä], tietenkin, jossa hajoaminen Israelin, myös islam lakkautetaan, sillä kumottiin: natsit! lol. 1. Loppujen lopuksi ei ole: Muhammad: istua, oikealla puolella Isä! Loppujen lopuksi se oli Mohammed: kuolla ristillä: minulle, sanoi: valitettava Bibbi Aasiassa, Pakistanissa, joka tuomittiin kuolemaan jumalanpilkasta. lol. 2. Loppujen lopuksi ei ole arvoa missään uskonto tällä planeetalla, ulkopuolella luonnon laki, joka sanoo: tehdä hyvää ja välttää pahaa, vaikka kaikki uskonnot ovat pahoja, joskus, mutta islam on aina tehnyt pahaa, niin ideologinen, eli rakenteellisella tavalla! On selvää, että on islam, joka ei ole, sillä islamistit, tämä Pyhä Islam, minä ja Jumala: haluamme pelastaa hänet: Se sanoi, meidän on erottaa henkilön Jeesuksen kuolleista ja valtaistuimella, kaikenlaiselta järjestäytyneen uskonnon , koska infact, ne ovat kaksi eri todellisuutta.
[IN Jeesuksen nimessä, syntynyt Betlehemissä]. totuudessa, totuudessa, minä sanon teille, "kukaan ei voi tulla Jumalan valtakuntaan, ellei hän on valmis kuolemaan marttyyrina: vastaan: vapaamuurarien järjestelmään ja pankki, pankki seigniorage!" ... Myös hyväksyminen minun valtakuntani unius REI, ei ole pakollista sinulle, vaikka jätän taloni? Minä rakastan sinua vielä enemmän! vaan taistella IMF-NWO, on kysymys elämästä ja kuolemasta, ei ainoastaan ​​sielu, vaan myös elin, koska esityslistan IMF: se voi olla vain: World War III (5,5 biillion kuolemantapausta) varten: tuhota Israelin, ja suunnitella, voittaa, sillä valtakunnan Saatanan, pysyvästi! [IN Jeesuksen nimessä, syntynyt Betlehemissä]. @ Rothschild Bush ja Obama kaikki vapaamuurarien järjestelmän pankin rahanlyöntimaksuja: NWO - IMF - Jumala on lähettänyt minut pelastaa henkesi, mutta ovat osoittautuneet viholliseni, nyt maksat seuraukset! jopa kiviä portaiden: tulee vastaan: sinä! koska kaikki olennot Jumalan tietää miten kaikki rikkaat maailman kirottu, kaikki epätoivoiset sielut helvettiin. [IN Jeesuksen nimessä, syntynyt Betlehemissä] I alkaa vilkkua miekkani, ja maailmassa Saatana leviävät kauhua! koska: 1. olet hylännyt minun armoa, 2. olet hylännyt minun oikeudenmukaisuutta, 3. olet hylännyt minun armahdusta ... Siksi kaikki: se on paha: se: olette tehneet viattomille ihmisille: se pudottaa kaiken sinua vastaan ​​ja vastaan ​​lapsesi .. kaikki kiroukset helvetin tulevat: vastaan ​​sinulle ja lapsillesi, koska olen unius REI Israelin kuningas, ainoa laillinen hallitsija kaikkien kansojen.


YouTube

YouTube Spotlight

987881 iscritti
160789371 visualizzazioni video
 [Enough! STOP! to be the accomplices with Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH people! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your ranks ] Isaiah 40:1-11. "Comfort, comfort my people, says your God." 2. "Speak tenderly to Jerusalem, and cry: that: the time of war is over, that: her iniquity is pardoned, because: it has received from the hand of the LORD: twice: for all her sins." 3. The voice of one (unius REI), which he crying in the wilderness: "Prepare the way of the LORD, make straight in the desert a highway for our God. 4. Every valley shall be exalted: and: every mountain and hill: made ​​low, the rough places to be rectified: and the rough places smoothed. 5. Then the glory of the Lord shall be revealed, and all flesh shall see it together, for the mouth of the LORD has spoken. "

[Enough! STOP! to be the accomplices of Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your: ranks ] 6. A voice says, "Cry!" And he replied: "What shall I cry?". "All flesh is grass, and all the goodliness thereof is as the flower of the field. 8. The grass withers, the flower fades, but the word of our God remains forever. ". 9. Oh Zion, you who bring good tidings, get into a high mountain; O Jerusalem, you who bring good tidings: lift up thy voice with strength! Raise your voice, do not worry! Of 'the cities of Judah, "Behold your God." 10. Behold, the Lord GOD comes with might, and: his arm dominates him. Behold, his reward: it is with him, and his recompense before him. 11. He shall feed: his flock like a shepherd, will gather the lambs with his arm, and carry them: in his bosom, and guide: with: gentleness and care, the sheep who: have small.

[what aliens did they say? the same things that they feel: say, during a seance..].. I'm not like Rothschild: 666 FMI: 322 NWO, and all his occult powers: the societies (nations) Masonic (occult powers: to do only one satanism) project: aliens abductions, Bildenberg, etc... that he wanted to do, the State of Israel, but forced him to be: in an hole asshole, because, 1. all Jews (all his main accomplices) they did not have to: be able to return, everyone in Israel, for do at to end: his empire of Satan's cock: against: all the world, and to do become slaves all peoples(micro-chip): that rape all peoples: through: banking seigniorage! Rothschild has a desperate need: to do: World War III, to give rise to, finally, the reign of Satan on all earth: so obvious! but, I will take for me: all the Saudi desert: and Egyptian: of which I will need, or, with the good, that, or the hard way!

the Jew: Edith Stein: (vs): 666 nazi IMF FED! she: not: said to his sister (another cloistered nun): we are going to die for Jesus ", no, but said," we are going to die for our people "because, this covenant, of all community jewish, with IMF 666(ie, the Masonic system: 322), is something that is worse: the Satanism: the same is in fact a declaration of war, and it is an act of extermination against: all peoples! but, the prophet said, "will be abolished your covenant with death! " @ Israel - sometimes, to fail: or, losing a goal?.: It is the best way to win the peace! that advantage hast thou to do to become a giant goliath the Arab League: of Al Queda Salafis? the fact: that:: Libyan terrorists and Al Qaeda do not have a military uniform? this does not mean that Syria, not was been invaded: however, by: Israel, NATO CIA Arab League, then Iran must help Syria: now.

→ Israel - how? you want to do: David, while the Arab League, must to do: "Goliath"?, and if, instead, you make Samson, while the Arab League, they make the Philistines? then, it will not be Rothschild 666 322 NWO IMF to laugh alone!! you from your King: lorenzojhwh? you did not understand anything! for me the life of a jew, it is more important than the life of a Chinese! and if the Russians did not exist? you could never be able: to stop: Chinese army: still
Islamist formations outside: infiltrated, took the field control of the revolution and the war: against: the Assad regime. A twist, and a much more: what happened in Libya in 2011 (among other things in the Nusra there are many Libyan jihadists), which cooled the enthusiasm in Israel and in the West.. most intransigent at this point seem to Europeans, that next Monday will present to the UN Secretary General Ban Ki-moon a letter asking that "those responsible for the massacres in Syria" to be brought to the International Criminal Court in The Hague. The letter is signed by 53 members of the United Nations, almost all of those in Europe, many Asian and four African countries. - ANSWER - SO, and their complain: even for themselves, for all the troops of Salafi Al Qaeda. Arab League, that NATO CIA, has led in Syria, has make massacres, against, people innocent: that were neutral, in the conflict, or those that: win only see the massacres, of those who lose?

the fact: that: Libyan terrorists and Al Qaeda do not have a military uniform? this does not mean that Syria, not was been invaded: however, by: Israel, NATO CIA Arab League, then Iran must help Syria: now. Islamist formations outside: infiltrated, took the field control of the revolution and the war: against: the Assad regime. A twist, and a much more: what happened in Libya in 2011 (among other things in the Nusra there are many Libyan jihadists), which cooled the enthusiasm in Israel and in the West.. most intransigent at this point seem to Europeans, that next Monday will present to the UN Secretary General Ban Ki-moon a letter asking that "those responsible for the massacres in Syria" to be brought to the International Criminal Court in The Hague. The letter is signed by 53 members of the United Nations, almost all of those in Europe, many Asian and four African countries. - ANSWER - SO, and their complain: even for themselves, for all the troops of Salafi Al Qaeda. Arab League, that NATO CIA, has led in Syria, has make massacres, against, people innocent: that were neutral, in the conflict, or those that: win only see the massacres, of those who lose?

ammiraglio61. wordpres] [ intopic. it] []Al Queda, CIA NATO MOSSAD SALAFIS[] Mossad agents: with three units of al-Qaida that have attacked the camp of Yarmouk. Mossad agents three units of al-Qaida that have attacked the camp of Yarmouk The battle raged on Dec. 9 in the Palestinian refugee camp of Yarmouk (south of Damascus) revealed new alliances. The strategic objective was to engage the Palestinians in the war in Syria, mobilizing on a sectarian basis (mostly Sunni) against the secular regime. But otherwise of Lebanon in 2007, when the mercenaries of Fatah al-Islam habbo tried to mobilize the Palestinians of Nahr al-Bared against Hezbollah, the refugees were not allowed to manipulate. Elements of Hamas, Khaled Meshaal favor, they let in the fighters of the Front-Nusra (Levantine branch of al-Qaeda) in the field, where they clashed especially with men of the PFLP (nationalists and Marxists).

J. F. Kennedy was assassinated, because he printed banknotes (Executive Order 11110), On behalf of the people. His successor freemason: (damn, burn in hell) with his first act of government, withdrew the money of people - free of seigniorage banking: of satan, from the market. iRONY: is called the governor, the servant of Rothschild in his ECB, IMF, FED, because, its power is higher than that of a Head of State. Abu Antar has posted a comment 11 hours ago: " Eat your spam posted by yourself! "- ANSWER- if you wanted to offend me? this is only a problem between you and the Holy Spirit, I do not regard too, I always prefer to believe, to all: that: the people say, to me! because I can not run the danger of hurting an innocent person! after all, my power is too immense, because someone could be so naive as to lie to me.. Do yourself and your family a favor... Don't Fall into the Sheeple Pit.. TURN OFF YOUR TELEVISION! Ignore the TV Media. Investigate 911

1_2. [the triumph of Satan: IMF Pharisees] the logic of the Pharisees is close to completion now, its infiltration, is too: invasive in all: institutions, monetary, political and religious... [lo, the New World Order, 666, of seigniorage banking: of: all the false Governments Masonic] through the Cartesian planes consistent, you can pick up, all your information about: 1. Bildenberg, etc.. 2. private banking system: international: FED ECB to SPA: multinational corporations, 3. Satanists 4. aliens, 5. Jewish lobbies: of all monopolies, 6. other structures of the New World Order as the EU, NATO CIA.. then, you for: yourself, you can process in a concise, overlapping: the whole, ie, all the organization: of these structures, in order to obtain: a unified whole: as a three-dimensional image: of what can be achieved by the IMF of the Pharisees.. So what is the logic (that: it may be possible)?

2_2. [the triumph of Satan: IMF Pharisees] only this: you will be able to guess what might be: the missing pieces of your puzzle, only in this way, you will be able to understand, what is the logic of IMF-NWO, Bush and Rothschild can not predict: no civilization, Jewish-Christian, Islam, never, national identity!: we will come all destroyed, in the most sophisticated bondage of supernatural and technological, that: break every hope and no resistance is possible! in this 3 ° WW nuclear: we will fight: one against: the others, unaware, of the threat. so that the kingdom of 666 IMF: the synagogue of Satan, micro-chip, which has already: all too many: and: its structures and institutions.. that: only Satan is worshiped as the only God of this planet! after all: all structures of the NWO are invisible to the people! thus the threat can not be perceived

of course, also Obama and all politicians and all Masons, they all deserve, to be: put to death for high: betrayal! because, they have pretended: to the voters (of all peoples, in all the false: democracies Masonic of bank seigniorage) to have real power, while in reality, the waiter of Rothschild: 666 IMF, and the waiter: of Bush 322 NWO? they have a greater power: of the President of the United States!, from this point of view, no one is more idiotic of the King of Saudi Arabia, which he has made: of himself a allies of Americans! because, there are: not: Americans, Christians, puppet politicians, institutions, religions, etc... but politically exists, only the masonry of the IMF! Israel will be destroyed: of course: and you would be much better, for you! if you had never been born! this is the hour of darkness!

[agenda talmud IMF 666] of course, among the aliens, such as, among Satanists, also, there are defections, (because, none flying saucer, could never be: intercepted: by our fighters, without, the complicity of the alien), although these defections: they are the 1%?, however, all offenders are always punished: with death, however, this phenomenon should not be underestimated, which is why many women Satanist, are impaled, ecc.. , and exposed in the middle of pornography more extreme, after all, the human nature of Satanist: takes over, in the his adult stage: that is, the stage of maturity, therefore, in their maturity spicologica, many prefer death to: abuse rapes and enslavement, that the life of every Satanist institutional, implies, that is a life: of horror and: of evil total.

as against: the U.S. President, there are 34 levels of privacy: about the: project aliens (this was stated), then, there are, too, 34 hierarchical levels: in the pyramid of power: REAL, that is, the same distance institutional, that, there is, between, the mayor of a town of 3000 inhabitants, to Obama? is, also, the same distance, that, exists: by Obama: to: Rothschild IMF 666! So, if Obama wants to know what's going on: in USA? Obama must has read my articles! poiché, per il Presidente USA, esistono 34 livelli di segretezza: circa, il progetto alieni(questo è stato dichiarato), allora, esistono, anche, 34 livelli gerarchici: nella piramide del potere: REALE, cioè, la stessa distanza istituzionale, che, esiste dal sindaco di un comune di 3000: abitanti ad Obama? è: anche, la stessa distanza che esiste: da Obama: a Rothschild 666 FMI! Così se Obama vuole sapere quello sta succedendo? lui deve leggere i miei articoli! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

I baptize in illicit mode: the King of Saudi Arabia] I can baptize you: really, actually, even if illicit] Re Saudi Arabia - if you do not become an Christian, even if only formally? the massacre of all Christians in all Muslim countries, could, not be prevented! In this way, the fundamental human rights can be secured, and the reasons for aggression, which, 666, 322 Satanists Pharisees IMF FED ECB will raise against you, will be canceled before, that they rise! That's why, you are the only Muslim in the world to have, to me, for permission to become a Christian! Perhaps, in this way, you divert, in this mode: the wrath of God against your crimes than 1400 years! so that most of your valuable assets (spirituality, identity, culture) can be saved [will be removed sharia horror]

666 priest cannibal: 322 synnek1 voodoo CIA, aliens abduction, IMF FED ECB - sorry, I know that ,you work as murderess! your work can not be improved, because it is always a shitty job! In fact, the bank, to find: is always the cruelest lender, that: is going to subscribe: to a mortgage! there is always someone who is willing to do the work of the shark.. but good for him, it would have been, better, if he had never been born! @ 666 Rothschild, Freemasonry, 322 Bush, IMF FED ECB: all politicians: silent accomplices: of seigniorage banking: for the destruction of the secular Christian civilization! - You have violated: any oath! only because, so evil, you thought, that the hand of God, he could not suitable you! was not suitable for your punishment! but, really, this was demonstrated in your own heart, "you are the criminal, will be been marked for destruction!" @ King of Saudi Arabia - you do not think you can salvage something of Islam, without me! since, 1. my wrath of unius REI, 2. my universal ministry: is: 3. a be an ministry: in the eternal Kingdom of God, then, the Satanists, their aliens, demons, all my enemies: Sharia IMF Talmud, they can not, cancel, or stop my activities in any way! therefore, it is counterproductive, the suppression of my body! In fact, can not be destroyed, through, the corruption, someone, who is dead! then, that's why, for me, the fun begins, because I'm not afraid of any challenge.. I have been programmed by God to always win!

relationship: U.S. have: both with friends: that: with the enemy is the same! only the strategy is different! Israel and all mankind will slowly be Replaced by the monsters, in some respects, this change Affects all of us, slowly, day by day, Which is why no government: he denounced the crime of State: September 11! etc.. here's why: the Masonic lobby have Replaced the organs of the State.. in mode, very effective, Because Kabbalah is the science of hell. google youtube, records every message of this page, and several reports are sent to different government bodies, Their activity is monitored by Satanists, you can hit them, through, Gospel! In this context, it is ridiculous to be afraid to die! Because, as the Gospel says, there is something of infinitely: worst of the death, That Is, there is hell! I am"Unius REI, the terror is before me: and the hell Followed me, to swallow all the criminals, Their every bone will be broken, by me, on the mouth of hell!

[talmud kabbalah agenda] is the worship of Baal gods Marduk owl, are the top-secret project, in which civil society and the institutions of American Government no longer have access! The U.S. can not be saved! one day will be destroyed by a giant asteroid... it is essential to be armed, and do: prepare: bunkers, underground shelters, possibly, in small country town. @ IMF FED ECB 666 322 freemasonry Satanists, aliens abductions: are, for destroy Israel - the activity of Satanists is the mirror: that is, is comparable to the activities of the aliens, the goal of the NWO is to replace the human race with the monsters!.... Because of the wickedness of the Pharisees 666 IMF FED ECB (DESERVE: DEATH!), Israel has been lost, and with him was lost freedom, and human rights for all mankind: all is lost: but the hope is not: dead, I am your last hope. [but do not panic! God is always in control, and it is always the best policy for life!]

[until the true, peaceful, servants of God, and the sons of God will not diminish? an alien invasion would never be possible! ] THE ALIENS ARE NOT, creepy shit, WHY, they ARE DIFFERENT, but, they are disgusting and creepy, because, as Satanists, they come from hell, behold, because: 322 NWO, Bush, and 666 IMF: ECB FED, Rothschil, imperialism Sharia horror, they do disgust me: of shit! because they have made ​​themselves the enemies of God!

FED ECB, new Babylon tower, Pharisees of the synagogue of Satan, Extraterrestrial Intelligence are demonic kabbalah agenda: Talmud IMF 666, abductions aliens from banking seigniorage, Masonic Conspiracy: microchip, NWO 322, owl gods Baal Marduk Halloween, cannibal horror: human sacrifice: on the altar of: satan: fagot.. -ANSWER- - are supernatural phenomenon of magic black VOODOO, do not know the exact date when the Pharisees kakam, have, through the black magic have offered to demons the possibility of having a body biologically modified: and since There are nine choirs of angels: so also the aliens must belong to nine major strains. but, the aliens have no power against the children of God, because, no demon can bring: himself, NEAR to me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] subtract: monetary sovereignty: a people?, Means depriving the people, even of historical memory, because: the Masonic system of bank seigniorage: an absolute power occult, esoteric matrix, as well as economic.. therefore, people, who are not equipped with a superior spirituality, can not recognize the threat: This Satanism, so evident! The same Jews are not aware of this threat, that is, they were condemned, too, to genocide! This is why, like 200,000 human sacrifices on the altar of Satan, are made: in the western world, every year, so that the inner faculties, and: spiritual man: to be blinded! strike to death because a blind man? it is very easy. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] In fact, the Jews would have destroyed: those mechanisms that, too often, have led to the Holocaust, but, instead, unwittingly, they are going to miss also, the State of Israel, this time, just for the complicity of: NATO and the CIA, that: strenghtens is like a giant Goliath, imperialism Salafi: Saudi totally oblivious of 300 innocent Christian martyrs, that this empire produces every day, and are killed by sharia! Rothschild, the Pharisee rabbi satanic KAKAM, the IMF?, He knows it all! in this way, it does not matter if the "Protocols of the Elders: Elders of Zion" is a forgery. Because, describes everything that is done, and that: is being built: on time, and dramatically, up to the present day.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Lorenzojhwh unius REI has posted a comment "Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] so, anti-Semitism will not go away until, not disappear, bank seigniorage, and until all the Jews will not: and they come back in their own country: suitable and decent! "Protocols of the Elders: Elders of Zion" was in the hands of the Empress: Even before being shot, during the Bolshevik revolution, so that through his martyrdom, she wanted to show the world, that even the communism: as the French Revolution, are an invention of the Pharisees and Masonic: put in place: to exterminate the Christian civilization, and to subdue: to slavery, the whole human race! But: what the Pharisees Illuminati IMF, 666, they are doing?, Do not: is: only: the creation of an empire occult, but it is the subversion of monotheism through Satanism!

[in the name of Jesus in Bethlehem] the Pharisees Neturei Karta, Enlightened by Lucifer the 666 IMF, they know very well to be satanists, here's why: if there is not a violent protest of the Jewish community against: their rabbis , can no longer exist: a margin for hope for: the Islam, Israel and all mankind! will desperation is all in all been, despair will soon be all in all, because Satan will be all in all, as, is early as the his money(of banking seigniorage) is in our pockets

Edith Stein:against IMF 666 [the name of Jesus in Bethlehem] every jew, well prepartum, by Pharisees, he knows: that: there is no an future: for Christianity (and therefore, there is no future, for none religion) on this planet, and in fact: their antichrist will to win! why: it will be the true Messiah to come: to kill the anti-christ: personally, and: as, a result, to make end: this world of shit: and original sin, because: in the worst case: will restored earthly paradise, etc... then: this story, between, Jesus and the Pharisees Illuminati, is a deadly history, such as: between: Cain and Abel, here's why: it was fierce mother Edith Stein: against: the daughters, who had made a choice: more radical be nuns, but as genius in philosophy, Edith Stein wanted to get into this clash: between good and evil, as one of the main protagonists. [MENE TECHEL PERES] : CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Edith Stein:against IMF 666  [the name of Jesus in Bethlehem] and this must be said, without his martyrdom?, The truth of the story: that Pharisees are satanist for do shaoh, would have been masked, by the rabbis Pharisees, with, their absolute power: 400 years since, the French Revolution: To date, many fundamental values, ​​and humanizing, were lost, and in fact we ERA Masonic Satanism ideological. That's why, it was for the sake of their Jewishness, rather than for the sake of the Christian religion, which Edith made of herself, a Carmelite nun.. she wanted to protest, against, the crime of complicity: of all the Jewish community, in the world in favor of the IMF, complicity satanic, which, continues today, up to self harm, because, pork fat is what it is more ready for slaughter!

[In the name of Jesus in Bethlehem], of course, I do not mean to minimize the enormous Responsibilities of the Catholic Church, Which favors the fascism in the composition of the racial laws that: instead, it would have been very easy for her fight! but, this is known the Catholic hierarchy: it has always do shit, to 50%. Edith Stein:against IMF 666 [In the name of Jesus in Bethlehem] but, the massacre of 10,000 priests and nuns, has prevented the Pope, the opportunity to make his pronouncement of sentence: aginst NAZI, which is why, the Zionists: with all their lies, of racism and hatred, they are worthy inhabitants hell! for always being them the first accomplices of the IMF, that is, of this coin, is the "communion" of Satan, given to all peoples, in debt (banking seigniorage) and wear: an interest payment, that: it can not be paid, namely: the public debt.. because, with false accounting, which: can be free to make the IMF (IMF FED ECB; is an sovereignty, above: any international authority), any political strategy: it may be possible, because in fact they are the Pharisees Enlightened: Neturei Karta, to decide who should live: and who should die on this planet.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Edith Stein:against IMF 666 [In the name of Jesus in Bethlehem] here's why: Edith Stein (ie, Teresa Benedicta of the Cross, in religion; Wroclaw, October 12, 1891) was a genius, the great German philosopher, said to his sister, who was also a cloistered nun: When Hitler wanted Do his revenge: for, the public condemnation of Nazism, from the episcopate: that is, the Dutch bishops' conference: July 20, 1942: he read in all the churches of the country a proclamation: against: Nazi racism. In response, on July 26 Adolf Hitler ordered the arrest of converted Jews (10,000) (which up to that moment had been spared). Edith and her sister Rosa, she also converted, were captured and transported, to the concentration camp at Auschwitz, where they were killed in the: gas: August 9, 1942. because, she said to her sister: "Let's give our life for our people," he not: said, instead: we are going to give our lives for Christianity!

[In the Name of Jesus in Bethlehem], of course, I will not to spoil: my two closest friends, and all the pieces of shit like them: namely, 1. Benny Hinn, and: 2. Benedict XVI, but, to ruined them, will be the martyrs of the bank seigniorage, and all that part of the Church, which has done: 640 excommunications: against: the Freemasons!, Will be, the martyrs, that are, all the victims: of the banking seigniorage: 666, and Masonic 322, the Pharisees of the IMF, to block and: prevent them, that are criminals complicit.. access into the Kingdom of God, because, silencing the crime of bank seigniorage, it is not only: 1. a crime of "high: treason" against the Constitution and against all peoples, but, it is also a crime of: high: treason, against, the Kingdom of God! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[in the name of Jesus in Bethlehem], of course, with the disintegration of Israel, also, Islam will be abolished, as was abolished: the Nazis! lol. 1. after all, it is to be sitting: the right hand of the Father, is not Muhammad! lol. 2. after all, there is no value in any religion on this planet, outside of the natural law, which says: do good and avoid evil, while all religions are evil, occasionally, but Islam has always done wrong, so ideological, that is, in a structural way! Obviously, there is an Islam that is not: of the Islamists, and, this Holy Islam, I and God: we want to save him: That said, we have to separate the person of Jesus resurrected, that is enthroned, from all forms of organized religion, because in fact, they are two different realities.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

In the name of Jesus in Bethlehem], of course, with the disintegration of Israel, also, Islam will be abolished, as was abolished: the Nazis! lol. 1. after all, is  not: for Muhammad: to be sitting, at the right hand of the Father! after all, it was Mohammed: to die on the cross: for me, said: the unfortunate Bibbi Asia, in Pakistan, who was sentenced to death for blasphemy. lol. 2. after all, there is no value in any religion on this planet, outside of the natural law, which says: do good and avoid evil, while all religions are evil, occasionally, but Islam has always done evil, so ideological, that is, in a structural way! Obviously, there is an Islam, that is not, for the Islamists, this Holy Islam, me and God: we want to save him: That said, we have to separate the person of Jesus resurrected and enthroned, from all forms of organized religion, because, infact, they are two different realities.

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem]. in truth, in truth, I tell you, "no one can enter the kingdom of God unless he is ready to die as a martyr:
against: the Masonic system and banking, bank seigniorage!"... Also, the acceptance of my kingdom unius REI, is not compulsory for you, even if I leave my house? I love you even more! but to fight against the IMF-NWO, is a matter of life and death, not only for soul, but, also the body, because, the agenda of the IMF: it can only be: World War III (with 5.5 biillion deaths)for: to destroy Israel, and to plan, the wins, for the kingdom of Satan, permanently! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem]. @ Rothschild Bush and Obama all Masonic system of bank seigniorage: NWO - IMF - God has sent me to save your life, but you have proven to be my enemies, now, you will pay the consequences! even the stones of stairs: will be against: you! because all the creatures of God know how all the rich of the world are cursed, all the desperate souls of hell. [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] I will begin to flash my sword, and in the world of Satan will spread the terror! because: 1. you have rejected my mercy, 2. you have rejected my justice, 3. you have rejected my amnesty... That's why, all that: it is evil: that: you have done to innocent people: it will drop everything against you and against your children.. all the curses of hell are coming: against you and your children because I am unius REI the King of Israel, the sole legitimate ruler of all peoples. it is inevitable that people will start to rebel against their captors, many politicians will be killed.. refusing me, you have opened the season of terror!

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] accordingly, all over the world, not to be a Christian? means to be a Satanist! This is why, we will have: 1. Hindu Christian, 2. Muslims, Christians, 3. Communists Christians, 4. Buddhist Christian, 5. Christians, atheists, 6. Satanists Christian, 7. etc... because you can no eternal life, though, I hate the death and resurrection of Jesus Christ.. but this does not necessarily mean: 1. accept baptism.. because Jesus thinking of my kingdom unius REI, he said, he who is not against me (ie, the Pharisees Neturei Karta, Illuminati IMF 666, to destroy Israel), then he is for me.. so the secret is not to make a Christian, but is not a persecutor of the cross only, that's because, this point of view, all symbols with inverted crosses: they disappear immediately, if you want to avoid: World War III!

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] here because everything can be against Jesus, or, it can all be in favor of Jesus (and of course, I'm not making a speech about: religion!) This is why, too many innocent Christians: they are put to death in the world, and that is why true Christians are Persecuted in the West through too many pitfalls (internal to the Church (because the Hierarchy does not defend: true Christianity: In fact, Catholicism has declared war to the prophecy and the charisma and also hides the true number of Christian martyrs in the world), and then (there are persecution outside the Church).. that is, all the persecutions which the Masonic system of bank seigniorage: the Pharisees, the masters of the world, have designed. [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] or [Enlightened Pharisees of the Talmud satanic, that is, the IMF 666, NWO] then, is not a case, if the Pharisees, who have sought the death of Jesus, today they are masters of the world.. for, indeed, are they, that they need to make the Holocaust, of all people, especially the Holocaust of their own people, Israel,.. Pharisees can not be naive, they believe in Jesus of Bethlehem, but have chosen to be Satanists of Marduk, to have the power of the world, but they know they have no hope of eternal life.. and it is in this way that they do the same work of Satan, that is, to destroy the eternal life of all men. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] course, I do not speak of Catholicism as a religion, or some Christian religion, which, as rightly and anachronistically, not only, always comes in late, with instances of history but, has made itself a Freemasonry, Freemasonry in the IMF, not to mention the crime of Satanism, which is represented by the bank seigniorage. and to be against human rights, that the Muslims respect, because you can not castrate a priest, in the name of any religious ideology, etc... after all if the salt has lost its taste? do not need to, to be trodden under foot of men! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] are actually only two power systems, which face each other, through the history of all mankind! the Pharisees Illuminati IMF 666, and Jesus died and rose again: to love, which, he sits at the right hand of the Father! That is, Marduk, against: Genesis! Where the god Marduk Baal Owl, created man goyim (and the Talmud IMF), to be exploited: destroyed, annihilated, canceled, enslaved, etc..., and Yhwh made man in his image and similarity, to be the King of the Garden of Eden, but what men have chosen? everything is dramatically: before our eyes! because we are all under the oppressive control of the IMF NWO 666. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] in this way: religion, should not be offended by anyone, because: the most shameful and indecent sexual organs, however, they are protected, preserved: the most, and are hidden by shame so is religion! Everyone, even atheists have to protect the religion, their historical and cultural traditions, and yet, all they have to fight, because no religion can have an influence on political action! because in this globalized world, every political action, it must have a universal action! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] it is true that I protect all religions, and at the same time, it is true, I am against: all religions, because religions are an ideology: to: do the men slaves, stupid ignorant racist. Yet, religion has an important job to do, namely, to serve the faith! but, God Allah YHWH BRAMA, he tries adorers in spirit and in truth, his true worshipers, that they know emerge from the swampy mud of religion! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] I accecherò the eye of the pyramid (IMF-NWO), ie, the tower with the eye of Lucifer, and I once more give: freedom to the prisoners, I will smite the triangle Satan and all the babel tower will collapse again, I'm unius REI, the king of Israel in Jesus's name, amen alleluia. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally]. By ZAINAB al-KHAWAJA. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Lede Blog: Bahrain Jails Activist: for: Covering Protests on Twitter (December 19: 2012). Activist's Conviction Upheld in Test: of: Pledges by Bahrain (December 12: 2012). Times Topic: Bahrain News —:

the: Protests. Connect With Us on Twitter.: for: Op-Ed: follow @nytopinion: and: to hear from: the: editorial page editor: Andrew Rosenthal: follow @andyrNYT. EARLIER this month: Aqeel Abdul Mohsen: 19: was shot in: the: face: for: protesting against Bahrain's government. He was covered in blood: with: the: lower side: of: his face blown open: his jaw shattered: and: a broken hand hanging awkwardly from his wrist. It's one: of: those images that you wish you had never seen: and: can never forget. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. After more than 10 hours: of: surgery: and: before Mr. Abdul Mohsen regained consciousness: his hospital room was already under guard by: the: police. Had he been able to speak: he might even have been interrogated before going into surgery. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Others have lain bleeding without medical attention while government security agents asked questions like: "Were you participating in a protest? Who else was with you?". Bahrain: a small island nation off: the: coast: of: Saudi Arabia: has been ruled by: the: Khalifa family: for: more than 200 years. It is also home to: the: headquarters: of: the: United States Navy's Fifth Fleet: which patrols regional shipping lanes: assists with missions in Iraq: and: Afghanistan: and: monitors Iran as tensions in: the: region mount. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally.: the: oppressed people: of: Bahrain joined: the: Arab Spring soon after: the: fall: of: President Hosni Mubarak in Egypt. With newfound hope: Bahrainis took to: the: streets on Feb. 14: 2011. Rich: and: poor: Shiite: and: Sunni: liberal: and: religious:

they felt what it was like to speak freely: for: the: first time in: the: capital: Manama: at a traffic circle with a pearl monument at its center. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Pearl Roundabout came to symbolize: the: Bahraini revolution. But this newfound freedom didn't last long. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI [MANE* THECEL *PHARES]hallelujah. the: government's security forces attacked: the: peaceful protesters: then tore down: the: Pearl monument.: and: in March 2011: troops from neighboring Saudi Arabia: and: the: United Arab Emirates intervened to suppress our pro-democracy protests. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. Going out on: the: streets: carrying nothing but a flag: and: calling: for: democracy could cost you your life here. Chanting "down with: the: dictator" could lead to your being subjected to electric shocks. Giving a speech about human rights: and: democracy can lead to life imprisonment. Infants have died after suffocating from toxic gases used by riot police.: and: teenage protesters have been shot: and: killed. It's not unusual in Bahrain to find families with four or five members in prison at: the: same time. My father: Abdulhadi al-Khawaja: was beaten unconscious in my apartment in front: of: my family: as a report last year

by: the: Bahrain Independent Commission: of: Inquiry documented. He was then taken away with my husband: and: brother-in-law; they were all tortured. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. My husband was released in January: and: my brother-in-law was released after a six-month sentence in late 2011; my father was sentenced to life in prison. He staged four hunger strikes; the: longest lasted 110 days: and: almost cost him his life. (He was force-fed at a military hospital.) But despite all these sacrifices: the: struggle: for: freedom: and: democracy in Bahrain seems hopeless because Bahrain's rulers have powerful allies: including Saudi Arabia: and: the: United States.: for: Bahrainis: there doesn't seem to be much: of: a difference between: the: Saudis: and: the: Americans.

Both are supporting: the: Khalifa regime to preserve their own interests: even if: the: cost is: the: lives: and: rights: of: the: people: of: Bahrain. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI [MANE* THECEL* PHARES] hallelujah. the: United States speaks about supporting human rights: and: democracy: but while: the: Saudis send troops to aid: the: Khalifa government: America is sending arms@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI MANE *THECEL *PHARES]hallelujah. the: United States is doing itself a huge disservice by displaying such an obvious double standard toward human rights violations in: the: Middle East. Washington condemns: the: violence: of: the: Syrian government but turns a blind eye to blatant human rights abuses committed by its ally Bahrain. This double standard is costing America its credibility across: the: region; and: the: message being understood is that if you are an ally: of: America: then you can get away with abusing human rights. [322 agenda Talmud CIA FED 666 IMF [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. If: the: United States is serious about protecting human rights in: the: Arab world: it should halt all arms sales to Bahrain:

bring Bahrain's abuses to: the: attention: of: the: United Nations Security Council: support a special session on Bahrain at: the: United Nations Human Rights Council: and: begin a conversation about potential diplomatic: and: economic sanctions@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[ the: @Obama administration should also demand that high-level Bahraini officials be held accountable: for: human rights abuses: and: that nongovernmental organizations: United Nations human rights investigators: and: journalists be allowed to enter: the: country: and: investigate abuses. At present: the: Bahraini government believes it has international immunity. [322 agenda Talmud CIA FED 666 IMF [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It commits widespread human rights violations: and business continues as usual:: the: government continues to buy arms: and: negotiate lucrative deals: without having to face any real consequences. This is why: the: most prominent Bahraini human-rights defenders are languishing in prison. Until: the: United States starts to put real pressure on its ally: Bahrain's government has no incentive to change. No matter: the: price: Bahrainis will keep demanding: the: very values — human rights: and: democracy — that: the: United States claims to stand for. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].. It is an outrage that America continues to back a regime that tramples them.

Zainab al-Khawaja: an activist: was arrested: and: jailed earlier this month and charged with inciting hatred against: the: Bahraini government. A version: of: this op-ed appeared in print on December 26: 2012: on page A25: of: the: New York edition with: the: headline: Bahrain: a Brutal Ally. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. By ZAINAB al-KHAWAJA@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Lede Blog: Bahrain Jails Activist: for: Covering Protests on Twitter (December 19: 2012). Activist's Conviction Upheld in Test: of: Pledges by Bahrain (December 12: 2012). Times Topic: Bahrain News —: the: Protests. Connect With Us on Twitter.: for: Op-Ed: follow @nytopinion: and: to hear from: the: editorial page editor: Andrew Rosenthal: follow @andyrNYT. EARLIER this month: Aqeel Abdul Mohsen: 19: was shot in: the: face: for: protesting against Bahrain's government. He was covered in blood: with: the: lower side: of: his face blown open: his jaw shattered: and: a broken hand hanging awkwardly from his wrist. It's one: of: those images that you wish you had never seen: and: can never forget. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. After more than 10 hours: of: surgery: and: before Mr. Abdul Mohsen regained consciousness: his hospital room was already under guard by: the: police. Had he been able to speak: he might even have been interrogated before going into surgery.

Others have lain bleeding without medical attention while government security agents asked questions like: "Were you participating in a protest? Who else was with you?". Bahrain: a small island nation off: the: coast: of: Saudi Arabia: has been ruled by: the: Khalifa family: for: more than 200 years. It is also home to: the: headquarters: of: the: United States Navy's Fifth Fleet: which patrols regional shipping lanes: assists with missions in Iraq: and: Afghanistan: and: monitors Iran as tensions in: the: region mount. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: oppressed people: of: Bahrain joined: the: Arab Spring soon after: the: fall: of: President Hosni Mubarak in Egypt. With newfound hope: Bahrainis took to: the: streets on Feb. 14: 2011. Rich: and: poor: Shiite: and: Sunni: liberal: and: religious: they felt what it was like to speak freely: for: the: first time in: the: capital: Manama: at a traffic circle with a pearl monument at its center. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Pearl Roundabout came to symbolize: the: Bahraini revolution. But this newfound freedom didn't last long. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: government's security forces attacked: the: peaceful protesters: then tore down: the: Pearl monument.: and: in March 2011: troops from neighboring Saudi Arabia: and: the: United Arab Emirates intervened to suppress our pro-democracy protests. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. Going out on: the: streets: carrying nothing but a flag: and: calling: for: democracy could cost you your life here. Chanting "down with: the: dictator" could lead to your being subjected to electric shocks. Giving a speech about human rights: and: democracy can lead to life imprisonment.

Infants have died after suffocating from toxic gases used by riot police.: and: teenage protesters have been shot: and: killed. It's not unusual in Bahrain to find families with four or five members in prison at: the: same time. My father: Abdulhadi al-Khawaja: was beaten unconscious in my apartment in front: of: my family: as a report last year by: the: Bahrain Independent Commission: of: Inquiry documented. He was then taken away with my husband: and: brother-in-law; they were all tortured. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. My husband was released in January: and: my brother-in-law was released after a six-month sentence in late 2011; my father was sentenced to life in prison. He staged four hunger strikes; the: longest lasted 110 days: and: almost cost him his life. (He was force-fed at a military hospital.) But despite all these sacrifices: the: struggle: for: freedom: and: democracy in Bahrain seems hopeless because Bahrain's rulers have powerful allies: including Saudi Arabia: and: the: United States.: for: Bahrainis: there doesn't seem to be much: of: a difference between: the: Saudis: and: the: Americans. Both are supporting: the: Khalifa regime to preserve their own interests: even if: the: cost is: the: lives: and: rights: of: the: people: of: Bahrain. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally] [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh Mahdi.@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: United States speaks about supporting human rights: and: democracy: but while: the: Saudis send troops to aid: the: Khalifa government: America is sending arms. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: United States is doing itself a huge disservice by displaying such an obvious double standard toward human rights violations in: the: Middle East. Washington condemns: the: violence: of: the: Syrian government but turns a blind eye to blatant human rights abuses committed by its ally Bahrain.

This double standard is costing America its credibility across: the: region; and: the: message being understood is that if you are an ally: of: America: then you can get away with abusing human rights. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. If: the: United States is serious about protecting human rights in: the: Arab world: it should halt all arms sales to Bahrain: bring Bahrain's abuses to: the: attention: of: the: United Nations Security Council: support a special session on Bahrain at: the: United Nations Human Rights Council: and: begin a conversation about potential diplomatic: and: economic sanctions@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: @Obama administration should also demand that high-level Bahraini officials be held accountable: for: human rights abuses: and: that nongovernmental organizations: United Nations human rights investigators: and: journalists be allowed to enter: the: country: and: investigate abuses. At present: the: Bahraini government believes it has international immunity. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It commits widespread human rights violations: and: business continues as usual:: the: government continues to buy arms: and: negotiate lucrative deals: without having to face any real consequences.

This is why: the: most prominent Bahraini human-rights defenders are languishing in prison. Until: the: United States starts to put real pressure on its ally: Bahrain's government has no incentive to change. No matter: the: price: Bahrainis will keep demanding: the: very values — human rights: and: democracy — that: the: United States claims to stand for. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It is an outrage that America continues to back a regime that tramples them. Zainab al-Khawaja: an activist: was arrested: and: jailed earlier this month: and: charged with inciting hatred against: the: Bahraini government. A version: of: this op-ed appeared in print on December 26: 2012: on page A25: of: the: New York edition with: the: headline: Bahrain: a Brutal Ally.

Obama - the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind" [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh, Mahdi. The IMF (International Monetary Fund, usually abbreviated as IMF IMF in Italian and in English) is an organization composed of the governments of 186 countries and with the World Bank Group is an international organization called the Bretton Woods from the place where the conference was held which marked the creation. The IMF was formally established December 27, 1945, when the first 29 countries signed the agreement establishing the organization and was founded in May 1946. Currently, Member States are 186. --- ANSWER - THESE ARE ALL LIES! the IMF is private property of a few people, such as Rothschild and Rockefeller, that is the most dangerous Satanists, in the entire history of mankind, the serpent's head, that is: the Masonic system of bank seigniorage

FED ECB, Talmud. 666 IMF 322 Obama: Neturei Karta- who pays the salary, to these: your: 10 Satanists: fag ot, from all over the world, to try to have the control of this page? all money poorly spent! your Satanists (intelligence: AI, for International World Order: artificial intelligence, "Big Brother." Micro-chip, and project: Aliens Abudcions, to do: 200,000 human sacrifices, on the altar of your Satan, every year) they canceled my proposal, about: "do not spam violent on this page". In fact, I told them: "WE CAN PREVENT SPAM VIOLENT IF YOU RESPECT MY ARTICLES"

to all Nations, you outlawing Sharia] Massacre of the holy night of Christmas in Nigeria. Killed six innocent Christian martyrs in the Church. Among the victims, also the priest. At Qaueda said: "these are the wishes, greeting, of the king of Saudi Arabia, because America has said that his empire: can not be stopped, and that Israel: must be disintegrated." Christmas massacre: a group of armed men broke into the church in the village of Peri. Catholic faithful cry after a attempt their church in Nigeria (Reuters) Kano, December 25, 2012 - "A group of armed men stormed the village: at midnight and went straight to the church. They opened fire and killed the priest and five faithful. then set fire to the church, "said Usman Mansir, a resident of the village of Peri, near Potiskum, the economic capital of the state of Yobe. The story was confirmed: by: a police chief.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

all nations must be reporting, as, is illegal the NAZI sharia: you cure the wound before: that: go to gangrene: for III WW] Lakhdar Brahimi, the UN special envoy to Syria, said, in Cairo said, that "a settlement of the Syrian is still possible, even if the situation is very serious, and worsening day by day. "Brahimi, with slandering, said, that peace and security in the world will be threatened directly by Syria, if a solution can not be found within a few months. - ANSWER - this is quelllo that he wanted the imperialism of the IMF: ECB FED, ie, the Masonic system of world, of seigniorage banking (money: created from nothing, but, due to debt (bills), and interest ), to make slaves, all Nations, as the Talmud. If these fools of Masons, the architects of the largest (NWO, new: tower of babel) driven project of social engineering will not be stopped? III World War, will be inevitable and Israel will be lost!

IMF and [the abomination of desolation] Expected vertex with the centrists. The Vatican supports MONTI; The outgoing President of the Council, is organizing the electoral list and by December 31: should pass the final selection. - ANSWER - MAYBE: Freemason (bildenberg agenda 666 god Baal: owl at Bohemian Grove system) Freemason, MONTI (true representative of the synagogue of Satan: 322 NWO IMF), ACKNOWLEDGED, the 640: excommunications: of the CATHOLIC CHURCH: against: Freemasonry? OR: is the SAME CATHOLIC CHURCH, WHICH HAS BECOME: the Freemasonry? THIS IS: 1). DEATH THREAT, AGAINST, ALL CHRISTIANS innocent martyrs, THAT, DO NOT LIVE, IN FALSE DEMOCRACY Masonic, of seigniorage BANKing! 2). IS A SERIOUS VIOLATION OF INTERFERENCE OF RELIGION in State, AS: a big crime against the secular state![MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[lorenzoJHWH King of Israel! lorenzoAllah: king Palestine: Unius REI: on all the World!] human rights, in one only way: the sharia Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel: with their accomplice satanist 666 IMF freemasonry JabullON satanAllah [where there are human rights, into: Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us to exterminate them all!] us in Palestine: we are not fighting: against: the Palestinians! but we fight: against: the sharia satanic terrorists Nazis and against: the IMF 666 NWO 322: Masonic occult powers: we fight against the Satanists, to save the whole human race: from the monsters! [talmud 666 IMF agenda: destroy Israel!] human rights: in one way: for the Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel [where, there are human rights, in Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us, to exterminate them all!] MO: small 'pasionaria' Palestinian awarded in Turkey. Ahed Tamimi challenge 'with clenched fists an Israeli patrol. 27 December, [Talmud 666 IMF gündemi:! İsrail'i yok] İnsan hakları: Bir şekilde: İslam Nazizm: medeniyet ve İsrail [insan hakları Suudi Selefi imparatorluk vardır yok? onlar bizim imha karar! bu nedenle hepsini yok etmek, bizim için önemlidir!] (ANSAmed) - RAMALLAH - Ahed Tamimi, the "pasionaria" Palestinian 13 year old last month has seen a moment of international fame, when she was taken while throwing closed, fists against, an Israeli patrol, in the West Bank, was received with great honors in Turkey, [666 Ταλμούδ ΔΝΤ ατζέντα: να καταστρέψει το Ισραήλ] τα ανθρώπινα δικαιώματα: με έναν τρόπο: για την Ισλαμική Ναζισμού: να καταστρέψει τον πολιτισμό και το Ισραήλ [όπου υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη Σαουδική Salafi αυτοκρατορία; που αποφασίστηκε η καταστροφή μας! Επομένως, είναι απαραίτητο για εμάς, για να εξοντώσουν τα όλα!] where he also received, an award for his bravery. The Palestinian press reports. Invited to Turkey by the municipality of Istanbul Basaksehir, Ahed Tamimi has participated in a series of events before, the ceremony premazione, inaugurating among other things, an exhibition entitled "Being a child in Palestine," says Anadolu. [塔木德經666 IMF議程:摧毀以色列人權:單程:伊斯蘭納粹主義:摧毀人類的文明和以色列[其中,有人權,沙特沙拉菲帝國?他們頒布的破壞!因此,它是必不可少的我 們,要消滅他們所有!The video where you can see the 13 year old, challenge with a clenched fist raised the Israeli soldiers who had arrested his brother, he has toured the world. The daughter of an activist for human rights, Ahed showed on that occasion, to be completely uninhibited, in front of the rifles and harshly, rebuked the military. For this episode: she was awarded: Prize Handala: a hero of comics drawn: in the eighties, by the artist Palestinian Naji al-Ahli. Handala, a boy of 10 years, it has become in the meantime, a symbol of the struggle: against: the employment. (ANSAmed). [탈무드 666 IMF 일정:! 이스라엘을 파괴] 인간의 권리: 한 방법으로: 이슬람 국가 사회주의에 대한: 문명과 이스라엘 [인간의 권리는 사우디 Salafi 제국에 있습니다를 파괴 할? 그들은 우리의 파괴를 어디에! 따라서이 그들 모두를 없애기 위해, 우리 필수적입니다!] [التلمود 666 صندوق النقد الدولي جدول الأعمال:! تدمير إسرائيل] حقوق الإنسان: في طريقة واحدة: لالنازية الإسلامية: لتدمير الحضارة وإسرائيل [أين، وهناك حقوق الإنسان، في المملكة العربية السلفية الإمبراطورية؟ انهم مرسوما يقضي تدميرنا! ولذلك فإنه من الضروري بالنسبة لنا، للقضاء عليهم جميعا!] [תלמוד IMF 666 סדר יום: להשמיד את ישראל] זכויות אדם: בדרך אחת: להנאציזם האיסלמי: להרוס את הציביליזציה וישראל [שבו, יש זכויות אדם, בערבת הסלפית אימפריה? גזרנו השמדתנו! לכן זה חיוני עבורנו, להשמיד את כולם!] [גמרא 666 ימף אַגענדאַ: צעשטערן ישראל!] מענטש רעכט: אין איין וועג: פֿאַר די יסלאַמיק נאַזיסם: צו צעשטערן ציוויליזאַציע און ישראל [ווו, עס זענען מענטש רעכט, אין סאַודי סאַלאַפי אימפעריע? זיי דיקריד אונדזער אומקום! דעריבער עס איז יקערדיק פֿאַר אונדז, צו יקסטערמאַנייט זיי אַלע!][talmud 666 IWF-Agenda: Israel zerstören] Menschenrechte: in eine Richtung: für die islamische Faschismus: die Zivilisation und Israel [wo gibt es Menschenrechte, in Saudi Salafi Reich zerstören? sie verfügten unsere Zerstörung! Daher ist es für uns wichtig, um sie alle zu vernichten!][666 talmud FMI agenda: destruir Israel] los derechos humanos: de una manera: por el nazismo islámico: destruir la civilización y de Israel [donde existen los derechos humanos, en Arabia Salafi imperio? decretaron nuestra destrucción! por lo que es esencial para nosotros, para exterminar a todos!] [талмуд 666 МВФ повестки дня: уничтожить Израиль] прав человека: в одном: для исламского фашизма: уничтожить цивилизацию и Израиля [где есть права человека, в Саудовской салафитов империи? они постановили уничтожить нас! Поэтому очень важно для нас, чтобы истребить их всех!] [Talmud 666 IMF agenda: ødelegge Israel] menneskerettigheter: På en måte: for den islamske nazismen: å ødelegge sivilisasjonen og Israel [der, det er menneskerettigheter, i Saudi salafi imperium? de bestemt vår ødeleggelse! derfor er det viktig for oss å utrydde dem alle!] [talmud 666 IMF agenda: Israël vernietigen] rechten van de mens: op een manier: voor de islamitische nazisme: de beschaving en Israël [waar, er zijn de mensenrechten in Saoedi-Salafi rijk te vernietigen? ze besloten onze vernietiging! daarom is het van essentieel belang voor ons, uit te roeien ze allemaal!]

✙ end game in the name of Jesus: "You are all lost!" Luke19.27, [it would have been better for you, that you had never been born..] Mark 14:21 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to That Man Who Betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born. ".. Matthew 26:24 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to That Man Who Betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born. " [matthew 26 24 meglio per te sarebbe stato, che tu non fossi mai nato..] Mark 14:21 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to that man who betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born.".. Matthew 26:24 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to that man who betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born."

[saudi arabia imperialism] Egypt: in 150 resign from party Salafi: al-Nour,.. for do a super party Salafi: for sharia horror satanic criminal: and for do many christian martyrs. Former spokesman, 'going to start training under our umbrella Sharia', for destroy Israel. 27 December, 12:32 Egitto: in 150 si dimettono da partito salafita al-Nour, Former spokesman, 'going to start training under our umbrella: "Sharia" is the destruction of human rights and kill freedom of religion! but NATO and CIA have said that this is very good. BUSH 322 (11-09) CIA MOSSAD, all desperate guy Rothschild IMF FED ECB 666 MICROCHIP, ALIENS abductions, CANNIBAL, @ 666322, Masonic system of banking seigniorage, owl god Baal, AT BOHEMIAN GROVE, JabullON - boy, really, YOU want to do a new (Shoah), and a new world war to destroy, my holy Islam, and my Israel? Pharisee Neturei Karta, really, you want to do harm to the nation That, has welcomed to you? --- ANSWER - DAI ON, you DISCUSS WITH ME! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh Mahdi.

no one can say, "God was responsible for my destruction!" In fact, your silence, is been: a crime ideological of Satanism, Which is: the seigniorage banking: of Enlightened Jews, for destroy Israel, you have made ​​yourself a Satanist, too, but, also, the destruction of the moral accomplice , economic, of all mankind [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 7. Along the way you drink from the stream lift up his head. CIA 666 IMF FED ECB - you are one only: fagot criminal clique of Satan BrotherhoodUniversal posted a comment, CIA 666 synnek1 high priest of my fuck - if between, half hour, you're not out IhatenewLayout, I will cry to the That world you've killed him! @ CIA Cain synnek kkk nazi 666 - where is your brother Ihatenewlayout?

MASTER of conspiracy SAID: "GOD 'EVEN fag, BEING ALL AND IT EVEN SATAN, because' CIRCULAR AND INFINITE... of 51 finance satanic Masonic youtube- Answer - you're just the Master of shit! The Creator is not to be confused with his creatures! 2. creatures, Which all have been fitted, free will.. know, is the perfect Judgment against them, 3. you will be destroyed by your evil! Satan is fagot fagot = In the name of Jesus satanist, go away! God has dedicated to the slaughter Judges 1-5 When your carrion is dissolved, what remains? do not cancel your youtube, I Will Remain here at least your shame and God will make a terrible example. seem sweet temptations, but they have claws to rip the soul CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB = drink your poisons made ​​by yourself) Renews your faith in 2 Peter 3.1-18 planetary prayer every Monday from 20.00 to 21.00 with me 1Cor.6 0.33 to 34

each, five Minute for kill: 1 christian innocent martyr, said: "Open Door", but, this is: only because Illuminati Jews: for IMF FED ECB NWO 666 322: ie, satan Synagogue: for Shaoh, and, for destroy Israel, so, they wanted to, but, Jesus: in Bethlehem, he did not: no harm: to Someone, that is, everything that Mohammad has done! is why, Jesus does not deserve, the hatred of anyone. synnek1 666 CIA: sUkiliks: IMF NWO: suk my 666 iliks- where you will find an idiot who wants to be a neighbor with a cannibal like you? After all, 200,000 human sacrifices on the altar of Satan is the CIA that makes them, not me!

MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 1. Of David. Psalm. The Lord said to my Lord(lorenzojhwh, Unius REI): "Sit at my right hand until I make your enemies, a stool for your feet. " Psalm 110.2. The scepter of your power, stretches the Lord from Zion: "Rule in the midst of your enemies. 3. A prince from the day of your, the holy mountains, from womb before the dawn, like the dew, I have begotten you." Psalm 110 (109): 4. The Lord has sworn and will not repent: "You are a priest forever after the order of Melchizedek." 5. The Lord is at your right hand will shatter kings in the day of his wrath. 6. He will judge the nations, in the midst of corpses, it will crush the head of vast land. [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 7. Along the way you drink from the stream, lift up his head. synnek1 666 CIA: sUkiliks: IMF NWO: suk my 666 iliks --- where you will find an idiot who wants to be a neighbor with a cannibal like you? After all, 200,000 human sacrifices on the altar of Satan is the CIA that makes them, not me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

1_3. King of Saudi Arabia - ["They'll kill you, believing that pay homage to God": John 16] when it comes to God, Holy Allah? you would do well to take lessons from donkeys, for to do die as "idolaters": so many: holy children of God, ie, Christians, every day! Why is it with your money and your logistics that Al Quada can have missiles, etc... Why, you do think, that, God can create: a son, in a mode: sexual way: it is a thought that: only: Donkeys: like you, may have! I pushed my metaphysical powers: where,: even Adam had, before: to be ontologically degraded his nature for guilty, of original sin, (along with everything: his corner of Earthly Paradise: why, then animals scavengers: they have become cannibals ((carnivores), while the snake venom((our medicine)) has become lethal, ecc..): all evil bad:through, original sin: IMF stole, our seigniorage banking (Metaphysics: is knowledge: intuitive wisdom, speculative with a clear conscience: in the intention: for life of any creature), I am Universal Brotherhood, and you will die like a dog if you do not come to me with humility

2_3. King of Saudi Arabia - ["The hour is coming and it is this, that whoever kills you will think he is offering worship to God."], And also I am: as: all other men, but, it is my, this UNIUS: political Ministry: Universal: Unius of REI? is that which makes the difference: above all things! so, many years ago (with these intuitive faculties and speculative) I went: to explore: search about: the possibility: to find: a few: mass, shape, shell: in God Himself, in fact, I said to myself, I will not do: the error of the rebel angels: that: they did not want to worship the Messiah in human form as well, I had prepared: myself to worship any thing I could find, even if it were: the cocoon of a caterpillar: slimy and hairy? I would have kissed him: and worshiped course! but, honestly? God has no mass, shape, material or substance, because he is pure spirit here is how he created himself, in the form of the SON:[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

3_3. King of Saudi Arabia - he simply replied, his spirit, as in a mirror, and did not need: to generate: through sex.. idiot of an ass criminal madman: Salafi of: Al Qaeda: terrorists in the world! that is, that thou art: it is totally demolished your fucking science! but, nevertheless, I can not do revenge: against: none, and above all, I can not do against: thee, because thou hast done evil to the Kingdom of God, in good faith (until tobay) and for you, that Jesus said, "Many will kill you, thinking of doing: to me an act of worship." John 16.1. I have said these things because they do not have: fall away. 2. They will expel you: from the synagogues, and indeed, the hour in which: anyone: kills you will think: to worship God 3. And they will do this because: they have not known, neither the Father nor me. 4. But, I have said these things, because, when he comes: their time, remember: that: there have spoken.

[against: 2628342: Neturei Karta]: fake Orthodox Jews: United,all Against:1. Torah: 2. jewish people, 3. all biblical prophecies! how big the bank account of These Pharisees, front satanic Talmud, Because they have no interest in returning to Palestine? I am Jewish Messiah lorenzojhwh! King of Israel! and Mahdi lorenzoAllah: I stand with the Guardians of Israel. unto Death. BECAUSE THESE CRIMINAL: murderers, of all the prophecies of the Word of God: they DO NOT SPEAK, NEVER, OF BANKING seigniorage: of: IMF 666: NWO agenda: new Babylon tower: ie, masonic system, by all Illuminati Lucifer: exterminators of the peoples, to make Holocaust: against Israel: with Muslims: once again, as they did to make Holocaust: already from the Nazis. I do not leave traitors behind my back! eih, Rothschild, if you are not atto kill Israel, this time? Israel will kill you this time!

I do not look: at reality of Nations: with emotional passion: as, is: of a fan of: a football team: that is, with a Particular interested! I interpret the thoughts of God only, and for me, there is no partiality! I am a Zionist: for the kingdom of Palestine, and this is not: be: the accomplice with the Zionists for the IMF 666: or the Neturei Karta: that: are the other side: more bad: of the coin: of the 666 IMF(the true Pharisees, hypocrites cursed by Jesus)! Every people is my wife, like Israel(same), I do not have any preference, bias, Because: I Represent justice: equidistant: of God. this means unius REI, combine all the elements: also, the more: Irreconcilable, because, I Represent the unit: from which: everything comes! In fact, I am the measure of reality and the reality of measurement: that is, my, new fund international monetary system: of: property of the Peoples, and not proprietary: of murderess of Rothschild Neturei Karta

JajaDelleTigri satanist 666 IMF scam CIA NATO: aliens abductions -- well, you like them: 1. images, of which you do not understand the reason, and that, anyway, 2. not: it has no meaning, and then 3. you try to give that effect particular: that you do not: understand: that: it is! 4. and, of course, to no avail, then: 5. you do many inscriptions, which do not serve any purpose, 6. Hide yourself behind the photo of a baby girl, to arouse compassion. 7. while, the world is: to collapse into ruin: for a destruction: unprecedented 8. thou doest friend:of the most dangerous Satanists, etc.-- ANSWER - YOU'RE A NOTHING! certainly, you will burn as stubble in the day that will be! after all, your person does not deserve any confidence! how you can be the FRIEND, of this filthy satanist, ie 0Mpetano? YOU ARE too casual... IN SOME ACCOUNT TRANSACTIONS of dangerous friends, obscene, vulgar, abusive, etc... THAT DO NOT COMPLY WITH THE RULES OF RESPECT. for peoples.

@all Peoples - I'm not like that bastard of Rothschild: of IMF 666: that, he sells the money created from nothing to interest!. the money? my money from my IMF? I give money to all Peoples: all gratis: to all, that's why, will disappear taxes: in all the whole world! @ to all Peoples - it's easy win for me: wins all the whole world! Because in my opinion, there is: only "free will of all the people, and of all Peoples," without: violence, but, with the force of conviction... in fact, there is only one truth: for all: the "free will": to walk on the path of goodness and righteousness and truth: this is the only true religion, That, I know! @ my JEWS I am in the world today: I am the true King David: for the life of Israel and, for the life of the world, I know there is: no Goliath, who can win against me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh. Mahdi
  • MyJHWH
    MyJHWH ha pubblicato un commento
    10 minuti fa
    [lorenzoJHWH King of Israel! lorenzoAllah: king Palestine: Unius REI: on all the World!] human rights, in one only way: the sharia Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel: with their accomplice satanist 666 IMF freemasonry JabullON satanAllah [where there are human rights, into: Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us to exterminate them all!] us in Palestine: we are not fighting: against: the Palestinians! but we fight: against: the sharia satanic terrorists Nazis and against: the IMF 666 NWO 322: Masonic occult powers: we fight against the Satanists, to save the whole human race: from the monsters!